![]() |
Łódź 2005
Jeszcze jest sporo czasu ale juz można o tym napisać .
Tegoroczna wystawa bedzie bardzo ciekawa pod względem sędziowania gdyż wilczaki bedzie sędziował albo sędzia z Argętyny albo z Białorusi wszystko jest jescze owiane tajemnicą ale warto o tym wspomnieć bo może być ciekawie :) |
no i to ze na ringu pomagacz sedzowi bede jeden goszcz z Litwy :cheesy:
to ja bede robicz egzamin na sedzego na wilczaki. |
Re: Łódź 2005
Quote:
My maly wstep mielismy wczoraj, tym razem u polskiej sedziny, pod katem ktorej staramy sie przygotowywac psy: sama sprawdza zeby, glebokosc klatki persiowej, jej pojemnosc, dlugosc ogona, itd. Trzeba przyznac, ze Mlody wysiadl, a uratowal go wiek. 8) Ale Belka przeszla probe na 5.... :) Szkoda, ze nie bylo Bola, bo on takich sedziow uwielbie (jak zreszta kazdego, kto zwraca na niego uwage.... :wink: ) |
Quote:
|
To faktycznie ciekawie by było hmmm...
|
Sędziować będzie sędzia z Argentyny :D
|
och to ja jakim jezykem bede muszala s nim gadacz? :roll:
|
ach szkoda, że nie jest tydzień wcześniej - jadziemy po młodego w okolice ..ach... :wink:
|
Quote:
|
Chyba nie :D :lol:
|
Mam pytanie, bardzo dla mnie ważne: wiecie, w jaki dzień będą wystawiane Wilczaki? Bo wystawa się zaczyna 30 kwietnia i kończy 1 maja, czyli sobota i niedziela. W takim razie w jaki dzień to będzie? I takie samo pytanie mam dotyczące wystawy w Warszawie. Zaczyna się 8 kwietnia w sobotę i kończy 10 w poniedziałek. Kiedy Wilczaki?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Cholercia, ze tez mlody sie nie zalapie na te wystawe;( A mialby CACIBa w kieszeni ..jak nic ...a moze nawet i BISa??:mrgreen:
Jestem niepocieszona...... |
Quote:
|
Quote:
|
Witam wszystkich
Mam takie pytanie: Kto z was bedzie na wystawie w Łodzi 30 kwietnie??? I czy wilczaki sa wystawiane tak jak we wrzesniu na klubowej w Łodzi po bouvierach????? Pozdrawiam i zycze sukcesów. P.S. Rozumie ze Peronowki sie odmelduja rezem z Amberem(nie wiem czy tak sie poprawnie odmienia) . Jedyne szare jakie potrafie odroznic w rzeczywistosci to Amber i Bolo, co chyba nie ejste zaskoczeniem dla nikogo ???? :wink: |
Quote:
Quote:
|
Gaga dzieki zapoprawna odmiane :mrgreen:
A swoja droga to czy pojawisz sie ze swoim szarym na wystawie?????? P.S. Lubie te trafne komentarze "najbardziej szare" :mrgreen: wlasnie tak o to mi chodzilo :mrgreen: Pozdrawiam |
Do usług :daysmile
A my w Łodzi sie nie pojawimy :| JA sie jesczze nie nauczylam ze takie imprezki planuje sie odpowiednio wczesniej i maluch jeszcze za maly na sama wystawe...ale w przyszlym roku to na pewno! Jak sie wdrozymy to bedziemy raczej na biezaco :wink: |
All times are GMT +2. The time now is 20:58. |