![]() |
Letni oboz szkoleniowy - Havranovo (SK), 07.08.2010 - 15.08.2010
To juz tuz tuz...
Myslicie o pakowaniu? :rock_3 Moze jakas lista kto z PL sie wybiera? Trojmiasto na pewo mocno zasili Slowacje :) Bedziemy my, pierwszy raz (odpuszczamy sobie oboz w Czechach na rzecz leniuchowania!), Imbusy, Zorany, Aska z Bowem :) Nieoficjalnie wiadomo mi o innych osobach (nie z Trojmiasta), ale... niech sami pisza :p |
ja, Sexy i Lalka wstępnie się szykujemy :)
|
My się wybieraliśmy na bonitację pooglądać, ale koniec końców też wybraliśmy leniuchowanie:) Bawcie się dobrze:):)
|
Cytat:
a no i cwiczenie bicepsa za pomoca kufla z piwem :twisted: no. |
No ta, zapomnialam :twisted:
No. :twisted: |
Na facebooku Zuzana pisała, że wiele osób nie rezerwowało miejsca, a zgłaszało swój udział na FB. Więc spóźnialskim radzę również napisać do niej: [email protected] . Podobno jest też ciężko z miejscami na namioty.
Dokładna lokalizacja GPS: 48.967024, 19.077069 |
Cytat:
|
:shock: jakim cudem? Bo ja się wybieram pod namiot!! Niby gdzie trzeba było się zglosić? I od kiedy na Słowackie obozy trzeba się gdzies zgłaszać????????
|
Cytat:
Dzis Ondrej napisal na facebooku, ze nie bedzie juz gdzie stawiac namiotow. Miejsce bedzie tylko dla tych, ktorzy sie zglosili. Teraz mi to rowniez potwierdzil. |
Wiesz, ja wszystko rozumiem, ale tak czysto teoretycznei przyjeźdzam w sobotę i co ? Trochę jestem w szoku, bo od początku liczyłam się z kwotą za namiot nei za pokój. I przepraszam powiedza mi sorry winnetou miejsca nie ma?
|
:cry: okropna wiadomość, a w samochodzie można spać?
|
Cytat:
|
Nie no jakas paranoja.
Srednio mi sie usmiecha spac kolejny oboz w samochodzie :/ Jesli w ogole tak sie da... Przeciez wiadomo, ze co roku jest duzo osob, wiec czemu miejsca zabraklo. Nie bylo zapowiedzi o jakichkolwiek ograniczeniach :evil: |
w tym sęk nie każdy zagląda na facebook'a. Mam cicha nadzieję że do soboty jakoś to sie rozwiąże.
|
Link do dyskusji na facebooku:
http://www.facebook.com/event.php?eid=131485910205218 |
Na stronie schroniska jest (chyba) napisane, że wjazd do doliny tylko dla zakwaterowanych. Z mojego pierwszego i napewno ostatniego wyjazdu na Słowację na narty pamiętam, że ubytowanym dawali karteczki szybę :roll: jeśli kwestia spania w aucie odpada to chyba będę latać z wioski te 6 km pod górę :evil:. U mnie główna chata też odpada, bo psy nie zostaną na łańchuchach całą noc na dworzu :shock:
|
Cytat:
|
|
Pytanie.
Kto z Was mial jechac, a nie wpadl na to, ze trzeba rezerwowac miejsce? Ile nas jest? |
Ja, sztuk jedna + Bidon pies
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:57. |
.
(c) Wolfdog.org