Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Łódź 2005 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=1691)

DanielZ 22-01-2005 18:12

Łódź 2005

Jeszcze jest sporo czasu ale juz można o tym napisać .
Tegoroczna wystawa bedzie bardzo ciekawa pod względem sędziowania
gdyż wilczaki bedzie sędziował albo sędzia z Argętyny albo z Białorusi
wszystko jest jescze owiane tajemnicą ale warto o tym wspomnieć bo może być ciekawie :)

wolfin 22-01-2005 19:36

no i to ze na ringu pomagacz sedzowi bede jeden goszcz z Litwy :cheesy:
to ja bede robicz egzamin na sedzego na wilczaki.

z Peronówki 23-01-2005 15:08

Re: Łódź 2005

Quote:

Originally Posted by DanielZ
wszystko jest jescze owiane tajemnicą ale warto o tym wspomnieć bo może być ciekawie :)

Spotkalam juz takich sedziow i moze ich sedziewanie czasem niewiele ma wspolnego z wzorcem rasy :wink:, ale jest inne i pod pewnym wzgledem bardzo cenne. Argentynczycy zwaracaja duza uwage na prezentacje, Bialorusini lubia psy sprawdzac "recznie". To oczywiscie duze uproszczenie, ale dostac od takiego sedziego notatke "pies doskonale prezentowany" to rzeczywiscie doskonale podsumowanie calego szkolenia wystawowego.... :cheesy:

My maly wstep mielismy wczoraj, tym razem u polskiej sedziny, pod katem ktorej staramy sie przygotowywac psy: sama sprawdza zeby, glebokosc klatki persiowej, jej pojemnosc, dlugosc ogona, itd. Trzeba przyznac, ze Mlody wysiadl, a uratowal go wiek. 8) Ale Belka przeszla probe na 5.... :) Szkoda, ze nie bylo Bola, bo on takich sedziow uwielbie (jak zreszta kazdego, kto zwraca na niego uwage.... :wink: )

z Peronówki 23-01-2005 15:33

Quote:

Originally Posted by wolfin
to ja bede robicz egzamin na sedzego na wilczaki.

To zglosimy wszystkie psy, abys sobie porzadnie na ten tytul zasluzyla ciezka praca.... :twisted: :wink:

Agnieszka 24-01-2005 20:03

To faktycznie ciekawie by było hmmm...

DanielZ 29-01-2005 16:42

Sędziować będzie sędzia z Argentyny :D

wolfin 29-01-2005 16:45

och to ja jakim jezykem bede muszala s nim gadacz? :roll:

leśniczyna 29-01-2005 21:04

ach szkoda, że nie jest tydzień wcześniej - jadziemy po młodego w okolice ..ach... :wink:

z Peronówki 31-01-2005 19:40

Quote:

Originally Posted by DanielZ
Sędziować będzie sędzia z Argentyny :D

Mam nadzieje, ze nie ma on jakis zlych przezyc zwiazanych z Juanem Peronem.... :mrgreen:

DanielZ 12-02-2005 16:07

Chyba nie :D :lol:

Agnieszka 19-02-2005 16:37

Mam pytanie, bardzo dla mnie ważne: wiecie, w jaki dzień będą wystawiane Wilczaki? Bo wystawa się zaczyna 30 kwietnia i kończy 1 maja, czyli sobota i niedziela. W takim razie w jaki dzień to będzie? I takie samo pytanie mam dotyczące wystawy w Warszawie. Zaczyna się 8 kwietnia w sobotę i kończy 10 w poniedziałek. Kiedy Wilczaki?

z Peronówki 19-02-2005 17:02

Quote:

Originally Posted by Agnieszka
Mam pytanie, bardzo dla mnie ważne: wiecie, w jaki dzień będą wystawiane Wilczaki? Bo wystawa się zaczyna 30 kwietnia i kończy 1 maja, czyli sobota i niedziela.

W sobote 30.04.2005.

Quote:

I takie samo pytanie mam dotyczące wystawy w Warszawie. Zaczyna się 8 kwietnia w sobotę i kończy 10 w poniedziałek. Kiedy Wilczaki?

10.04.2005 w niedziele. :D

Azakora 16-03-2005 10:30

Quote:

Originally Posted by Margo
Quote:

Mam pytanie, bardzo dla mnie ważne: wiecie, w jaki dzień będą wystawiane Wilczaki? Bo wystawa się zaczyna 30 kwietnia i kończy 1 maja, czyli sobota i niedziela.

W sobote 30.04.2005.

możecie liczyć na moją obecność :wink:

Gaga 16-03-2005 13:00

Cholercia, ze tez mlody sie nie zalapie na te wystawe;( A mialby CACIBa w kieszeni ..jak nic ...a moze nawet i BISa??:mrgreen:
Jestem niepocieszona......

z Peronówki 17-03-2005 23:53

Quote:

Originally Posted by Gaga
Cholercia, ze tez mlody sie nie zalapie na te wystawe;( A mialby CACIBa w kieszeni ..jak nic ...a moze nawet i BISa??:mrgreen:
Jestem niepocieszona......

No wiesz...zawsze mozesz go zglosic jako dorosla Chihuahua'e.... :twisted: :mrgreen:

Gaga 18-03-2005 00:35

Quote:

Originally Posted by Margo
No wiesz...zawsze mozesz go zglosic jako dorosla Chihuahua'e.... :twisted: :mrgreen:

:rofl3 nie moge...zdecydowanie nie trzyma sie wzorca rasy chihuahua, moze predzej eurasier?? Tu juz daloby sie jakos przemycic, ze niby okres linienia itd :wink:

Darek5 21-04-2005 13:38

Witam wszystkich
Mam takie pytanie:
Kto z was bedzie na wystawie w Łodzi 30 kwietnie???
I czy wilczaki sa wystawiane tak jak we wrzesniu na klubowej w Łodzi po bouvierach?????
Pozdrawiam i zycze sukcesów.
P.S.
Rozumie ze Peronowki sie odmelduja rezem z Amberem(nie wiem czy tak sie poprawnie odmienia) .
Jedyne szare jakie potrafie odroznic w rzeczywistosci to Amber i Bolo, co chyba nie ejste zaskoczeniem dla nikogo ???? :wink:

Gaga 21-04-2005 13:48

Quote:

Originally Posted by Darek5
Rozumie ze Peronowki sie odmelduja rezem z Amberem(nie wiem czy tak sie poprawnie odmienia) . :

Zle ! Bardzo zle ...prawidlowo odmienia sie :Amberkiem :mrgreen:

Quote:

Originally Posted by Darek5
Jedyne szare jakie potrafie odroznic w rzeczywistosci to Amber i Bolo, co chyba nie ejste zaskoczeniem dla nikogo ???? :wink:

NO TAK! Wybrałeś sobie te "najbardziej" szare :cheesy: :cheesy:

Darek5 21-04-2005 13:58

Gaga dzieki zapoprawna odmiane :mrgreen:
A swoja droga to czy pojawisz sie ze swoim szarym na wystawie??????
P.S.
Lubie te trafne komentarze "najbardziej szare" :mrgreen: wlasnie tak o to mi chodzilo :mrgreen:
Pozdrawiam

Gaga 21-04-2005 15:01

Do usług :daysmile

A my w Łodzi sie nie pojawimy :| JA sie jesczze nie nauczylam ze takie imprezki planuje sie odpowiednio wczesniej i maluch jeszcze za maly na sama wystawe...ale w przyszlym roku to na pewno! Jak sie wdrozymy to bedziemy raczej na biezaco :wink:

All times are GMT +2. The time now is 20:58.