Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Z życia wzięte.... (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Konkurs na "Naj...." (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=1695)

Gaga 16-01-2005 13:42

Quote:

Originally Posted by Rona

Quote:

A tytul specjalnie dla Cheitana mozemy wymyślic...zrobimy konkurs poza wystawa i juz:-)
Nawet mam puchar;-))Sama mu przyznam i bedzie ok :D
Możemy to zrobić kolegialnie :) Szarej też by się przydał na starość jakis puchar w kategorii senior wilczakopodobny :mrgreen:

Pucharow Co u nas dostatek - durnowatym zwyczajem Roman dostaje je co roku jako najlepszy pracownik :twisted:
Poki co wyprowadzam je na strych ale z przyjmenoscia rozdamy naszym pieskom...
Mamy juz w takim razie
Najlepsze Szczenie
Najlepszy Senior wilczakopodobny...
czekam na kolejne propozycje.
Roman pewnie chetnie sie zrzeknie tych gustownych nagrod na rzecz czworonogow :D

Narvana 16-01-2005 13:47

Na najlepszego agilitowca roku 8)
Na najpieknijsza suczke pod sloncem :wink:

Rona 16-01-2005 13:58

Quote:

Originally Posted by Gaga
Pucharow Co u nas dostatek - durnowatym zwyczajem Roman dostaje je co roku jako najlepszy pracownik :twisted:

Jesli dosteje je jako dodatek do premii, to może trochę szkoda..., ale jeśli zamiast premii- to dawajcie je tu zaraz dla piesków :mrgreen:

No to mamy:
Najlepsze Szczenie
Najlepszy Senior wilczakopodobny...
Na najlepszego agilitowca roku
Na najpieknijsza suczke pod sloncem

Ten ostatni może trochę zbyt kontrowersyjny, nie sądzisz?
:wink: :cheesy:
Ile jeszcze masz tych pucharów na zbyciu, Gaga? :D

Agnieszka 16-01-2005 13:59

Hej, a czy znajdzie się tytuł Najwiękrza Wydra Rzeczna? :twisted: :wink:

Rona 16-01-2005 14:12

Quote:

Originally Posted by Agnieszka
Hej, a czy znajdzie się tytuł Najwiękrza Wydra Rzeczna? :twisted: :wink:

Jak tylko wystarczy pucharów, to czemu nie ? :D Jeszcze mogą być
dla najpiekniej wyjącego wilczaka (duże szanse ma Bolo :D )
Dla najtroskliwszej matki, babki, ciotki i wujka.... A co sadzicie o pucharze "Dla najsympatyczniejszej hodowli ?"
I jeszcze dla "ulubieńca wilczaków"? - choć ten ostatni chyba też trochę zbyt kontrowersyjny.... :twisted:
W ten sposób wyczyścimy cały strych i będzie łatwiej się pakować :wink:

Narvana 16-01-2005 14:14

Hehehe
Wydra Rzeczna Dobre! :cheesy:
Quote:

dla najpiekniej wyjącego wilczaka (duże szanse ma Bolo )
:mrgreen:

Gaga 16-01-2005 14:40

Quote:

Jesli dosteje je jako dodatek do premii, to może trochę szkoda..., ale jeśli zamiast premii- to dawajcie je tu zaraz dla piesków :mrgreen:

No niestety puchary zastapily premie :evil:

Quote:

Na najpieknijsza suczke pod sloncem

Przeciez ja chce sie pozbyc pucharow a nie przyznawac je swoim psom!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Quote:

Ile jeszcze masz tych pucharów na zbyciu, Gaga? :D

4....

Rona 16-01-2005 17:56

Quote:

Originally Posted by Agnieszka
A tak na marginesie, to popieram Narvaną - wszystkie suczki najpiękniejszymi ;-)

Ja też popieram Narvaną i dlatego widzę mały problem: Roman musiałby jeszcze latami być najlepszy w pracy, żeby wystarczyło pucharów dla wszystkich naszych suczek :mrgreen: A tak na marginesie, ładnie to tak dyskryminować pieski ? :twisted: One też są najpiękniejsze i nie zgadzam się, żeby traktować je jak PSA :evillaugh

Narvana 16-01-2005 18:00

Quote:

A tak na marginesie, ładnie to tak dyskryminować pieski ? :twisted: One też są najpiękniejsze i nie zgadzam się, żeby traktować je jak PSA :evillaugh

No niech Wam bedzie 8) Samce rowniez sa piekne! :mrgreen:
Zwlaszcza jak Bolo zawyje w stadzie :Rose :mrgreen:

leśniczyna 16-01-2005 21:12

heh... ja proponuję puchar dla Najdzielniejszego Nienarodzonego Jeszcze Szczeniaka.. myślę tu o moim przyszłym :mrgreen: hm.. Margo teraz kolej na literę D, czy zimę będzie tez E? :)

Rona 16-01-2005 21:36

Quote:

Originally Posted by leśniczyna
heh... ja proponuję puchar dla Najdzielniejszego Nienarodzonego Jeszcze Szczeniaka.. myślę tu o moim przyszłym :mrgreen: hm..

Może być i dla Ninenarodzonego :) tylko widzę trudności techniczne... Nigdy nie byłam na wystawie psów, ale na zdjęciach wyraźnie widać, że puchary stoją przy psach, a w przypadku szczeniaka jeszcze-nie-poczętego byłby problem, no bo gdzie go postawić ? :mrgreen:

z Peronówki 16-01-2005 21:39

Quote:

heh... ja proponuję puchar dla Najdzielniejszego Nienarodzonego Jeszcze Szczeniaka.. myślę tu o moim przyszłym :mrgreen:

Oj, to bedzie konkurencja, bo dziewczyny tez maja plany na przyszlosc.... My narazie dajemy sobie spokoj i nie stajemy do zawodow, bo 5 wyjcow nam starczy... ;)

Quote:

hm.. Margo teraz kolej na literę D, czy zimę będzie tez E? :)

"D" zarezerwowala sobie Belcia, bo wedlug niej podane imiona lepiej beda pasowaly do jej maluchow. No, chyba, ze stwierdzi po wychowaniu szczeniakow Ali, ze ma gdzies taki interes i brak snu po nocach.... 8) :wink:

Narvana 16-01-2005 21:44

Quote:

Originally Posted by Margo
"D" zarezerwowala sobie Belcia, bo wedlug niej podane imiona lepiej beda pasowaly do jej maluchow. No, chyba, ze stwierdzi po wychowaniu szczeniakow Ali, ze ma gdzies taki interes i brak snu po nocach.... 8) :wink:

Nie kracz... 8)

Gaga 16-01-2005 23:08

Quote:

Originally Posted by Narvana
Nie kracz... 8)

Hmmm no wiesz..znajac Belke i jej przewrotnosc natury oraz sposob na przecwiczenei przez Margo i Prezmka przyszlego wlasciciela czeweczki to raczej nastaw sie najpierw na zdanie matury :mrgreen:
Nie chce krakac ale poki nie zaliczysz przynajmniej jednego obozu, wystawy to suka nie wyda na swiat potomstwa.....

Narvana 16-01-2005 23:10

Aha
Czyli ze szczeniaczka nici :?
Nie no jak sie uda to jade w tym roku do Lazne :D

Gaga 16-01-2005 23:29

Quote:

Originally Posted by Narvana
Aha
Czyli ze szczeniaczka nici :?
Nie no jak sie uda to jade w tym roku do Lazne :D

Good Girl.... :wink:

Agnieszka 17-01-2005 14:51

Quote:

Może być i dla Ninenarodzonego :) tylko widzę trudności techniczne... Nigdy nie byłam na wystawie psów, ale na zdjęciach wyraźnie widać, że puchary stoją przy psach, a w przypadku szczeniaka jeszcze-nie-poczętego byłby problem, no bo gdzie go postawić ? :mrgreen:

Hmm... może przykleić do brzucha mamuśki? :cheesy: :wink:

All times are GMT +2. The time now is 06:40.