![]() |
Łobuzy juś dwuletnie...
Nie wiem, kiedy to przeleciało; dopiero czekaliśmy na wilczaka, dopiero świętowaliśmy roczek, a tu już... dwa lata. :shock:
Cóż, Łowca jak wiadomo - nie ma z nami łatwego życia i zaliczył kolejne urodziny, gdy nie dane mu było w spokoju byczyć się w piernatach, ale wszystkim Ł-kom gdziekolwiek są; w kraju czy zagranicą życzymy WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! :) |
Najlepszego zatem :)
|
To to ma dwa lata już?! :shock:
Gratulacje dla wszystkich Ł-ek!!! :cake |
Quote:
|
Oooo... W zeszłm roku pamiętałam i nawet życzenia składałam osobiście... A w tym dupa... Nie dość, że zapomniałam, to jeszcze zaspaliśmy po wczorajszej imprezie na spotkanie z kibicowaniem :(
Ale proszę serdecznie ucałować solenizanta!! I oczywiście wszystkiego dobrego Ł-kom, których nie znamy :) |
Quote:
A dzisiaj zjechało się faktycznie całkiem sporo ludzi; miła niespodzianka. :) Wczoraj natomiast spotkaliśmy się ze Scyllą (Gorthan). :) |
Ja bym chciała Grin być wilczakiem u Was, właśnie dla tego niełatwego życia :D
Wszystkiego dobrego, jakoś ten miot, z postaci Łycka wychowywanego młodzieńczo przez Cheya, jest mi wyjątkowo bliski:) |
Quote:
NOO oczywiście "Ł" -kom dużo zdrówka:)) - wiadomo, że szczególnie Łowcowi (specjalnie napisane):p |
Ślicznie dziękujemy. :)
|
Nie chcę psuć tematu urodzinowego, ale jeśli coś tam coś tam to to co myślę to tak :) Ale to nie jest żadna tajemnica i większość już wie, że Astarte będzie mieć ludzkie szczenię za siostrę lub brata.
A oszczędzać się na własnej imprezie jest ciężko, szczególnie jak trzeba samemu ugościć rodzinkę :) |
Quote:
P.S. Kurka, a może wiedziałam, ale zapomniałam, sama nie wiem.............. |
Quote:
|
STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dla wszystkich Ł-ek...:tard:bussi:cake:Rose
|
Wielkich kości i dalekich tras w leśnych ostępach do galopowania dla Łowcusia:))
|
Oooo! Sto lat!!:) Wszystkiego najlepszego Ł-obuziakom, a szczególnie Łowcy:):cake
|
Sto lat sto lat!!!!! ;) najlepszego dla Łowcy i całego miotu Ł!!!!! :)
|
All times are GMT +2. The time now is 08:02. |