Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wilki i wolfdogi (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Srebrny wilk (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=1706)

Canis_lupus_husky 20-01-2005 17:23

Oglądalam 1 odcinek serialu (o 7 niebo lepszy od filmu) i widzialam wilczaki (hehe mój mlodszy brat oczywisciesie szczeniakami zachwycil) i rzeczywiście sa bardzo piękne. I swoje role zagrały dobrze...

A wlasnie, w tv na tvn chyba albo na tv4 w niedziele o 10.20bedzie leciał "srebrny wilk" wie ktoś co za zwierzę zagrało tego wilka? Bo na bank nie był to czeski wilczak..
Pozdr.

Narvana 20-01-2005 20:29

Quote:

Originally Posted by Canis_lupus_husky
w tv na tvn chyba albo na tv4 w niedziele o 10.20bedzie leciał "srebrny wilk" wie ktoś co za zwierzę zagrało tego wilka? Bo na bank nie był to czeski wilczak..
Pozdr.

Pewnie wilk 8) :wink:

Canis_lupus_husky 21-01-2005 15:10

No chyba jdnak rzeczwyiście wilk :D
Pozdr.

leśniczyna 21-01-2005 17:11

oglądałam już kiedyś ten film - nie wiem, co to za zwierze, ale wyjątkowo urodziwe :wink:

Canis_lupus_husky 21-01-2005 17:58

No, na pewno urodziwe :D właściwie to wyglądało jak 100 procentowy wilk kanadyjski może jakiś odchowany, albo może i jakiś nierasowy wolfdog? Tak czy siak-piękny :mrgreen:

leśniczyna 22-01-2005 12:24

heh jeśli można, to ja bym chciała takiego.. :mrgreen:

Narvana 23-01-2005 16:49

Ja pierdykam!
Ten film byl odjazdowy!
Zawsze czegos takiego szukalam: przyroda snowboard i dobra muzyka (jak chlopak na snowboardzie zjezdzal) no i wilk
Mi sie film strasznie podobal
Podobalo mi sie to jak wujek do Jessiego powiedzial ze "musisz nawiazac z nim wiez jesli wiec bedzie to wilk pojdzie za toba wszedzie" czy jakos tak To zdanie mi sie strasznie podoba To chyba rowniez odnosi sie do wilczakow nie?

Canis_lupus_husky 23-01-2005 17:25

No, nie tylko do wilczaków ale i wielu innych psów także ;) na koncu było piękne, jak ten Silver się skumal z bialymi wilkami... A koleżanka Jessego miała ślicznego husky, ale wilk byl piękniejszy :D i naprawdę dobrze zagral, moja mama się nim zachwycała że taki wspaniały... :) film mi się podobał, dzisiaj miałam okazję obejrzeć go do końca (keidyś widzialam, ale tylko do początkow wyśkigu, a koncowki już nie widzialam) ale i tak dla mnie największą atrakcją było pooglądanie cudnych zwierzaków :lol:
Pozdr.

Narvana 23-01-2005 17:49

Quote:

A koleżanka Jessego miała ślicznego husky

To byl predzej malamut 8)

Narvana 23-01-2005 18:11

Quote:

No, nie tylko do wilczaków ale i wielu innych psów także ;)

To wiem Ale mi chodzilo ta szczegolna wiez Nie wiem czy czytalas na forum jak Varg Agnieszki przeplyna rzeke zeby byc blisko niej? To mi sie podoba Moja by tak nie zrobila Ona by szukala czy nie mozna przejsc w ostatecznosci albo by tam zostala albo probowala przeskoczyc Jesli oczywoscie jest szeroka rzeka to przeskoczenie bylo by niepowodzeniem :twisted:
Chodzi mi o cos takiego:
Quote:

kupując CzW otrzymujecie psa, który będzie Waszym przyjacielem (ale nie poddanym), pójdzie za Wami wszędzie i zrobi dla Was wszystko. A gdy zajdzie taka potrzeba stanie w Waszej obronie...
To cytat ze strony z Peronowki
To pojdzie za wami wszedzie Jak ten wilk w tym filmie Super uczucie to mousi byc No moja by poszla jasne chyba kazdy pies by poszedl za swoim panem ale ja to inaczej troche widzie Ne wazne 8)

Canis_lupus_husky 24-01-2005 12:19

Quote:

Originally Posted by Narvana
To byl predzej malamut

ruda Cona koleżanki Jessego to był siberian husky na 300% ale pies jej brata to mogl być malamutem nie przyjrzalam mu się dobrze... 8)
Pozdr.

Narvana 24-01-2005 14:52

Quote:

Quote:

To byl predzej malamut

ruda Cona koleżanki Jessego to był siberian husky na 300%

Ja tam widzialm szerko rozstawione uszy (tzn szeroko od siebie)
szeroki leb i potezne cialko (malamut) a nie widzialam: uszy blisko siebie waski leb i zwinne chude ( 8) ) cialko (husky)
Zreszta ona byla ruda?? :roll:

Canis_lupus_husky 24-01-2005 16:14

No pies brata tej koleżanki byl szaro-biały i był chyba malamutem, ale ruda suczka tamtej dziewczyny (no ta co ciągnela deskorolkę byla ruda albo jestem daltonem ;) ) byla na bank huskim... 8) smukła, ogon zwisał luźno w niektorych momentach, miała smukły pysk... Slowem haszczak :D
Pozdr.

Narvana 24-01-2005 16:28

Quote:

smukła, ogon zwisał luźno w niektorych momentach, miała smukły pysk... Slowem haszczak :D

:shock: Nie wiem nie wiem :?

Canis_lupus_husky 24-01-2005 16:40

Quote:

Nie wiem nie wiem

No serilo, w porównaniu do malamuta byla smukła i drobna... 8) ale robimy tu strasznego off-topa :D
Pozdr.

Narvana 24-01-2005 16:56

Quote:

ale robimy tu strasznego off-topa :D
Pozdr.

No raczej ;)
To dajmy sobie spokoj Wszystko jedno czy to husky czy malamut I tak kazda z nas bedzie sie upierac przy swoim ;)

Canis_lupus_husky 24-01-2005 18:17

No wlaśnie :D w każdym razie jedno jest pewne co do tego psa-był to zaprzęgowiec ;)
Pozdr.

Agnieszka 24-01-2005 20:32

Quote:

Jesli oczywoscie jest szeroka rzeka to przeskoczenie bylo by niepowodzeniem :twisted:

8) 8) W tamtym miejscu rzeka ma gdzieś tak 10m :P

Narvana 24-01-2005 20:36

Quote:

Originally Posted by Agnieszka
8) W tamtym miejscu rzeka ma gdzieś tak 10m :P

No to moja by przeskoczyla! :mrgreen:

Agnieszka 24-01-2005 21:31

Trejsi ma skrzydła? :twisted: :mrgreen:

All times are GMT +2. The time now is 20:35.