![]() |
Poszukujemy towarzysza do zabaw- Łódź
Witam wszystkich bardzo serdecznie,
mam na imię Ania i w maju 2010 roku do naszej rodziny dołączyła Bliza z Welkoscyrz. Poszukujemy dla niej kompanów do zabaw (Łódź i okolice). Czy ktoś były zainteresowany spotkaniem z naszym "diabłem"? Pozdrawiam Ania |
Quote:
|
Quote:
|
my jeździmy codziennie do łagiewnik koło 18-20 wjazd od łagiewnickiej za mostkiem, jak nie do łagiewnik to gdzie indziej, w weekendy często wcześniej...
|
Quote:
|
Quote:
Jeśli chodzi o JB Szkołę to tak chodziłam z Blizą do przedszkola, ale bardziej jako wolny słuchacz. Byłyśmy też w szkole, ale tylko na jednych zajęciach. Pani Joanna wielokrotnie mówiła mi, że ma pod opieką również innego wilczaka i że super byłoby zrobić jakieś zajęcia tylko dla nas. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tak czy siak może nam się uda gdzieś spotkać w tym roku, Łódź nie tak znów daleko... |
Ja odpadam, jak wiadomo spotkania z Grejs mogą być dla innych suczek dość powiedzmy stresujące ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
My bardzo chętnie, ale akurat nie w tym terminie:?
|
ale wiecie, że w niedziele tam są ludzie, psy i konie :-) i wspaniała straż konna :-)) więc przygotujcie kagańce, żeby nie było problemów z zagryzionymi końmi służbowymi ;-D
|
Quote:
|
Jak co to zapraszam do siebie można podjechać na teren starej kopali pisaku ( tam nie ma rzeczki :) ).
|
Quote:
|
Proponuje pierwszy weekend lutego
|
To jak dziewczyny? Przekładamy spotkanko na przyszłą niedzielę czy widzimy się podwójnie :p ?
|
All times are GMT +2. The time now is 18:32. |