![]() |
Turystyka 2005 z Onkiem
:D Witam i pozdrawiam! Proponuję podjąć dyskusję o spędzaniu urlopu 2005 z czworonożnym Przyjacielem. Dla przykładu Litwa, którą reprezentuję . Proponuję Morze - dzika plaża i dużo miejsca dla czworonoga.
Pozdrawiam wraz z Daxem |
Ja proponuje jakies "dzikie" jeziora na Mazurach, gory w Karpatach najlepiej (wilki :wink: ) no i morze Baltyk to podstawa Oczywiscie najlepiej poszukac dzikich plaz tak jak na Litwie :wink:
A duzo tych dzikich plaz macie na tej Litwie? Moze bym sie kiedys wybrala :roll: |
Nie wiem czemu, ale jakoś tak strasznie ciągnie mnie nad morze z psem właśnie. W góry jakoś nie, ale nad morze... mmm. Zresztą, Varguś i tak pewnie będzie z nami jeździł, bo cuż biedny ma zrobić 8)
|
ze względów sentymentalnych i estetycznych ;) polecam Puszczę Białowieską ;) :mrgreen:
|
zaprzęgi, jazda przy koniu itd. :) tylko właśnie w lesie wszędzie ze względu bezpieczeństwa psa, musi być na uwięzi. ALe może na b. długiej:) ale Białowieża, wszystkie łąki, rzeki i kąpieliska jak chcemy:) a nad puszczańskimi stawami, np. w Topile, można jak sięchce :) tylko piesek musi słuchać.
|
Sluchaj leśnikowa a ta Białowieża to blisko Hajnówki bo mi się nie chce teraz na mapę patrzeć? Znajoma mojej mamy zaprasza nas juz od kilku lat i jakoś nie mozemy trafić i tak sie zastanawiam....
|
Morze - Dziwnow. Polecam tez Mazury ... na na wycieczki rowerowe z wilczakami. Gora sa klopotliwe, ale juz w parkach polozonych "nizej" nie jest tak zle i z psem da sie wejsc....
|
Quote:
|
Quote:
Ja jedze co rok nad morze i odkad mam bura to jezdze z nia i jest.. super! Moja na poczatku sie bala wody ale w tym roku (tzn w 2004 8) ) wchodzila nawet jak byly fale za mewami! :shock: :mrgreen: I z tego sie ciesze :D Super jest obserwowac psa nad morzem no a CzW w gorach kiedy sie super ustawi na jakies skale i wyglada jak wilk.. ech :) |
Ja też co roku jeżdze nad morze, anwet kilka razy w lato bo mam w koncu blisko :D tylko ze ja ajdę głownie do Sopotu i plaże chyba znam na pamięć... Tylko ze wtedy jeszcze Arthasa nie miałam, a jeszcze danwiej jeździłam z psem mojej babci... Ale w tym roku mam zamair z mamą pojechac do domku letniskowego.
Quote:
|
Quote:
Quote:
Wilczaki zreszta wszedzie pasuja :D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
a pro po to Białowieża 20 km od Hajnówki heh jeśli przyjedziesz, to po całej Białowiezy może luzem chodzić, ale jak się zbliżasz do otuliny to trzeba mieć sięna baczności - setki zapachów zwierzyny, moze straż graniczna..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Z Vargiem? Jedynie nad jeziorem na jakieś hmm dwa tygodnie, no i w pare miejsc takich bliższych do naszego miasteczka, a tak to nie bardzo w końcu jest z nami dopiero rok... A jeśli chodzi o Bingo - z nim trudno gdzieś daleko jechać, też bywał z nami zawyczaj w okolicach Augustowa, gdzie ammy działkę.
|
Quote:
|
Myślę, że czas pomyśleć o wyprawach z Naszymi Przyjacielami -czworonożnymi! :D
|
All times are GMT +2. The time now is 23:38. |