![]() |
Tak moja moja
Nareszcie sie postaralam i zrobilam jak trza :) |
:)
zdolna jestes brawo:))
|
Re: :)
Quote:
Chyba jednak nie :frown: Zdjecia znow sie nie otwieraja! :evil: :banghead |
:):)
nie chcialem nic o tych zdjatkach mowic:):)
ale i tak jest ok czekam naktywne zdjatka |
Zdjecia wlasnie robie :)
Poprawiam bledy i juz 2 zdjecia sa widoczne ;) |
Strona bez zdjec ale za to z banerem :D
Podoba sie? :> 8) |
Kurcze, laska, Ja sie dopiero uczę robic stronke, a Ty w wieku 15 lat masz juz taką, fju, fjuu... :D
I wiesz co ? Patrzę na Twoje zdjęcie i się napatrzeć nie mogę :shock: Nie dość, że śliczne rysy, to jaki wyraz twarzy ! 8) :cheesy: |
Chłe :mrgreen:
No no To ze sie chlopakom podobam ( :oops: )to wiem ale ze dziewczynom :lol: :mrgreen: Strona jest jeszcze w trakcie robienia Musze skonczyc dzial o wilczakach 8) i jeszcze mam zdjeica mojej malej suki :D Takze zagladac trzeba co jakis czas :mrgreen: |
Hiii.. moja orientacja seksualna jest w porządku http://manu.dogomania.pl/emot/jezyk1.gif, a piekno podobać się może w różnej postaci 8)
|
Quote:
|
Wiec tak...
Strona "dziala" jak jej sie podoba :shock: Dziala tylko w Explorerze, mam jeszcze Mozille i...nic :shock: Margo (jak przyjedziesz) ratuj!!!! Musze jeszcze napisac cos o lazne ale tego jest duzo :( No i jeszcze byloby super gdyby sie otwiraly fotki Jesli ktos ma Opere to zobaczcie czy dziala i czy w nowosciach sa nwe dodane czyli z Wawy i o przyjacielu... Z gory dzieki www.antyliga.wolfdog.org |
www.antyliga.wolfdog.org nowa odslona ;) (nowe foty zwlaszcza w galeriach domowych-dorobilam sie cyfrowy :P )
tzn nowa szata graficzna Mam nadzieje ze ladniejsza od poprzedniej... ;) Mam tez nadzieje, ze wszystko chodzi jak nalezy, bo do niedawna byl cyrk-otwierala sie stara strona zamiast nowej :shock: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Fakt-bez pilki i aparatu na spacer z psami nie wychodze! :mrgreen: |
Quote:
Quote:
|
Nareszcie, strona chodzi jak nalezy w Mozilli :D tzn otwieraja sie foty :D :sooo_hapy
Dzieki Ci Przemku, bez Ciebie na pewno bym tego bledu nie zobaczyla! :oops: Dzieki raz jeszcze :bussi |
Quote:
|
Twoja tez sie nie otwiera... :twisted:
Chyba ze tylko u mnie... na podpis lookne... |
Quote:
|
Czyli jednak mnie sie nie otwiera... 8)
W podpisie Twoim... |
All times are GMT +2. The time now is 11:35. |