![]() |
Spotkanie w Katowicach - 20ego lutego 2011
Tak się składa, że 20ego lutego będziem w Katowicach - co powiecie na spotkanko śląscy wilczakowcy :) ??? Bardzo liczę z Radosią na obecność Beaty i jej Astrunii :love
|
W tę sobotę u mnie w domku zamieszka Braterstwowe maleństwo :happy
Mam więc nadzieję że możemy czuć się zaproszeni ? :oops: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
OK,dzięki.jak tylko wejdę za kasę to będę wołac... Karina,Karina...gdzie jesteś:)Pozdrawiam serdecznie.Magda....
|
Quote:
|
Quote:
|
Ja myślę, że się wybierzemy ale chyba najlepsze będą okolice Aszczury2 bo tam nie ma ludzi :D
|
Quote:
|
Straszliwie ubolewam - ale 19-20.02 mam szkolenie do 17 :((((( Karina, a jak dlugo bedziesz w Katowicach? Może wieczorem pojdziemy w las?
|
ha faktycznie,20 lutego jedziemy do Rzeszowa.Ale mi się pozajączkowało...Choć smutek w oczy zaglądnął że się jednak nie spotkamy...buuu.Pozostaje mi życzyć fantastycznego spaceru i pogaduch.Pozdrawiam,Magda Spiderka hi hi (podoba mi się ta spiderka)
|
Quote:
|
Baldurek jest już w nowym domku i nie może się doczekać spotkania :D
Mam nadzieję że do tego czasu kwarantanna poszczepienna się skończy :D |
Quote:
|
Myślę, że Aszczura jak się zakagańcuje to będzie spokojnie mogła biegać z Radochną- Wy weźcie też na wszelki wypadek, skoro jak to ktoś określił z Radochny taka "domina" :D
|
Tak, domina z niej coraz większa... Zawsze mamy kaganiec przy sobie :) No cóż, starcie sióstr może być ciekawym widowiskiem ;)
|
Quote:
|
Quote:
http://www.galicyjski.wilk.wolfdog.o...e__+28+256.jpg |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 10:14. |