Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Żywienie i zdrowie (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Klimakterium (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=1734)

Rona 28-01-2005 23:24

Quote:

Originally Posted by Gaga
Nie licz na to :twisted:

Właśnie tak mi powiedział wet, ale myslałam, że żartuje.... :?
No to fajnie.... Ale na szczęscie piesków przy niej jakby z wiekiem coraz mniej się kręci... Choć ostatnio kilka razy wzieto ją za "młodziutką sunię" :P

Gaga 28-01-2005 23:51

Quote:

Originally Posted by Rona
. Choć ostatnio kilka razy wzieto ją za "młodziutką sunię" :P

To uwazaj bo beda Ci proponowali, zebys jej te mlodoc urozmaicila macierzynstwem..ze taka ladna, ze chca szczeniaczki.... :wink:

Rona 29-01-2005 00:41

Quote:

Quote:

. Choć ostatnio kilka razy wzieto ją za "młodziutką sunię" :P

To uwazaj bo beda Ci proponowali, zebys jej te mlodoc urozmaicila macierzynstwem..ze taka ladna, ze chca szczeniaczki.... :wink:

To już braliśmy i to przez wiele lat. Ale najpierw nie moglismy znaleźć odpowiedniego partnera (żaden pies nie dorównywał jej 'wilczą' urodą :D ) Gdybym wtedy wiedziała o istnieniu wilczaków, to kto wie...... :wink: Drugi powód - zawsze najbardziej ciagnęło ją do małych, czarnych pinczerków :D, a nie chciałam jej fundować dramatu w stylu Romea i Julii ... :mrgreen:
Potem była już za dojrzała, ale główny powód jej dziewictwa to nasze przekonanie że nie powinno się rozmnażać psów o nieznanym pochodzeniu. Co prawda znajomi deklarowali chęć wzięcia jej szczeniaków, ale chcieli dokładnie takiego psa jak Szara, a tego nikt im nie mógł zagwaratować.... :(

Ale za to Tina ma dzisiaj rewelacyjna figurę i wewnętrzne przekonanie, że nadal jest szczeniakiem :D I naprawdę jest przekochana, zwłaszcza teraz, kiedy zżera ja poczucie winy za kanapę :? A mnie już dawno serce zmiękło....

Gaga 29-01-2005 00:46

Quote:

zawsze najbardziej ciagnęło ją do małych, czarnych pinczerków :D, a nie chciałam jej fundować dramatu w stylu Romea i Julii ... :mrgreen:

Rona! Moze Szara jest z jednej rodziny z Merry Bell?? Margo zawsze pisala, ze Belka nie lubi wilczakow a zakochuje sie w malych czarnych pieskach ....to juz nie przypadek : dwie suki o takich samych upodobaniach :mrgreen:

Rona 29-01-2005 00:51

Quote:

Rona! Moze Szara jest z jednej rodziny z Merry Bell?? Margo zawsze pisala, ze Belka nie lubi wilczakow a zakochuje sie w malych czarnych pieskach ....to juz nie przypadek : dwie suki o takich samych upodobaniach :mrgreen:

Może małe czarne mają w sobie to 'coś', czar i wdzięk? :o

Gaga 29-01-2005 00:56

Quote:

Może małe czarne mają w sobie to 'coś', czar i wdzięk? :o

Jak ktos lubi typ poludniowy, tzw z metra ciety to czemu nie?? :shock: :D
Osobiscie uwazam, ze dziewczyny popelnilyby mezalians ale one chyba i tak wiedza lepiej :lol:

Rona 29-01-2005 00:59

Quote:

Osobiscie uwazam, ze dziewczyny popelnilyby mezalians ale one chyba i tak wiedza lepiej :lol:

No właśnie.... serce nie sługa... :?

Agnieszka 29-01-2005 01:21

Quote:

Originally Posted by Narvana
Jeszcze cos??? :twisted: :mrgreen:

Aaa... no tak :roll:

Agnieszka 29-01-2005 01:25

Quote:

A propos, czy ktoś może wie czy /kiedy u suk występuje klimakterium?

Hmm co to jest?

Rona 29-01-2005 02:12

Quote:

Originally Posted by Agnieszka
Quote:

A propos, czy ktoś może wie czy /kiedy u suk występuje klimakterium?

Hmm co to jest?

Przekwitanie, czyli ustanie czynności jajników. Miałam nadzieję, że cieczki się kiedyś skończą... Choć nie powinnam narzekać, bo Szara miewa je dość rzadko, co 9-11 miesięcy....(zazwyczaj psy mają co pół roku)

Gaga 29-01-2005 10:30

Quote:

. Choć nie powinnam narzekać, bo Szara miewa je dość rzadko, co 9-11 miesięcy....(zazwyczaj psy mają co pół roku)

Oj Rona, Rona...psy NA OGOL nie miewaja cieczek....nawet raz do roku :mrgreen:
Powinnas o tym wiedziec :lol:

w zabawnym nastroju z samego rana - pozdrawiam i zycze milego dnia :Rose

Narvana 29-01-2005 12:03

[quote="Gaga"]
Quote:

No bo male i czarne jest piekne! :mrgreen:

leśniczyna 29-01-2005 12:13

hwh tak zawsze tłumaczą niskie brunetki :P :mrgreen:

Narvana 29-01-2005 13:16

Quote:

Originally Posted by leśniczyna

Hłe! i tu sie mylisz! Ja nie jestem niska! :mrgreen:

leśniczyna 29-01-2005 14:01

:bussi

Rona 29-01-2005 14:32

Quote:

Quote:

. Choć nie powinnam narzekać, bo Szara miewa je dość rzadko, co 9-11 miesięcy....(zazwyczaj psy mają co pół roku)

Oj Rona, Rona...psy NA OGOL nie miewaja cieczek....nawet raz do roku :mrgreen:
Powinnas o tym wiedziec :lol:

Wiem, wiem, to był skrót myślowy :oops: Jak się pisze kilka rzeczy jednocześnie i w dodatku w nocy, to potem wychodzą taki kiksy. :mrgreen:
Zdaje się, że niechcący włączyłam się w ten sposób do gorącej dyskusji która toczy się od paru dni na forum niemieckim. Za słabo znam język żeby dokładnie zorientować się o co chodzi, ale coś to ma wspolnego z transseksualizmem i wilczakami. :shock: Czyżby pojawiła się nowa linia czeweczków? :cheesy:

Agnieszka 29-01-2005 16:16

Quote:

Przekwitanie, czyli ustanie czynności jajników. Miałam nadzieję, że cieczki się kiedyś skończą... Choć nie powinnam narzekać, bo Szara miewa je dość rzadko, co 9-11 miesięcy....(zazwyczaj psy mają co pół roku)

Aa, no tak, sama mogłąm na to wpaść. Ale dzięki za wyjaśnienie:)

Agnieszka 29-01-2005 16:18

Quote:

Originally Posted by Narvana
Quote:

Originally Posted by leśniczyna

Hłe! i tu sie mylisz! Ja nie jestem niska! :mrgreen:

Ha! Ale ja za to jestem niska i brutentka :lol:
Jak Varg staje na dwóch łapach to jesteśmy prawie tej samej wysokości 8)

leśniczyna 29-01-2005 16:19

taaak wilczaki to wielkie stworzaki :wink:

Narvana 29-01-2005 17:53

Quote:

Originally Posted by Agnieszka
Ha! Ale ja za to jestem niska i brutentka :lol:
Jak Varg staje na dwóch łapach to jesteśmy prawie tej samej wysokości 8)

:cheesy:

All times are GMT +2. The time now is 22:18.