Quote:
Originally Posted by Gaga
Quote:
Originally Posted by Rona
. Choć ostatnio kilka razy wzieto ją za "młodziutką sunię" :P
|
To uwazaj bo beda Ci proponowali, zebys jej te mlodoc urozmaicila macierzynstwem..ze taka ladna, ze chca szczeniaczki.... :wink:
|
To już braliśmy i to przez wiele lat. Ale najpierw nie moglismy znaleźć odpowiedniego partnera (żaden pies nie dorównywał jej 'wilczą' urodą :D ) Gdybym wtedy wiedziała o istnieniu wilczaków, to kto wie...... :wink: Drugi powód - zawsze najbardziej ciagnęło ją do małych, czarnych pinczerków :D, a nie chciałam jej fundować dramatu w stylu Romea i Julii ... :mrgreen:
Potem była już za dojrzała, ale główny powód jej dziewictwa to nasze przekonanie że nie powinno się rozmnażać psów o nieznanym pochodzeniu. Co prawda znajomi deklarowali chęć wzięcia jej szczeniaków, ale chcieli dokładnie takiego psa jak Szara, a tego nikt im nie mógł zagwaratować.... :(
Ale za to Tina ma dzisiaj rewelacyjna figurę i wewnętrzne przekonanie, że nadal jest szczeniakiem :D I naprawdę jest przekochana, zwłaszcza teraz, kiedy zżera ja poczucie winy za kanapę :? A mnie już dawno serce zmiękło....
|