![]() |
SOS Dezorientované čsv na silnici u Svitav na Moravě (Brix z Porčova mlýna)
U Svitav u Brna po silnici běhá dezorientovaný pes čsv
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3796934_n.jpg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._6051814_n.jpg |
chudáčik, nevie ho niekto odchytiť, aby ho náhodou neprešlo auto!
|
Quote:
|
Je to spíše výzva pro chovatele, pes vůbec nemusí být ze Svitav !! Prosím nepoznáte jej někdo, není to něčí odchov je to pravděpodobně mladé zvíře. Neznáte někoho ze Svirav či z okolí kdo by mohl potvrdit zda tam to zvíře je a kde se přibližně nachází ??? Nemám problém tam zajet a pokusit se psa chytit, a zjistit co je zač, ale potřebuji potvrdit, kde mám hledat ? Zkuste se poptat a pozjišťovat.
Fotky jsou ze včerejška, vyfotil je náhodný kolemjedoucí z auta s tím, že se jedná vlka. Nikdo se ho pravděpodobně nepokoušel moc chytit. Možná někomu utekl, možná jej někdo vyhodil z auta. |
Zdravím,mám kamaráda u policie ve Svitavách poptá se mi na toho chudáčka:cry:a případně bych tam sjela mám to kousek:-)ráno dám vědět co a jak..Jarka/Kuklík/
|
Zdravím,
takže situace se psem je taková,že žádné Čsv nebylo odchyceno ani neni hlášena ztráta nebo že se někde potuluje,nejspíše si pejsek udělal výlet bez pána a pak se vrátil domů:lol: |
To je snad nejlepší varianta, že byl jen někde na výletě. Snad se mu nic nestalo a už je doma.
|
Tak pes se prý jmenuje Lopez a je už doma :p
Díky všem za snahu, je vidět, že když o něco jde, umí se čévéčkáři spojit. ;) |
Quote:
|
veď domáce meno, či?
|
No a co to teda bylo za psa ?
|
Pavle tebe fakt zajímá jen co to je za psa a né co a jak jestli je doma.
Neboj se PP má a je to Brix z Porčova mlýna, utekl majiteli, který to zjistil při večerním příchodu z práce a našel ho jak se vrací po silnici morký domů. |
Quote:
|
Quote:
|
Jéé tak to jsem ráda že to dopadlo tak jak jsem si myslela:)a že je pes doma u pánečka;-)
|
Quote:
Co není může jednou být :)))) |
To jsou snad všichni domluvení či co:shock:. Nám dnes běhaly po silnici 3 čivavy asi 2 minuty a jsem starší o několik měsíců. Venčíme měsíce 2x denně na stejném místě u rybníka a najednou ta nejstarší čůza frrrrr a další dva za ní, prohlídnout si pracující rameno bagru za náspem pod dálnicí. A přes přivaděč. No banda kreténů.
Nic, je to jasné: inzerát, útulek, injekce;-). Ó jak musí být krásné vlastnit toliko jediného vlčáka. |
Zkus opačnej systém... injekce, útulek, inzerát ;-)
No jeden občas taky není sranda, ale jestli dostane rozum, dostane i družku :) |
Che che! Neboj, to pak rozum zas rychle ztratí!!! :lol:
|
Lopez je opět v čudu.
Zřejmě hledá družku. |
All times are GMT +2. The time now is 10:50. |