![]() |
Poznam Poznań Wilczakowy :)
Witam,
Wybieram się jutro do Poznania. Oczywiście jak zwykle będzie towarzyszył mi ten co zawsze :) czyli Sharn (Sabnock z Peronówki). Po załatwieniu obowiązków bardzo chętnie wybierzemy się na spacer. Jeśli ktokolwiek poznańsko-wilczakowy też będzie uprawiał taką aktywność to chętnie dołączymy. Jeśli nie to chętnie poznamy Wasze propozycje na spacer w wielkopolskich okolicznościach przyrody :). Miałem w planie, żeby odwiedzić Stację Doświadczalną w Stobnicy, ale chyba nie wyrobię się w zaproponowaniych przez nich godzinach 10 i 12. A i do tego do stacji raczej nie wejdę z Sharn'em (chociaż nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa w przekonywaniu pracowników :)). Biorę również pod uwagę zostanie do soboty zatem można zrobić spacer w piątek , sobotę i jeszcze wspólnie odwiedzić Stobnicę (wejście o 12). Jeśli jest ktoś zainteresowany którąkolwiek z tych aktywności proszę o skuteczny kontakt :) Pozdrawiamy airmatys & sharn |
Ty lepiej wracając zawiń przez Warszawę :)
|
Przez Wawę nie po drodze- proponuję Stargard :twisted:
|
Niniejszym Paweł otrzymał nowe wytyczne co do trasy i obawiam się, że zabraknie czasu na ten Poznań :twisted:
|
Się zobaczy :twisted:
|
Uważajcie, żeby potem nie było, że jednak po drodze i jedno i drugie :), bo obaj jesteśmy osobnikami mocno migrującymi :)
|
Na to liczymy :)
|
Mamy świadków! Czekamy! :)
|
Na Mazury też, oczywiście po drodze, zapraszam :-)
|
A na Mazury jedzie się przez Podlasie ;-)
|
To się nazywa objazd po rodzinie :)
|
A nie prawda bo z Łodzi do Poznania to się jedzie w dół, potem się skręca przez Galicję aż do Bieszczad, potem zakręt w górę i dopiero przez Podlasie, Wawa, potem Mazury, wybrzeże i w dół przez Stargard i już jest Poznań :)
|
Chciałam zauważyć, że z Poznania najbliżej do Wrocławia, a my tu chętnie na spacerek się wybierzemy :twisted:
|
Tak Rybka ma racje bo do Warszawy najbliżej przez Rzeszów :rock_3
|
Quote:
|
Quote:
A ja chciałam zauważyć, ze wszystkie drogi prowadza do Katowic:D |
Wszyscy musicie przyjechać do nas na pólnoc do SOPOTU!! tu wszystkie drogi zaczynaja sie i kończą.
|
Sopot powiadasz... Proponuję spotkanie "prawie w połowie drogi" czyli koło Juszek nad jeziorem. Powiedzmy... za dwa tygodnie bo za tydzień święta :twisted:
Co Wy na to? :D |
Rybka masz w 100000% rację!!
JUz za chwileczke juz za momencik... :) |
a ja żałuje, że nie widziałem tego posta wcześniej ...
|
All times are GMT +2. The time now is 00:58. |