![]() |
Wiem malpa jestem, ale....
...odkrylam nowa metode szkolenia. Nazywa sie "na suke w ciazy" lub "na suke myslaca, ze jest w ciazy". Potrzebna jest suka (w ciazy - sztuk 1.), przewodnik psa (szt. 1) i smycz (sztuk 1.) Szkolenie jest proste - mowimy komende, suczysko ja wykonuje szybko, energicznie i z ogromna checia. A najlepsze jest to, ze suczysko dostaje speeda na widok wszystkiego: kawalka kielbaski, ogorka, suchy chlebek, itp...
W ten sposob mozna w jedna ciaze nauczyc suczysko tropienia i calego posluszenstwa. Niestety obrona odpada. Teraz tylko musze zobaczyc, czy umiejetnosci nie znikaja wraz ze szczeniakami.... :mrgreen: |
Noo, widać, że nawet ciążę można pozytywnie dla wszystkich wykorzystać :mrgreen: Brawo :mrgreen: A ile takie szkolenie kosztuje? ;-)
|
:cheesy:
szkoda ze Amber nie skorzysta :P |
Quote:
|
No, ale w końcu ważne, że się udało :mrgreen:
|
Quote:
|
Re: Wiem swinia jestem, ale....
Quote:
|
Re: Wiem swinia jestem, ale....
Quote:
|
Mam wrażenie, czy wczoraj ten temat miał w nazwie "świnia", a dziś już "małpa"? :mrgreen:
Kurcze, też bym chciała, żeby Varg był w ciąży, szczególnie na byłym egzaminie PT1... :oops: |
Quote:
8) :wink: :mrgreen: |
Quote:
|
Quote:
1. Ci co czekaja wiadomo na co i wiadomo skad - slowem nie pisna, zeby sie nie narazic :twisted: 2. Onegdaj kobiety rodzily w polu przy zbiorze ziemniakow to niby dlaczego suka ma lezec w piernatach?? Poza tym juz dwie sie wylegiwaly i widac co z tego wyszlo....w glowach im sie z dobrobytu poprzewracalo i mamy co mamy 8) DO roboty z Młoda! Neich sobei nie mysli :twisted: |
:))) hehee
|
Quote:
Belka wymigala sie za pomoca tej wymowki od egzaminow w Lazne Belohrad, Jolly od szkolenia w Zielonej. A teraz..... Nawet ze szczeniakami beda musialy te testy zaliczac!!! :evil: :wink: |
skoro Amber mogl kryc i zdawac to one moga z malymi pedzic na plac :wink:
albo od razu male tez niech chociaz ZOPke zalicza :mrgreen: |
Quote:
|
ale trzeba by obnizyc granice wieku dla zdajacych ZOP :wink:
do 1 tygodnia :mrgreen: |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 11:44. |