Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Z życia wzięte.... (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Pies vs. suka (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=1459)

z Peronówki 05-12-2004 18:29

Wlasciciele psow i mezczyzni: NIE CZYTAC DALEJ!!!!

Quote:

Originally Posted by Agnieszka
wynik: mina szczęśliwego kretyna :mrgreen:

Bo widzisz - ogolnie psy to sa takie polgowki. Jesli porownasz je do suk, to sa twardoglowe, ciezko kapuja i nawet jak mowisz im prosto w oczy "Jaki ty pusty jestes" to sie szczesliwie usmiechaja. Suka rozumie juz po pierwszym slowie i odchodzi obrazona.... :twisted:

Np Ela co jakis czas pisala, ze Amber to glupolek. Ale wiesz co, jak o Bolku i Juziu tez nic innego napisac nie moge.... Wystarczy na nie zerknac... :twisted:

Ale, coz....ma to swoje zalety.... :mrgreen:

Agnieszka 05-12-2004 18:49

Quote:

Originally Posted by Margo
Bo widzisz - ogolnie psy to sa takie polgowki. Jesli porownasz je do suk, to sa twardoglowe, ciezko kapuja i nawet jak mowisz im prosto w oczy "Jaki ty pusty jestes" to sie szczesliwie usmiechaja. Suka rozumie juz po pierwszym slowie i odchodzi obrazona.... :twisted:

Np Ela co jakis czas pisala, ze Amber to glupolek. Ale wiesz co, jak o Bolku i Juziu tez nic innego napisac nie moge.... Wystarczy na nie zerknac... :twisted:

Ale, coz....ma to swoje zalety.... :mrgreen:

:mrgreen:
W sobotę na szkoleniu pieski leżały sobie w kółczeku, a my staliśmy w środku. Nagle trenerka mówi: Agnieszka wołaj wilczka noga. Zawołałam "Varg noga!" A on... podniósł głowę i tak przygląda się nam: "Jaa?..."
Wierzę, że suka by takiej miny nie strzeliła i nie powiedziała nic :mrgreen:

z Peronówki 05-12-2004 19:03

Quote:

Wierzę, że suka by takiej miny nie strzeliła

Fakt. Suka czegos takiego by nie zrobila. Suka podnioslaby glowe z wyrazem: "A gdzie 'PROSZE'?" :twisted:

Agnieszka 05-12-2004 19:04

:D

Ynk 05-12-2004 20:58

Quote:

Wlasciciele psow i mezczyzni: NIE CZYTAC DALEJ!!!!

Quote:

wynik: mina szczęśliwego kretyna :mrgreen:

Bo widzisz - ogolnie psy to sa takie polgowki.

No nie.., ja jestem tolerancyjny, jestem wyrozumiały nawet dla lekkich dewiacji...
Ale to?! Mina szczęśliwego kretyna?!!!
Margo, Późna jest daleko ode mnie, ale wiesz na co stać wqr...go nieszczęśliwego kretyna? :mrgreen:

Gaga 05-12-2004 21:08

Quote:

Fakt. Suka czegos takiego by nie zrobila. Suka podnioslaby glowe z wyrazem: "A gdzie 'PROSZE'?" :twisted:

:D A suka ON-a poczekałaby jeszcze chwile z pytanie m w oczach " ale jesteś pewna, że mam wstać i przyjśc? Tak? stąd - tam? ale NA PEWNO??"

z Peronówki 05-12-2004 22:10

Quote:

Originally Posted by Ynk
Margo, Późna jest daleko ode mnie, ale wiesz na co stać wqr...go nieszczęśliwego kretyna? :mrgreen:

No, ten..... :roll: Z tego powodu to nalezy sie udac do Bialegostoku... :mrgreen:

Ynk 05-12-2004 22:28

Quote:

Quote:

Originally Posted by Ynk

No, ten..... :roll: Z tego powodu to nalezy sie udac do Bialegostoku... :mrgreen:

Do kolegów co pijają dębowe mocne?
No ładnie.
Sebastian! Wychodzimy! :mrgreen:

Sebastian 05-12-2004 22:39

Hm Maciej mam ostatnio problemy z kompem i pewnie niedługo Was opuścimy w sieci na b. długo aż uzbieramy kaskę na nowy. Ale faktycznie czuję tu seksistwski rasizm w wydaniu kobiecym. Wychodzimy.

Gaga 05-12-2004 22:42

Barman! Tych panów juz nie obsługujemy !!! :mrgreen:

Ynk 05-12-2004 22:54

Quote:

Originally Posted by Sebastian
Hm Maciej mam ostatnio problemy z kompem i pewnie niedługo Was opuścimy w sieci na b. długo aż uzbieramy kaskę na nowy. Ale faktycznie czuję tu seksistwski rasizm w wydaniu kobiecym. Wychodzimy.

Jak chcesz to służę cała swą wiedzą, czasem, i kontaktami handlowymi co by Ci kłopoty znikły od ręki. To moja działka więc jak chcesz to wal śmiało.
Detale na [email protected]

Hej.

Agnieszka 05-12-2004 23:51

Quote:

Originally Posted by Ynk
Do kolegów co pijają dębowe mocne?
No ładnie.
Sebastian! Wychodzimy! :mrgreen:

Uwaga, te żubry są tresowane... :mrgreen:

All times are GMT +2. The time now is 17:29.