![]() |
Dona spod Ďumbiera & plusy posiadania psa
Znow moje pytanie:
Czemu hodowca jeszcze nie sprzedal psiaka? To jest jedno z rodzenstwa DeMolki :) Czy psiak sie dobrze zapowiada dlatego czy jak? :lol: |
Re: D? spod Ďumbiera
Quote:
|
Aha 8)
|
Ech, przewrotność losu :mrgreen:
|
a nikt z Polski nie chce?
taki fajny miot... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Moze czas pomyslec o rozwoju hodowli ? hmm? |
Quote:
|
Quote:
Mam świra na punkcie wilków, nie bede zaprzeczał :mrgreen: Ale nie chce aby pisali o mnie w gazetach że moje psy lataja po okolicy i zagryzają co mniejsze zwierzaki z głodu. :mrgreen: Ech.. nie. To był głupi żart. Sorry. Mając w planach, jeśli los, czas i możliwości pozwolą, wyjazd po Birbę - to branie jeszcze jednej ślicznej "D" nie wchodzi w rachubę. Natomiast mam w planach jakiegoś przystojnego wilkofaceta. Tu gotów jestem na powiększenie rodziny bo myślę o dorosłej Demoli już w jej wieku dziecięcym :-) |
Quote:
na wszystko przyjdzie czas wiesz ze czegos nam z Amberowatym jeszcze brakuje do pelni szczescia... no i jest taki mlody jak wezme suke to juz bede miec dla niego mniej czasu |
Quote:
Boisz sie konkurencji w domu?! :cheesy: |
no wiessssz!
zawsze juz beda ta pierwsza :mrgreen: :wink: |
Quote:
Ela, poddaję sie. Pierwszej nic nie przebije :mrgreen: A mówili "z babą nie zadzieraj"... ech.. :mrgreen: |
:mrgreen:
Quote:
myslalam ze wezmiesz druga suczke a tu takie rewelacje :shock: fajnie ale przeciez Ty lubisz plec zenska? ja tez mialam miec suczke a teraz bym sie nie zamienila! pies jest super :love |
Quote:
Poza tym moim marzeniem pies był od zawsze :) A teraz, czy w przyszości, jakbym miała znów okazję nowego członka rodziny miec, to bym chciała suczkę. Żeby spróbowac wszystkiego :twisted: |
Ja chce suczke bo sa fajne Nie wim czemu Moze troche tez dlatego ze sa mniejsze :wink:
|
Mi to się właśnie u CzW strasznie podoba, że doskonale widac, który to pies, a która suka, gdy zwierzaki sa dorosłe... Suczki sa tak fajniutko małe :) a psy... byki 8)
|
:mrgreen:
|
wlasnie! to mi tez pasuje u nich!
i tez sunie chcialabym mala :) |
All times are GMT +2. The time now is 04:42. |