![]() |
Bitwa o Ira.siad
Bylo tu juz kilka osob, ktore kariere zaczynaly od "atakow" w strone uzytkownikow z dluzszym stazem, probujac na sile wmawiac im, ze nie maja racji... I wiesz co sie stalo z tymi uzytkownikami? Ja tez nie, jakos zamilkli...
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
i tak będzie tez w tym przypadku, bo szkoda czasu i uwagi:rock_3 |
@ira.s:
A teraz widze, ze zaczynasz robic tak jak pewien znany uzytkownik tego forum - cytujesz zdania wyrwane z kontekstu, nie mowie tu akurat o sobie, jak cytujesz, to odnies sie do CALEJ wypowiedzi, a nie tylko jej czesci :-) |
Quote:
|
Quote:
|
Dowiedziałam się dziś od znajomego właściciela haszczaka, że ira.s. regularnie rozwala wszelkie dyskusje na jakimś forum haszczakowym i że wszyscy mają go już tam serdecznie dość.:lol:
Mój znajomy wszedł na WD, przeczytał kawałek wątku i zawołał: "Natychmiast daj mu ignora, o ile Twój czas jest Ci drogi" :p |
Rona, ja takie info tez dostalam - mowie ze troli tez maja bardzo trudna zime i gloduja ;-) oraz pelnia ksiezyca tez pomaga na pisanie takich to tematow, i wyskakiwaniu nowych eGzpertow, ktore nawet nie widzieli psa w realu ale juz sa super sedziami od rasy i hodowli.:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szkolenia? Nieee...ale dziękuję za gotowość, oczekuję na właściwym wątku. |
Quote:
No chyba, że rzucanie mięsem traktujecie jako tutejszy sport, skoro z samą merytorycznością (o kompletnym braku logiki nie wspomnę) stoicie otro na bakier (dlatego jak sądzę nikt nie miał z Was cywilnej odwagi nawet podjąć się zakwestionowania argumentacji jaką przytoczyłem nt. koloru szaty z wzorca). |
@ira.s
Dobra, ja jestem spokojnym czlowiekiem, ale kazdy ma swoje granice cierpliwosci, a Ty wlasnie sprawiles, ze moja sie skonczyla. Przychodzisz tu ch*j wie skad, jestes ch*j wie kim i wymadrzasz sie jakbys ku*wa pozjadal wszystkiie rozumy na tematy, o ktorych najwidoczniej nie masz zielonego pojecia, a na dodatek zarzucasz ludziom, ktorzy w rasie siedza duzo dluzej od Ciebie, ze nie maja pojecia o czym pisza - zastanow sie nad soba, bez uszczypliwosci to pisze. TERAZ mozesz sobie pisac o rzucaniu miesem, bo dopiero teraz ktokolwiek zaczal nim rzucac. Przepraszam kulturalnych uzytkownikow za uzywanie wulgaryzmow, ale mam juz dosc takich pseudo-znawcow. |
Quote:
|
Widzisz, tu sie roznimy - nie twierdze, ze jestem znawca wzorca, ba, nie udzielam sie w tym temacie dlatego, ze sie znam - przeciwnie, nie znam wzorca nawet w polowie tak dobrze, jak osoby tu sie wypowiadajace, tylko roznica miedzy mna, a Toba jest taka, ze ja nie szczekam na wszystkich, ktorzy maja inne zdanie niz ja. A do szewskiej pasji doprowadza mnie Twoje trollowanie i wstawianie strzepow wypowiedzi, zamiast odpowiadac na CALY post, ktory byl akurat bardzo krotki. Wracajac do wzorca - skoro JA, ktory z wilczakami od jakiegos czasu obcuje i troche zdazylem sie na tym poznac nie pieprze tu glupot - TY, ktory znalazles sie tu ch*j wie skad i ch*j wie ktos Ty naprawde jest gadasz glupoty takie, ze nie da sie Ciebie czytac. I jeszcze jedno - ja potrafie sie przyznac do bledu, Ty niestety nie posiadles takiej zdolnosci, a powinienes to zrobic juz dawno temu. Zatem, miej na tyle przyzwoitosci i zniknij stad tak szybko jak sie pojawiles... Trollu.
|
A i jeszcze jedno - oficjalnie nalezy pogratulowac ostrzezenia :-) to sie nie zdarza nader czesto... :-)
|
Quote:
|
Quote:
Twoje samodzielnie myślenie zaprowadziło cię na manowce, jeśli myśląc o zakupie wilczaka analizujesz głównie kolor futerka. Dla swojego dobra zainteresuj się jakimiś ładnymi grzecznymi pieskami. |
All times are GMT +2. The time now is 23:19. |