Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Płock krajowa 29.05.11 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=18364)

anula 24-05-2011 14:48

Płock krajowa 29.05.11

Czy ktoś z zainteresowanych wie, o ktorej w Płocku wchodzą wilczaki? Zastanawiam sie, czy znowu o 10.00, czy troche później, w zw. z czym nie bede musiala zrywac sie bladym świtem...

Wiem, że wybiera się Marrok, Strzyga, piękna Bruxa, że może poznam Biesowego wujka Jabbera na żywo, no i spotkamy troszku znajomych :)
Czy sędzia J. Niciewicz sędziowała już wilczaki?
Mam nadzieje, ze nie bedzie upałów i że uda nam się dojechać (Bies bedzie miał debiut w pośredniej).

Gia 24-05-2011 15:16

Sędzia J. Niciewicz bardzo często sędziuje wilczaki ;) To przewodnicząca Klubu Psów Pasterskich w Łodzi ;)

Gaga 24-05-2011 15:24

Wg planu sędziowania blady świt możecie powitać w pieleszach ;) Ale upewnij się telefonicznie lub poczekaj na potwierdzenie zgłoszenia- może tam będzie? Ew. może dadzą jeszcze na stronie przed wystawą.

anula 24-05-2011 15:30

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 379770)
Wg planu sędziowania blady świt możecie powitać w pieleszach ;) Ale upewnij się telefonicznie lub poczekaj na potwierdzenie zgłoszenia- może tam będzie? Ew. może dadzą jeszcze na stronie przed wystawą.

Wiem, wilczaki jako czwarte, ale nadal nie wiem, czy to raczej 11.00 czy 13.00. OK, bede cyrklować na 11.00. Płock blisko...
Gaga - tym razem Cheytanowy synek bedzie bezkonkurencyjny:)
Juz sie ciesze na spotkanie :p

Gaga 24-05-2011 15:40

Patrząc na ilość przed Wami to ta 11.oo będzie dobrym wyborem :)
Quote:

Gaga - tym razem Cheytanowy synek bedzie bezkonkurencyjny:)
Dla mnie zawsze jest :)
Quote:

Juz sie ciesze na spotkanie :p
A ja Wam zazdraszczam...i trzymam kciuki za dobrą zabawę:)

anula 24-05-2011 15:43

Sharn ma poza tym bardzo sensownego opiekuna :lol:
Przyjemnosc spotykac takich ludzi

sssmok 24-05-2011 17:59

Quote:

Originally Posted by anula (Bericht 379777)
Sharn ma poza tym bardzo sensownego opiekuna :lol:
Przyjemnosc spotykac takich ludzi

Przeczytalam seksownego :shock:
:roflmao:roflmao:roflmao:roflmao

Swoja droga 10 psow przed wilczakami to niewiele, wiec pilnujcie godziny :P Wujek Jabber na pewno sie stawi i oburczy Biesa osobiscie.

Wonderfull Wolf ES 24-05-2011 18:13

No, Anka Ty się robisz Lew Wystawowy :) My niestety większość łikendów do lipca mamy pracujących i tak jakoś średnio na jeża wychodzi z aktywnością...

Gipson 24-05-2011 19:20

Quote:

Originally Posted by Wonderfull Wolf ES (Bericht 379834)
My niestety większość łikendów do lipca mamy pracujących i tak jakoś średnio na jeża wychodzi z aktywnością...

Od kiedy Ty jesteś taki chętny na wystawy?????
Czyżby Championat kusił..... :)

Gaga 24-05-2011 19:30

Quote:

Originally Posted by sssmok (Bericht 379828)
Przeczytalam seksownego :shock:
:roflmao:roflmao:roflmao:roflmao

jedno drugiego zupełnie nie wyklucza.

Quote:

Originally Posted by Gipson

To się nazywa pozytywna motywacja? I tak czekał z Wonderą niemal do emerytury, cud, że załapał się na jakąkolwiek klasę poza "weteranow" a Ty mu tu jeszcze kłody pod nogi :p

anula 24-05-2011 20:01

Quote:

Originally Posted by Wonderfull Wolf ES (Bericht 379834)
No, Anka Ty się robisz Lew Wystawowy :) My niestety większość łikendów do lipca mamy pracujących i tak jakoś średnio na jeża wychodzi z aktywnością...

hłe, hłe, zawsze zostaje nam drugi dzien weekendu na normalny spacer, a nie same wygłupy na sznurku w Płocku :rock_3

Wonderfull Wolf ES 24-05-2011 22:22

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 379845)
To się nazywa pozytywna motywacja? I tak czekał z Wonderą niemal do emerytury, cud, że załapał się na jakąkolwiek klasę poza "weteranow" a Ty mu tu jeszcze kłody pod nogi :p

o to to to... właśnie:lol:

Quote:

Napisał Gipson

zawiść ludzka i parcie na nabijanie postów nie zna granic...:p:twisted:

Irmina 27-05-2011 13:25

Witam! Doczytałam się, że sekretariat dla zgłaszajacych się czynny jest do 9.50... Tak było też w zeszłym roku.... Do miłego!!!

Gaga 28-05-2011 10:08

A po wystawie przerzućcie się w okolice Wawy na spacer :) Może być po łomiańskiej stronie tym razem:)

Irmina 29-05-2011 18:08

Witam! Dziękujemy za miłe spotkanie!
Na początek opis: "Duży, mocny pies o prwidłowej, samczej glowie, trochę duze uszy, poprawna dolna i górna linia, prawidłowo kątowane kończyny, tylne lekko iksowate, poprawny ruch, doskonałe umaszczenie i szata". ocena doskonała
I teraz coś od nas: to jest nasza druga wystawa płocka - poprzednia była organizatorską porażką. Opóźnienie na początku 45 min w końcu 2,5 godz. Był wtedy z nami Michał (miał wtedy nie pełne 3 latka). Bardzo się zmęczył / wynudził się... W tym roku Michał chciał jechać z nami i dostać medal od Wandala.... I tym razem klapa - zamiast początku o 10.00 zaczęło się o 11.00. Michał miał dość...
Wandalowi też coś nie pasowało w nagłośnieniu - tylko włączały sie głośniki a pies "zapinał" napęd 4x4 i jazda...
Na nasze szczęście, na ringu nie było żle (głośniki milczały) - ocena doskonała. Co do łap tylnych, że X - zmienimy proszek i na inny... Do miłego:)

GRABA 29-05-2011 18:14

Quote:

Originally Posted by Irmina (Bericht 380932)
Co do łap tylnych, że X - zmienimy proszek i na inny... Do miłego:)

Nie zmieniaj tylko naucz psa jak poprawnie ma stawiać tylne łapy:)
Xy - to nie zawsze wada budowy, a wada postawy czytaj tutaj wygodnego sobie stania. Czyli trzeba kilka razy psu ustawiać te łapy, żeby wiedział, że w pozycji "stój" ma mieć ładnie ustawione łapki - przeszłam to z Unką:)
A jak reszta wyników?

anula 29-05-2011 18:21

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 380933)
A jak reszta wyników?

Chwalę się, a co tam :rock_3:

Bies lokata 1 w pośredniej, CWC

opis:
"Mocny, o ładnej samczej głowie, prawidłowo osadzonych uszach. Prawidłowy kolor oczu, poprawnie kątowane kończyny i bardzo dobra ich akcja, doskonałe umaszczenie i szata"
W porównanu przegrał z Jabberem, no i dobrze :p
Jeszcze się smarkowi w głowie poprzewraca...
A w nagrodę był dłuuugi psacer nad Wisłą w miłym gronie i kość cielęca
Bardzo dziękujemy wszystkim za miłe spotkanie. Ukłony dla Cwanych, mam nadzieję, że nam wybaczą.

DORA 30-05-2011 09:20

:cool3Gratulujemy wygranych.
Brawo synus :klatsch:klatsch:klatsch jestesmy bardzo bardzo dumni z super wyniku Biesia.
Ogromne brawa i buziaki od tatunia za piekny opis:cool3
Czekamy na fotki z wystawy

GRABA 30-05-2011 09:22

Quote:

Originally Posted by anula (Bericht 380935)
Chwalę się, a co tam :rock_3:

Bies lokata 1 w pośredniej, CWC

Nooo, superowo:)

All times are GMT +2. The time now is 08:15.