![]() |
No to mamy cenne informacje z Polskiego Dworu :)
a jak ze szczeniaczkami w tym roku, planujecie? pozdrawiam serdecznie Ela i Amber Margo super ten spis, zeby tylko nie zniknal :wink: szkoda ze nie wszyscy wlasciciele sa w kontakcie, byloby wiecej info o zachowaniach, zwyczajach, charakterach... |
Quote:
Dla właścicieli CzW powinien być darmowy dostęp do sieci... :twisted: A czy to właśnie Państwo Ewa i Mirek byli pierwszymi właścicielami Wilczaków w Polsce, czy tego też nie da się odgadnąć? Pozdrawiam |
Quote:
|
Fatalnie! I jak teraz BEATRIS sie czuje? Jakos doszla do siebie?
Ja tez mam nadzieje ze zadnej mody nie bedzie, bo mimo wielu radosci to przeciez nie sa latwe psy i wiele osob jeszcze sie rozczaruje... |
Quote:
|
Swietnie! juz gratuluje!
|
Quote:
:) |
Quote:
|
Ach tego wlasnie Wam zazdoszcze! :oops:
miec ich stadko, obserwowac... a moze popiszesz nam troche o tym? czy wolisz zachowac swoje skarby na swoja stronke? :wink: czlowiek ciagle jest zadny nowych informacji :) ja mam male pole obserwacji, sztuk 1 :lol: fajnie ze Bea juz w formie :D , spotkamy sie w Lesznie w lutym? ( ja jade) |
Quote:
Do Państwa Ewy i Mirka: jak wielkie jest Wasze stadko? :) |
Quote:
Już teraz cieszę się na te stronę... Czy nadal hodujecie CzW? Jak długo żyły wasze psy? ich daty urodzin i to, że piszesz o nich w czasie przeszłym wskazują, że (przynajmniej niektórych) już nie ma :( . Czy któryś z waszych psów miał młode? Jeśli tak, to czy masz jakieś informacje na temat ich dalszych losów? Osobiście nie wierzę, że Czw staną się tzw. modna rasą z 3 powodów: 1. Większość ludzi raczej uprawia "ucieczkę od wolności" i woli bardziej tradycyjne rasy, tak, żeby wszyscy znajomi od razu widzieli jakiego to rasowego psa mają, a o CzW 2. mało kto wśród tzw. zwykłych ludzi słyszał itd. i to chyba dobrze dla CzW 3. wiele osób ma atawistyczny lęk przed wilkami, a CzW są do nich podobne :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na forum Wolfdoga można znaleźć cenne inforamcje na temat młodych CzW i tych w pełni sił, bo takie są doświadczenic ich właściceli, którymi szczodrze dzielą z innymi i chwała im za za to. Wydaje się, że wy macie najdłuższe doświadczenia z hodwli CzW w Polsce. Chętnie poczytałabym jak wygląda życie starszych wilczaków, czy ich zachowania zmienia się z wiekiem, czy i na jakie choroby cierpią, itd. Nie ma to jak dostęp do informacji "z pierwszej ręki. :) Pomyślcie o tym przygotowując swoją stronę.... :) |
Wlasnie! ja tez juz sie ciesze na informacje od pierwszych polskich wilczakowcow :)
Niezle to stadko w Polskim Dworze :o |
Quote:
Pozdrawiam |
No fajna Fajne jest to ze jesli sie nie jest zarejsestrowanym/lognietym :wink: to jest ciemna szata graficzna a jak sie jest lognietym 8) to juz jest inaczej :D
|
A dziala Ci teraz ta strona, bo ja od wczoraj nie moge sie polaczyc?
|
Nie Ja tez nie moge :?
|
moze przeciazenie?
|
All times are GMT +2. The time now is 12:05. |