![]() |
Miot W z Lasów Preczowskich
Pewnie niektórzy już wiedzą ale postanowiłam się oficjalnie pochwalić.
Jadiel z Peronówki i Ilmarinen Girios Dvasia pod koniec listopada zostaną rodzicami . Nadchodzą nowe małe z lasów preczowskich :))))))))) Nawet nie wyobrażacie sobie jak się ciesze :sweetCyberM http://jadiel.zperonowki.pl/main.php...serialNumber=1 Dumni przyszli rodzice http://jadiel.zperonowki.pl/main.php...serialNumber=1 |
Gratulujemy !
|
Gratki! :)
|
No nareszcie :D
Bardzo sie cieszymy, gratulujemy i trzymamy kciuki za wszystkie robale, rodzicow i dziadkow :lol: |
NO CIOTKO:)
Cieszę się bardzo:lol: Dużo maluszków życzę! |
JE JE JE JEEEEEEEE
super, narescze juz oficialne pozdrawiami- ten Twoj sms, mnie na 5 minut popsul egzamin na sedziego, bo zaczelam na wystawe podskakiwac z radosci. Zmija vel Zykzak i Herka bedzie rodzicami :) |
Jak się zejdą dwie czarownice to MUSZĄ coś wyczarować:)
I wyczarowałyśmy, gdzie? W Łodzi (magiczne miejsce:))! Cieszę się niesamowicie i przesyłam buziaki w rodzicielskie nochale. Mam nadzieję, że tatuś będzie dobrze wychowywał dzieciaczki (jak mu tylko mamusia pozwoli :twisted:). |
SUUPER INFORMACJA!!!! POWODZENIA _ WAM CIERPLIWOŚCI A MALUSZKOM DOBRYCH DOMKÓW!!! :cool3:cool3:sooo_hapy:sooo_hapy
|
:DGratulujemy i życzymy dużej i zdrowej gromadki:D:D:D
|
Gtatki!!! :)
|
Anetka nareszcie!!!!!! ;)
Gratulacje i cierpliwości ;) |
Wreszcie się doczekaliście! :) Zdrowych maluchów życzę! :)
|
Dzięki Wszystkim . Oj prawda długo to trwało i tym bardziej cieszy. :)
Wolfin - mam nadzieję że mój sms nie zaszkodził w twoim egzaminie :)))))))) Gaga - No wyczarowałyśmy :)))) |
Dołanczamy się do gratulacji! Zdrówka dla przyszłej mamy i mluszków!
|
Anetka !Wielkie gratulacje,niech maluszki zdrowo się rozwijają .Ale się cieszę!Gratulacje!!!Czakram,Magda z rodzinką
|
Cieszymy sie ogromnie razem z Wami .
Niech maluchy kłębuchy zdrowo sie rozwijają. Trzymamy mocno kciuki za szczęśliwe rozwiazanie. :happy:klatsch:cool3:sooo_hapy |
My się też dołączamy:):) Aaaaaaaaaaaale Wam fajnie:):):) Trzymamy kciuki mocno:)!!
|
Aneto, Krzyśku, wieeelkie gratulacje, Jadielka w końcu się doczeka maluszków. Niech rosną duże, zdrowe i znajdą dobre domki!;-)
|
Gratulacje! Od nas, oraz od wujka Sheytana :)
|
Dzięki Dziewczyny i Chłopaki :)
|
All times are GMT +2. The time now is 14:32. |