Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Adopcje (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Piesek szuka domu - Golem z Vlčí chaloupky (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=1490)

Narvana 30-11-2004 20:50

Piesek szuka domu - Golem z Vlčí chaloupky

Jest jeszcze kilka nowych psow do adopcji ale ciekwai mnie czemu wlasciciele Golema z Vlčí chaloupky czemu go sprzedaja? I pisza ze do szkolenia i wystaw A do hodowli nie? Mi sie nasuwa tylko jedno: jesli nie do hodowli to nie ma jadra albo nie bedzie mogl miec szczeniakow ale to on jest chyba jeszcze za mlody zeby cos takiego stwierdzic Sama juz nie wiem :? :|

leśniczyna 30-11-2004 21:27

To malutki piesek. Może jakieś inne powody mają :|

z Peronówki 30-11-2004 21:37

Quote:

Originally Posted by Narvana
Jest jeszcze kilka nowych psow do adopcji ale ciekwai mnie czemu wlasciciele Golema z Vlčí chaloupky czemu go sprzedaja? I pisza ze do szkolenia i wystaw A do hodowli nie?

Sprawa Golema jest wyjatkowa: to pies, ktory zostal narazie z hodowczynia, nie dlatego, ze nie ma chetnych (bo telefonow jest sporo), tylko dlatego, ze bardzo dobrze sie zapowiada. Dlatego hodowczyni szuka dla niego BARDZO DOBRYCH wlascicieli, ktorzy sa zainteresowani szkoleniem i wystawami. Hodowla oczywiscie tez. Po prostu to psiak, ktorego szkoda "na kanape"...

Narvana 30-11-2004 22:25

Aaaaa no to inna sprawa Dobra hodowczyni :D
A czemu on taki dobry jest? Sorki ze takie pytanie ale ja sie dopiero ucze :oops:

leśniczyna 30-11-2004 22:28

Podłaczam się do pytania :>

Narvana 30-11-2004 22:34

No a ja jeszcze dodam: chodzi o cos fajnego w tym psie pod wzgledem wygladu charakteru czy wszystko razem?

z Peronówki 30-11-2004 23:02

Quote:

No a ja jeszcze dodam: chodzi o cos fajnego w tym psie pod wzgledem wygladu charakteru czy wszystko razem?

Co do charakteru to nie wiem, ale skoro ma byc na szkolenie, to na pewno nie jest z niego jakis wyplosz. :D Hodoczyni mowi, ze psiak sie dobrze zapowiada. Ma tez bardzo fajnego dziadka (Tamburego) i ojca z krwia troche inna niz reszta 'slowakow'. Wiec ogolnie jest interesujacy... :D

Gaga 03-12-2004 10:36

Niooo Mały GOlem chyba znalazł już swoje przeznaczenie i zniknął z listy.....teraz juz tylko uzbroic się w cierpliwość i poczekać na wejście gwiazdy na swiatowe ringi ....
Strasznei jestem ciekawa jaki wyrosnie i co zwojuje na wystawach i szkoleniu .....ma juz jedne fanke;p

Narvana 03-12-2004 16:40

:mrgreen: No zniknal Sama jestem ciekawa :wink:

Gaga 03-12-2004 16:46

Quote:

:mrgreen: No zniknal Sama jestem ciekawa :wink:

E tam - to proste : szukal nieprzypadkowego domu, znalazl to go nie ma....
Za jakis rok -dwa bedzie mozna sledzic wyniki wystaw i zawodow czy faktycznie wyplynie jak gwiazda czy nie..
Ot i koniec historii 8)
Jak pewnie widzialas na jego wizytowce - maly urodzil sie 16 pazdziernika czyli znalazl swoja rodzinke w normalnym czasie - jak cala reszta szczeniat - mam nadzieje :wink:

Ale powiem Wam, ze przez maciupenka chwile platal mi sie ten maly po glowie....ale dobrze ze jest u kogos innego;)

Narvana 03-12-2004 17:21

Nie tylko Tobie sie platal

Ori 03-12-2004 21:32

Pamietajcie jednak co prawdziwy Golem zmalowal i jak skonczyl :wink:

z Peronówki 05-12-2004 14:27

Quote:

Originally Posted by Gaga
teraz juz tylko uzbroic się w cierpliwość i poczekać na wejście gwiazdy na swiatowe ringi ....

Oj, nie wejdzie. :| Okazalo sie, ze to wystawianie i szkolenie wcale nie bylo wazne, bo pies poszedl do naszych znajomych z Wloch, ktorzy ani jednym, ani drugim sie nie interesuja i wcale tego nie ukrywali... No moze raz w roku pojawi sie na jakiejs wystawie....

Narvana 05-12-2004 14:31

No to po co hodowczyni pisala ze do wystw i szkolenia? Pies sie zmarnuje

All times are GMT +2. The time now is 20:20.