![]() |
Peronówka - mają receptę na championy
Dostalam w poludnie sms-a od Eli. Jolly wygrała, Balrog ( no w swojej klasie) był drugi a Amber-debiutujacy w championach wyszedł prawie zwycięsko bo przywozi ze sobą res-CACa i res-CACIBa. Pokonał go IKy od Uhoste ale w tyle został Jerry Lee z Molu Es. :)
Nie wiem jak Merry Bell.... W kazdym razie ...zaczyna byc to nude...gdzie nie pojada tam wygrywaja :lol: zartuje....GRATULUJEMY :klatsch |
heh zobaczymy, kogo Cheitan zakasuje :wink:
:cake gratulacje!:)) |
Re: Peronówka - mają receptę na championy
Quote:
Dowiedziałam się dziś niestety, że w weekend 25/26 czerwca mam siedzieć na egzaminach, a wtedy własnie jest wystawa psów (i suk :wink: ) w K-wie i unikalna mozliwośc zobaczenia na własne oczy kolejnych sukcesów wilczaków!!! :( :( :( Teoretycznie mogłabym próbować namówić resztę komisji egzaminacyjnej, żeby wszystko "załatwić" w jednym dniu, ale nie wiem, przy którym się upierać? Najgorsze, że muszę to ustalić najdalej w przyszłym tygodniu.... Czy istnieją jakieś stałe reguły albo zasady dotyczące terminu prezentowania czeweczków? Czy Doświadczeni Wystawcy Wilczaków sa w stanie mi coś doradzić? :? |
Rona a może na zerówki pójdziesz?..
|
GRATULUJE! :sooo_hapy :beerchug2 :beer :cake
|
Quote:
|
hm... próbowaąłm pomóc.. :oops: :D
|
Quote:
|
Roneczko...upieraj sie na niedziele, wilczaki to I grupa, ktora na ogol oceniana jest w niedziele,,,ale zaraz Ci to potwierdze... :)
Juz...tak jest...wilczaki ida w niedziele tj 26 czerwca...mozesz urabiac wspolegzaminatorow :D Quote:
|
Quote:
Będę ci w takim razie kibicować w zdobywaniu tytułu Doświadczonego Wystawcy Wilczaka, a kiedyś może nawet Wilczaków? :mrgreen: |
Quote:
To chyba pierwszy taki wypadek w kraju...i to jeszcze nie na weterynarii ( co jeszcze by jakos tlumaczylo taka absencje) :wink: Cheitan na Krakow bedzie mial niespelna 6 miesiecy czyli nawet w klase szczeniat sie nie zalapie...najwczesniej w Warszawie w lipcu :| a nastepny Karkow dopiero w pazdzierniku :krajowa pasterskich to ja tam wilczaka nie widze :wink: (chyba ze do tego czasu naucze mlodego wypasania i sie upre na klase mlodziezowa-uzytkowa :mrgreen: ) |
hm.. ja bym się mogła ewentualnie na Wałbrzych załapac w czerwcu.
|
Heh, faktycznie, Peronówka gdzie nie jedzie, to wygrywa;)
Gtarulacje wszytskim Psiakom!! :klatsch |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Ha, a ja wiem, co się stało z Merry Bell ;P;)
Narvana mi przekazała, bo jej z kolei przekazała Ela (;)), że Belka, cytuję, została w domu jako niania :) eh, ależ się te plotki szybko rozchodzą;) Natomiast jeśli chodzi o samą Marzenę, to ona nie będzie mieć przez jakiś czas internetu, bo coś tam się u nich stało, że mają odłączony. |
Quote:
Quote:
|
Dzieki wszystkim! :cheesy:
chociaz najwiecej zdobyly Jolly i VooDoo to my z Amberkiem tez jestesmy szczesliwi! W koncu to jego pierwszy wystep w klasie championow!!! No i res CAC, res CACIB to nie jest zle :wink: Amber mial kilka miesiecy odpoczynku ale juz teraz czas wrocic na ringi 8) |
Quote:
|
Quote:
|
ach znowu ta wrodzona uszczypliwość :twisted: :mrgreen:
hihi żartowałam;) |
All times are GMT +2. The time now is 00:33. |