![]() |
KWPR w Zabrzu 10.04.2011
Kto się wybiera ? :grins My z Baldurkiem już zgłoszeni :)
|
Quote:
|
My też jesteśmy zgłoszone z Czakram :cool3jak socjal to na całego:happy.do zobaczenia......
|
Im nas więcej tym lepiej :happy Baldur strasznie tęskni za Zuzią :wolf, będzie na wystawie razem z tobą Magda ? :rock_3
No i Baldur pozna kolejną piękną dziewczynę - Lu. Ostatnio jakoś otacza się samymi dziewczynami :lol: |
FAJNIE!!!:twisted::twisted::twisted: Lu uwielbia szczeniaczki!!:twisted::twisted: Przy Furiowych pięknie się nauczyła, jak być dobrą starszą siostrą :twisted::twisted: ;)
|
My już się zapisaliśmy do Legionowa... mamy bliżej.
Ale życzymy udanego spotkania. |
my zgloszeni do mlodziezy :)
|
Mistrali, niestety Zuzi nie będzie na wystawie z nami:cry::bigcry2,dziewczynka będzie balowała na zielonym przedszkolu z dziadkami:daysmilenad morzem.
|
Quote:
|
No to jest już stawka podana :)
PSY : Klasa baby ( 2 ) ANYŻ Wilk z Baśni BALDUR Braterstwo Wilczaków SUKI : Klasa szczeniąt ( 1 ) CZAKRAM Galicyjski Wilk Klasa młodzieży ( 1 ) Gorthan SCYLLA SELARIS Klasa pośrednia ( 2 ) CALL ME SEXY Srdcervac ??? CLAIR DE LUNE Srdcervac |
OOO Anyżek śliczniutki będzie debiutował - powodzenia:p
|
Mistrali, a ja wiem chyba kto to ta druga suczka w pośredniej;) To piekna Gorthan SCYLLA SELARIS:)
A wie ktoś może o której wszytko się zaczyna? Bo przed wilczakami tylko dwie rasy czyli właściwie 6 psów i łatwo się spóźnić, szczególnie,ze my spóźnialscy i będziemy jechać pewnie prosto z Ostravy... Quote:
|
Z tego co wiem, Scylla miała być w młodzieży ;) więc zgłupiałam, czy w pośredniej to napewno ona ;)
Powodzenia wszystkim i naszemu małemu siostrzeńcowi w szczególności!!! :) |
No jasne że Scylla :) Ale ze mnie gapa, przecież Agni pisała mi że spotkamy się w Zabrzu :stupido Dzięki ;)
|
Mała poprawka, Scylla jest w młodzieży, nr 34 ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Jefty jednak nie będzie. W młodzieży Scylla, a druga sunia w pośredniej to zapewne Chantalka ;)
|
Quote:
|
Pomimo zgłoszenia, nas tez nie będzie...ślepa jestem, nie doczytałam że jest zmieniony sposób zapłaty za wystawę...i mnie skreślili :heul
|
All times are GMT +2. The time now is 02:34. |