![]() |
3. edycja wielkanocnych zawodow i spotkanie CzW - Hrádek/Nis
Jak w temacie przekopiowane ze strony głównej .... hm wielkanocne tuz przed Bożym Narodzeniem??? Hm zaiste dziwni Ci bracia z południa... :roll:
|
Re: 3. edycja wielkanocnych zawodow i spotkanie CzW - Hrádek
Quote:
|
No wlasnie Tez zauwzylam ale nie chcialam nic mowic :oops:
|
A o co w sumie chodzi? Bo ja nie wiem :oops: :oops:
|
:oops: Już wiem o co chodzi, więc nikt nie musi pisać... :mrgreen:
|
Dostalam sms-a od Eli podaje na szybko wyniki :
dwa pierwsze miejsca albo pierwsze miejsce ex-equo : Amber Wolf z Peronowki i Calu drugiego miejsca nie bylo... trzecie : Merry Bell z Molu Es czwarte: Jolly z Molu Es oraz w grupie dla poczatkujacych - Alistair vel Wiewiór z Peronówki ( to chyba nagroda grupowa bo Wiewiór nie byl sam- byly jeszcze szczeniaczki w brzuszku :mrgreen: ) Peronówka rulez!!! :klatsch :klatsch :klatsch :klatsch Szczególy pewnie beda po powrocie ;) GRATULACE |
My też gratulujemy Wam i wilczkom, super... :)
|
Gratulujemy!
No Amberek I miejsce :klatsch :klatsch :klatsch |
Ja jestem bardzo ciekawa jak wygladala konkurencja biegu wokol balwanka.....czy tam w ogole byl jakis balwanek??????
|
A wlasnie?
A moze tego balwanka nie bylo w ogole W tamtym roku byl no bo i nazwa spotkania byla Skakanie wokol balwanka a w tym roku inne A moze im balwanka zaje...li :twisted: |
A co to za bałwanek? Może ktoś wytłumaczyć niewiedzacej? :)
|
Quote:
Humor jej sie polepszyl dopiero, jak Ela podkarmila ja zdobyta nagroda. :D Quote:
A na wieczor....Ela postawila na nogi cala straz graniczna, ktora zrobila na nia oblawe. Ale pewnie sama sie pochwali... :twisted: :wink: |
Eee... troche mi wstyd
ale faktycznie uciekalam Strazy Granicznej :oops: :oops: :oops: no ale skad mialam wiedziec ze nie maja zlych zamiarow :wink: zlapali mnie tuz przed wyjazdem na szose :( ale po Amberku i zdjeciu na aucie poznali ze my nie przemytnicy, nie cudzoziemcy uciekajacy itp no a ja mialam zastrzyk adrenaliny przrd droga do Poznania :twisted: |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 06:21. |