![]() |
Mamy nowego wilczaka: CHARMEN Eden severu
Do Polski przyjechal nowy wilczak. Jest to suczka z hodowli Eden severu -
CHARMEN :) Pozdrawiam, Margo & wilczaki, ktore dopiero co wrocily do domu ze spotkania CzW w Rodishain (ale o tym pozniej) |
Mamy nowego wilczaka
witamy nowego wilczaka :) gdzie on jest ? w Krakowie ? to fajnie ja teraz
czesciej bywam w Krakowie niz w Kielcach nigdy nie mam czasu jedzic to tu to tam choc marzy mi sie spotkanie z innymi wlascicielami wilczakow ale jak w Krakowie to moze bede mial szanse :) zwalszcza ze juz za niedlugo wyjezdzamy z Framem ( acha od poczatku mowie na niego raczej Bhima niz Fram ale to dluga histria ) jedziemy do USA i nie bedzie nas troche a moze i dluzej ..... R&F(B) |
Mamy nowego wilczaka
Quote:
dosc czesto jak na Wielkopolanke nawiedza Planty i Rynek Quote:
swoja droga czy zmienil sie z Czecha w Hindusa? Pozdrawiam Kamila z Fany ( nieswiadomie co do Bhimy ale jak widac w jednosci z litera miotu Fany ma przezwisko Barakuda ; )) |
Mamy nowego wilczaka
Quote:
Quote:
konkretniejszych :) Quote:
moje osobiste zamilowania do Indii spowodowaly ze gdy w pierwszym tygodniu zobaczylem ile on je i z jaka predkoscia potrafi pedzic w strone kazdego ujrzanego talerza to dalem mu przezwisko NAJWIEKSZEGO ZARLOKA W HISTORII INDII "niestety" oprocz ilosc jaka je takze odziedziczyl odwage po tym wielkim wojowniku :) oraz sile :) gdy na Swieta wpadlem do rodzicow w Grodzie Kraka Bhima - Fram bawil sie z wszystkimi psami na osiedlu kazdego wieczorka :) no a ze od naszej kieleckiej podworkowej malej Misi nauczyl sie odbierac innym pieskom kijek warczac przy tym zaciekle ( machajac ogonem z radosci ) zabieral kije wszystkim doroslym psom i jak warczal to kazdy odpuszczal :) tylko wielki rottweiler nie dal sobie odebrac ignorujac malca :) znajomego z Kielc sunia Dogo Argentino chciala zrobic z nim kiedys ze tak powiem cos wiecej niz porzadek ... czy sie wystraszyl ? nie .... szedl merdajac ogonem za wlascicielem suni niosacym ja do samochodu na rekach :) no coz ciekawe kiedy trafi na psa przed ktorym poczuje troszke wiecej respektu :) az zaczalem wierzyc ze imie naprawde determinuje cechy psa :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) a z drugiej strony skad wiedzialas ze to hinduskie imie ? :) Quote:
no to naprawde niezwykle :) cos w tym musi byc :) |
Mamy nowego wilczaka
Quote:
Nr. telefonu na specjalne zyczenie ;))) Quote:
Amerykanie na pewno sie uciesza - narazie na ich kontynencie sa jedynie trzy CzW :))) Pozdrawiam, Margo |
Mamy nowego wilczaka
Quote:
a o telefon to sie usmiechne :)))) choc moglbym napisac list jakby to byl problem to mi podesle KInga .... Quote:
wyjazdu Quote:
no coz mam nadzieje ze wilczak nie ubzdura sobie zeby gdzies z nimi pochasac i pozniej przyprowadzic mi gromadke szczeniat np :) R&B |
Mamy nowego wilczaka
Quote:
bardziej interesujacy :) Pozdrawiam, Margo |
All times are GMT +2. The time now is 18:54. |