![]() |
Gdzie mozna spotkać wilczaki w 2011 r.
Nowy rok już trwa od kilku tygodni a zatem nadchodzi czas planowania urlopowych szaleństw i spotkań.
I tak jak co roku my z Imbusem stawimy się : (i oczywiście zapraszamy): - 29.04-3.05.2011 - KASZUBSKA majówka nad jeziorem Białym niedaleko Wdzydz. JUŻ ZAPRASZAMY!!! rezerwujcie sobie termin. Więcej info pod koniec marca. - 7.08-14.08.2011 - Obóz wilczakowy na Słowacji. W tym roku w Słowackim Raju : http://www.stredisko-kosariska.sk/ - 26.08-29.08.2011 - Spotkanie właścicieli wilczaków w Późnej!! A potem uuuurlopppp :) W międzyczasie będa jakieś marsze na orientacje i wyjazdy weekendowe, bożocielski weeknd - bedziemy informowć na bieżąco :lol:;-) A co Wy planujecie???? |
My z Radosią jedziemy w naszą podróż poślubną nad Zalew Sulejowski (od 21 do 24 czerwca), 25 czerwca będziemy we Wrocławiu (Kupalnocka plus nasza swadźba), dnia następnego zahaczymy o Ślężę (mały dogtrekking ;) ) a na koniec, czyli od 27 czerwca do 3 lipca będziemy byczyć się w Rowach :D Wolin w tym roku też odwiedzimy (będziemy od 6 do 8 sierpnia). Majówkę natomiast w tym roku spędzimy nad Zalewem Sulejowskim. Co dalej to czas pokaże :p
|
O widze że wybieracie sie na WOLIN- Super!!!! Jak co roku Wolin jest w terminie słowackiego obozu i niestety z nim przegrywa!!
|
My póki co planujemy być na WARze (startuje sam Witek z suczą, a ja w zależności od pogody czekam na mecie lub w domu) i jak pieniędzy starczy i nie będzie problemów z Kajtkiem chcemy spróbować w tym roku Osiecznej...
|
Quote:
|
Ano i o Ogrodzieniec też prawdopodobnie zahaczymy :D
|
Ja mam zaklepany urlop na Słowację, obowiązkowo widzimy się w Późnej i jak się uda to na majówkę byśmy chcieli chociaż na 2-3 dni wyskoczyć.
Poza tym- mniejsze spotkania towarzyskie i najlepiej nieplanowane :) |
Quote:
|
Ja mam nadzieje zaliczyc jak najwiecej takich spotkan, te o ktorych wspomniala Szasztin - na 99.9999% no i jakies po drodze jak czas i fundusze pozwola... ;-)
|
My mam nadzieje majowka, Slowacja, Pozna - te 3 obowiazkowo.
A po cichu mysle o WAR, tylko podejrzewam, ze funduszy juz braknie... |
My WAR sobie w tym roku darujemy.
Zdrowie nie to, może w przyszłym roku- jeżeli nam lekarze pozwolą :) |
A ja mam dość krępujące pytanie :oops: Dużo czytałam o tych obozach na Słowacji i wydaje się że to fajna sprawa. Nie wiem tylko na jakiej zasadzie ktoś się zapisuje i jaki jest koszt. W tym roku raczej ciężko będzie u mnie z kasą :oops:, studiuję na studiach dziennych, nie pracuję więc póki co żeruję na rodzicach :lol: a kierunek studiów mam ciekawy, jest moją pasją ale jest kompletnie nieżyciowy :diablotin. Na 100 % będę w Późnej, bardzo chciałabym się spotykać z innymi wilczakowcami najczęściej jak się da . Czy ktoś planuje jakieś wypady, albo o takowych wie, na które mogłabym sobie pozwolić bo koszty są znośne ? :oops::rock_3
|
Właśnie WAR to całkiem znośne koszta :)
|
Generalnie masz w miare blisko na WAR we wrzesniu.
Koszt na Pozna to dojazd plus ok 70zl dla gospodarzy. To jest minimum. |
Quote:
|
Quote:
Ale jest to raczej nie oplacalne. |
Dzięki za odpowiedzi :) W Późnej będę akurat niezależnie od kosztów, bo nie może mnie to ominąć :lol:
Pewnie to głupie pytanie ale...co to jest WAR ? :mrgreen: |
Wolfdog Adventure Racing ;-) http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=17054
|
Robienie z siebie malpy z psem :twisted: (tyrolka itp). Oczywiscie zartuje.
WAR - Wolfdog Adventure Racing w Krakowie. Jednym slowem... ekstremalnie. ps. Seba byl szybszy :) ps2. ten link lepszy http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=14300 |
WIEDZIAŁEM ze to wstawisz ;-) nie chcialo mi sie szukac, wiec dalem pierwszy lepszy :)
|
All times are GMT +2. The time now is 18:26. |