Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Różne (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Poszukujemy towarzysza do zabaw- Łódź (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=16526)

AniaO 18-01-2011 15:15

Poszukujemy towarzysza do zabaw- Łódź

Witam wszystkich bardzo serdecznie,

mam na imię Ania i w maju 2010 roku do naszej rodziny dołączyła Bliza z Welkoscyrz. Poszukujemy dla niej kompanów do zabaw (Łódź i okolice). Czy ktoś były zainteresowany spotkaniem z naszym "diabłem"?

Pozdrawiam
Ania

Karina 18-01-2011 21:39

Quote:

Originally Posted by AniaO (Bericht 351858)

mam na imię Ania i w maju 2010 roku do naszej rodziny dołączyła Bliza z Welkoscyrz. Poszukujemy dla niej kompanów do zabaw (Łódź i okolice). Czy ktoś były zainteresowany spotkaniem z naszym "diabłem"?

Pozdrawiam
Ania

To Ty chodziłaś z sunią do szkoły JB :D ??? Co do spotkania to ja bardzo chętnie :) ! Może niedziela 30ego :D ? Mam nadzieję, że reszta ekypy też dołączy :p

anula 18-01-2011 21:48

Quote:

Originally Posted by AniaO (Bericht 351858)

Pozdrawiam
Ania

Ściskamy serdecznie siostrzyczkę!!! I poprosimy o jakieś foty, strasznie jestem ciekawa, jak wygląda teraz reszta rodzeństwa Biesa - Białkę n.p. spotkaliśmy w wakacje...

spadzista 19-01-2011 01:44

my jeździmy codziennie do łagiewnik koło 18-20 wjazd od łagiewnickiej za mostkiem, jak nie do łagiewnik to gdzie indziej, w weekendy często wcześniej...

Karina 19-01-2011 02:13

Quote:

Originally Posted by spadzista (Bericht 352024)
my jeździmy codziennie do łagiewnik koło 18-20 wjazd od łagiewnickiej za mostkiem, jak nie do łagiewnik to gdzie indziej, w weekendy często wcześniej...

Nio to spotkajmy się w Łagiewnikach :D Tylko o której w takim razie :) ?

AniaO 19-01-2011 12:11

Quote:

Originally Posted by Karina (Bericht 352028)
Nio to spotkajmy się w Łagiewnikach :D Tylko o której w takim razie :) ?

Super, że będziemy mieli okazję się spotkać. 30 jak najbardziej. Jeśli chodzi o godziny to mi odpowiadają każde godziny popołudniowe. Może około 14/15?

Jeśli chodzi o JB Szkołę to tak chodziłam z Blizą do przedszkola, ale bardziej jako wolny słuchacz. Byłyśmy też w szkole, ale tylko na jednych zajęciach. Pani Joanna wielokrotnie mówiła mi, że ma pod opieką również innego wilczaka i że super byłoby zrobić jakieś zajęcia tylko dla nas.

Karina 19-01-2011 13:20

Quote:

Originally Posted by AniaO (Bericht 352084)
Super, że będziemy mieli okazję się spotkać. 30 jak najbardziej. Jeśli chodzi o godziny to mi odpowiadają każde godziny popołudniowe. Może około 14/15?

Jeśli chodzi o JB Szkołę to tak chodziłam z Blizą do przedszkola, ale bardziej jako wolny słuchacz. Byłyśmy też w szkole, ale tylko na jednych zajęciach. Pani Joanna wielokrotnie mówiła mi, że ma pod opieką również innego wilczaka i że super byłoby zrobić jakieś zajęcia tylko dla nas.

Super, to jesteśmy umówione :) ! Mam nadzieję, że wpadnie też Spadzista z Acrim (braciakiem Radochny) ponieważ sucza niestety nie jest raczej zbyt dobrą towarzyszką do zabawy ;) Mhm, na żywo sobie porozmawiamy o szkole JB :p ...

Karina 19-01-2011 13:41

Quote:

Originally Posted by anula (Bericht 351974)
Ściskamy serdecznie siostrzyczkę!!! I poprosimy o jakieś foty, strasznie jestem ciekawa, jak wygląda teraz reszta rodzeństwa Biesa - Białkę n.p. spotkaliśmy w wakacje...

Fociaki będą napewno :) ! A może wpadniecie do Łodzi na spotkanko :D ???

anula 19-01-2011 19:52

Quote:

Originally Posted by Karina (Bericht 352102)
Fociaki będą napewno :) ! A może wpadniecie do Łodzi na spotkanko :D ???

Bardzo bym się chciała pobratać, Bies na pewno byłby bardzo rad z nowego towarzystwa, bo on jak Cygan - dałby się dla niego powiesić, ale w weekendy mamy szkołę. Do mniej więcej połowy lutego... Myślę, że dopiero wtedy będziemy bardziej mobilni, chyba że nam się zaczną zajęcia z tropienia. Ale to dopiero marzec-kwiecien (o ile w ogóle go będą tam chcieli pomimo b. kiepskiego aportu).
Tak czy siak może nam się uda gdzieś spotkać w tym roku, Łódź nie tak znów daleko...

igienator 21-01-2011 14:07

Ja odpadam, jak wiadomo spotkania z Grejs mogą być dla innych suczek dość powiedzmy stresujące ;)

Karina 22-01-2011 13:56

Quote:

Originally Posted by AniaO (Bericht 352084)

A wcześniej nie dałoby rady się jednak spotkać? Bo okazało się, że o między 14tą a 15tą mamy rodzinną imprezkę...

AniaO 25-01-2011 12:41

Quote:

Originally Posted by Karina (Bericht 352691)
A wcześniej nie dałoby rady się jednak spotkać? Bo okazało się, że o między 14tą a 15tą mamy rodzinną imprezkę...

Oczywiście dla mnie nie ma problemu. Proponuję 11, a co do miejsca to czekam na propozycję. Pozdrawiam

Karina 25-01-2011 12:52

Quote:

Originally Posted by AniaO (Bericht 353292)
Oczywiście dla mnie nie ma problemu. Proponuję 11, a co do miejsca to czekam na propozycję. Pozdrawiam

Godzina 11ta brzmi świetnie :D ! Ja jestem za Łagiewnikami :) ...

Aga B. 25-01-2011 17:41

My bardzo chętnie, ale akurat nie w tym terminie:?

spadzista 25-01-2011 18:13

ale wiecie, że w niedziele tam są ludzie, psy i konie :-) i wspaniała straż konna :-)) więc przygotujcie kagańce, żeby nie było problemów z zagryzionymi końmi służbowymi ;-D

Karina 25-01-2011 19:39

Quote:

Originally Posted by spadzista (Bericht 353369)
ale wiecie, że w niedziele tam są ludzie, psy i konie :-) i wspaniała straż konna :-)) więc przygotujcie kagańce, żeby nie było problemów z zagryzionymi końmi służbowymi ;-D

Yh :| Że straż konna to nie wiedziałam... No nic, chyba damy radę... A może do niedzieli wpadnie nam do głowy inna miejscówka jeszcze :roll: Aga, a jaki następny termin proponujesz :) ?

DanielZ 25-01-2011 21:27

Jak co to zapraszam do siebie można podjechać na teren starej kopali pisaku ( tam nie ma rzeczki :) ).

Karina 25-01-2011 21:54

Quote:

Originally Posted by DanielZ (Bericht 353389)
Jak co to zapraszam do siebie można podjechać na teren starej kopali pisaku ( tam nie ma rzeczki :) ).

To brzmi świetnie :D Czyli o 11tej pod Twoją hacjendą :D

DanielZ 26-01-2011 00:41

Proponuje pierwszy weekend lutego

Karina 26-01-2011 10:34

To jak dziewczyny? Przekładamy spotkanko na przyszłą niedzielę czy widzimy się podwójnie :p ?

All times are GMT +2. The time now is 18:32.