![]() |
Sopot 14-15.08.2010
Witam!
Kto wybiera się do sopotu na wystawe?? Napewno będą dwa Cwane Wilki - Wiwat i Wisus... A reszta?? Pozdrawiam! |
Będziemy z Rescem... :D
|
Będzie Kalinka ;)
|
to ja tak na szybko
stawka(kolejnosc od nazwisk wlascicieli) Antonowicz Alicja - Gdańsk Ceskoslovenský Vlcak, pies, młodzieży - WIWAT Cwany Wilk Bednarska Ewa - Warszawa Ceskoslovenský Vlcak, pies, młodzieży - DECLAN Wilk z Polskiego Dworu Chabowski Marek - Gdańsk Ceskoslovenský Vlcak, pies, młodzieży - WISUS Cwany Wilk Orłowska Bożena - Częstochowa Ceskoslovenský Vlcak, pies, młodzieży - ARESCO Wilcza Saga Bogusławska Agnieszka - Sulejów Ceskoslovenský Vlcak, pies, pośrednia - Crying Wolf GISOTSU Stokowska Anna Marek Stokowski- Koszalin Ceskoslovenský Vlcak, pies, championów - BAILIFF Wilk z Polskiego Dworu Markupova Lucie - Prague Ceskoslovenský Vlcak, suka, młodzieży - AKASA Arqeva Bednarska Ewa - Warszawa Ceskoslovenský Vlcak, suka, pośrednia - DORREN Wilk z Polskiego Dworu Bogusławska Agnieszka - Sulejów Ceskoslovenský Vlcak, suka, otwarta - Radov Dvor KALA Stokowska Anna Marek Stokowski- Koszalin Ceskoslovenský Vlcak, suka, otwarta - CIDARIS Wilk z Polskiego Dworu Zorychta Ewa - Wrocław Ceskoslovenský Vlcak, suka, użytkowa - K-LEE VORNJA z Peronówki Bednarska Ewa - Warszawa Ceskoslovenský Vlcak, suka, championów - CINTRA Wilk z Polskiego Dworu Sędziowanie rozpoczyna się od 12:25, sędziuje pan Matyas, ring 3, sobota, przed nami dwie rasy (w sumie 48psiaków). Do zobaczenia!! My pewnie tylko na wystawę wpadniemy, bo teraz nie chcemy zostawiać Tyma, ale bedziemy. |
oj trochę nas będzie!!
sędziowanie dopiero o 12? a nie o 10?? |
Sędziowanie jak zwykle od 10, ale nasza rasa rozpocznie się po 12 ;)
|
http://pies.onet.pl/1148,25,1,psie_p...e,galeria.html
Prawie wszystkie wilczaki trojmiejskie wybyly na oboz, ale i tak milo, ze tyle psow sie pojawilo 8) O ktorej sie zaczelo w koncu sedziowanie wilczakow? Moze jeszcze bym zdazyla wpasc na ocene zaraz po powrocie z obozu, teren wystawy jest obok mnie :rock_3 |
Sędziowanie rozpoczęło się ok 12:30/12:40 ;)
|
Quote:
no nic a jak wyniki?? |
Quote:
Wilczaki sa zawsze w soboty, czyli teraz były 14.08. Skrzat - nie mielismy szans na zobaczenie wilczaków :) |
Wyników całych nie znam :)
Wiem tylko, że Najlepszego Juniora dostał Declan Wilk z Polskiego Dworu, BOBA i CACIBA wziął Gisotsu Crying Wolf, a Najlepszą Sukę i CACIBA Kalinka :) |
Quote:
Szasztin- hehehe, jak wiesz mam problemy z ogarnieciem sie w czasoprzestrzeni;-))) |
My tez gratulujemy zwyciezcom:cool3szczegolnie Kalince:klatsch:sweetCyberM
|
All times are GMT +2. The time now is 23:18. |