![]() |
Międzynarodówka Kraków 5-09-2010
Zakładam temat, bo coś marnie ostatnio z wystawkami na forum, aż nie wiadomo co się dzieje:roll:
Dziś siostrzyczka Chantalki -mała Luuuuu zaszalała i to jak:lol: WO I iiiii zgarnęła BIS czyli pierwsze miejsce:lol: - DUŻE BRAWA i życzenia "jeszcze" Fuśka też sobie zaliczyła nieźle, a napomnieć trzeba, że od niedawna, to nowa Championka Polski:lol: Czekamy na relację - na fotoki liczę |
gratulacje dla siostruni!!!
|
Aaaaaa,Graba,jefta jak nam miło:) Dziękujemy:)
Wróciliśmy już do domu z obydwoma dziewczynami i obydwie teraz odsypiają:) A wyniki wyglądały o tak: Chłopaki: Klasa młodzieży : 52.Acriter wilcza saga - ??? Kasia? help, bo ja nie wiem?To Twoje "dziecko", wspomóż jaką ocenę dostał młodzieniec, chociaż ja się domyślam;) 53.Aresco Wilcza Saga - doskonała, Zw. Młodzieży, Naj. Junior, 54 Pard z Peronówki - nieobecna. Klasa otwarta : 55.Baloun Galicyjski Wilk - nieobecny. Klasa Championów : 56.Czambor z Vlčího Dubu - doskonała, CWC, CACIB, Zwycięzca, BOB, Dziewuszki: Klasa szczeniąt : 57.Abia Leśny Kamrat - wyb. obiecująca, 58.Clair de Lune Srdcerváč - wyb. obiecująca, Naj. Szczenię, BIS Puppy 1, Klasa młodzieży : 59.Dervla Wilk z Polskiego Dworu - doskonała, Zw. Młodzieży, Klasa Otwarta : 60.Kalaratri z Peronówki - doskonała, CWC, CACIB, Zwycięzca, 61.Tasja Eden Severu - nieobecna. Gratulujemy: Dervli i Marii(bo dziewczyny mają pierwszeństwo;)) gratulacje bo zakończyły młodzieżowy Championat!:)Brawo dziewczyny:) Aresco'vi i Kasi, bo jeśli dobrze mi się zdaje, to od dziś też jest już Młodzieżowym Championem Polski!:):) Brawo:):) Czamborowi bo zgarnął BOB-a, a Grzesiek ma fajny sweter z wilkiem;-) Brawo chłopaki :) Swoim burym nie gratuluję, bo i tak tego nie przeczytają;) Tak czy inaczej dostały równowartość gratulacji w wersji spożywczej mięsnej surowej;) Ogromnie dziękujemy Leśnym Kamratom za odwiedziny i przemiłe towarzystwo:) Oby częściej was widywać kochani:) Jeśli ktoś z obecnych ma zdjęcia to ja bardzo bardzo proszę, bo my byliśmy kompletnie niewyposażeni w takowe sprzęty:) |
Aga, dzięki wielkie za gratulacje, to była chyba najtrudniejsza wystawa, biorąc pod uwagę wszelkie okoliczności związane z dotarciem na nią, czasem i stresami z różnych powodów. Niestety zdjęć także nie posiadam, choć aparat miałam z sobą, bo moja suńka nie miała się kiedy załatwić przed wystawą (rano nie miała ochoty, podczas postoju także, a przed wystawą nie było kiedy, bo przyjechałyśmy w ostatniej chwili), i poprostu przed wejściem na ring musiałam czuwać nad tym, czy Dervla wytrzyma czy nie i być gotowa do szybkiego sprzątania, a aparat odwróciłby moją uwagę, zaś gdy zeszłyśmy z ringu, od razu musiałyśmy iść na zewnątrz, więc nawet po naszej ocenie nie było czasu zrobić fotek innym.
Gratulacje dla wszystkich występujących, bo w sumie wszyscy uczestnicy w jakiś sposób byli na tej wystawie zwycięzcami :) Jedynie nie wiemy jak z Acriter, który przybył za swoją panią spóźniony i był oceniany na końcu. |
Maria, to żyjecie w takim "stresie" jaki ja przechodzę z Chanti - hehe.
Unka zawsze załatwia się przed wystawą, a Chanti nigdy, więc też muszę być gotowa:p |
:tardGratulace pro Lunku od rodné smečky!
|
Wielkie gratulacje dla Wszystkich :) Acriter dostał ocenę doskonałą, co do nas - tak, już tylko iść do związku i mamy Mł. Ch. Pl. Więc zrobiony w przeciągu niespełna dwóch miesięcy, co mnie bardzo cieszy, bo młody nie ma nawet jeszcze pełnych 11 miesięcy :D
|
http://www.podajlape.pl/aktualnosci/...05-09-2010.php
"Mała" Luuuuu i uśmiechnięta Agusia - aż miło na Was patrzeć;-) |
Quote:
|
Aga gratulujemy!!!!!! :) Mała Luu szaleje i od starszej Furki się uczy ringowego szaleństwa :)
Super!!!!! Pozostałym oczywiście również gratulujemy sukcesów :) |
Za stanięcie na najwyższym podium na BISach to należą się ogromne gratulacje ! Brawo !
|
Faktycznie; pięknie się prezentujecie. Gratulacje! :)
|
All times are GMT +2. The time now is 10:47. |