Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   26.06.2011 cacib kraków (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=18425)

GRABA 28-05-2011 16:32

26.06.2011 cacib kraków

Hej, kto będzie? My zgł. i opłacone - tj. kl. otwarta Chantalka:p Wreszcie przystopowała z linieniem i zaczyna obrastać nowym futerkiem, zatem wystawiamy:lol:

P.S. Tylko do dzisiaj są zgłoszenia

anula 28-05-2011 17:19

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 380744)
Hej, kto będzie? My zgł. i opłacone - tj. kl. otwarta Chantalka:p Wreszcie przystopowała z linieniem i zaczyna obrastać nowym futerkiem, zatem wystawiamy:lol:

P.S. Tylko do dzisiaj są zgłoszenia

Chcialabym, ale w tym czasie bedziemy pewnie w odwiedzinach u rodziny na Kaszubach :)

Bajka 28-05-2011 17:59

Nas nie będzie, chociaż "nasze podwórko":(:( Jeśli się nam uda z czasem, to przyjedziemy tylko pokibicować:):):)Szczególnie,ze w baby będzie nasz Lunar:):):):)

Galicja 28-05-2011 18:33

Ale traf ...nas też nie będzie... ale będziemy kibicować Czakram :)

Mistrali 28-05-2011 20:50

Baldur zgłoszony i opłacony. Będzie biegał w szczeniakach ;) Już się nie mogę doczekać spotkanka :)

Wilu 01-06-2011 14:27

Lunar zwarty i gotowy ;) a raczej odwrócony na grzbiet i śpiący ale wychodzi na jedno :P :D

Mistrali 02-06-2011 18:44

PSY :

Klasa baby ( 2 )
ANYŻ LUNAR Wilk z Baśni
NABAL KAZAN Bully Royal Club

Klasa szczeniąt ( 1 )
BALDUR Braterstwo Wilczaków

Klasa użytkowa ( 1 )
CZAMBOR z Vlciho Dubu

Klasa championów ( 2 )
CVAKO od Starkej
DECLAN Wilk z Polskiego Dworu

SUKI :

Klasa baby ( 1 )
ENID Wilk z Polskiego Dworu

Klasa młodzieży ( 2 )
C.K Galicyjski Wilk
CZAKRAM Galicyjski Wilk

Klasa otwarta ( 2 )
CRYING PRINCESS CHANTAL Srdcervac
LORELEI z Peronówki

Spider 02-06-2011 20:01

Ale fajnie, zobaczymy się z siostrą bardzo się cieszę:happy!!! Super.Spiderka

maria 02-06-2011 21:25

i jeszcze Dervla, zgłoszona do klasy championów. czy te zgłoszenia, które podaliście, są oficjalne? kasę pobrali, skan rodowodu i certyfikatu przesłałam, Dervla powinna być na wykazie...

Mistrali 03-06-2011 00:47

W serwisie wystawpsa.pl jest napisane, że to wstępny wykaz zgłoszonych psów. Może jeszcze uzupełnią spis o brakujące psy. Może warto zadzwonić do oddziału w Krakowie ?

maria 03-06-2011 01:21

być może.... jutro zadzownię, jednak mam info, że zaraz po rejestracji zgłaszający się otrzymali mailem potwierdzenie przyjęcia na wystawę, a do mnie nic takiego do tej pory nie przyszło... jutro zadzwonię do oddziału

GRABA 03-06-2011 16:28

Quote:

Originally Posted by maria (Bericht 382481)
być może.... jutro zadzownię, jednak mam info, że zaraz po rejestracji zgłaszający się otrzymali mailem potwierdzenie przyjęcia na wystawę, a do mnie nic takiego do tej pory nie przyszło... jutro zadzwonię do oddziału

Ja miałam przeboje ze zgłoszenie, praktycznie było tak, że odpuściłam sobie tą wystawę..
Nie wyskakiwało mi okno, gdzie można wklepać nr rodowodu polskiego i przeliczało mi płatność na euro. Ok. po wielu kilkudniowych moich akcjach, udało się go wklepać. Przeszłam dalej, a tu nic z tego, bo nie przyjmowało mi płatności mojego banku:( tu się miarka przebrała i powiedziałam dość - nie jadę. No a po kilku dniach dostałam e-mail z prośbą o uściślenie czy chcę zgłaszać czy nie - no to szybka akcja i już:p
Fajnie, że pobiegamy z Lorką, bo Chantka będzie brała dobry przykład od grzecznej dziewczynki:twisted:

Rona 03-06-2011 17:19

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 382639)
Fajnie, że pobiegamy z Lorką, bo Chantka będzie brała dobry przykład od grzecznej dziewczynki:twisted:

Czy ja wiem czy ona grzeczna na wystawie będzie? Nie mamy ani doświadczenia ani wprawy ;) Poza tym wcale nie jest pewne, czy dotrzemy, choć bardzo bym chciała mieć już ostatnią pańszczyznę z głowy. :p

Mistrali 04-06-2011 02:28

Dervla została dopisana do listy z tego co przed chwilą widziałam ;) Dobrze że wszystko się wyjaśniło. :)

maria 05-06-2011 12:22

tak, wszystko się wyjaśniło, przysłali potwierdzenie mailem i jesteśmy na liście :)

GRABA 09-06-2011 22:08

Rozpoczynamy o 12.25 wg planu - zatem można się wyspać:lol:

Rona 10-06-2011 19:52

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 384539)
Rozpoczynamy o 12.25 wg planu - zatem można się wyspać:lol:

Ojej, a ja na głowie stanęłam, żeby poranny egzamin na popołudnie przenieść :( Mam nadzieję, że załatwią nas szybko...

Kto wie, jak długo to może potrwać?

makota 12-06-2011 15:46

Witam wszystkich :)
Ja co prawda wilczaka swojego nie mam :bigcry2 (jeszcze :twisted: ), więc na forum się raczej nie wypowiadam, ale śledzę życie wilczaków dosyć sumiennie.

W tym wątku się wypowiem....bo wystawa w Krakowie się zbliża, a ja już nie mogę się jej doczekać, żeby móc pooglądać Wasze piękności!

Piszę tutaj, żebyście się na wystawie nie wystraszyli, nachalnie gapiącej się na Wasze psy wariatki :lol:
A może ktoś miałby na tyle czasu i cierpliwości, żebym mogła do Was podejść i zapoznać się z Waszymi psiakami, co? :roll:

Pozdrawiam serdecznie :)

Spider 12-06-2011 17:08

Hej, zapraszamy, zapraszamy naoglądasz się wygłaszczesz:lol:.Ja też pamiętam ten stan gnałam na wystawy żeby oko nacieszyć:shock:.Pozdrawiam i dozobaczenia,Spiderka

GRABA 12-06-2011 17:18

[quote=makota;385140
A może ktoś miałby na tyle czasu i cierpliwości, żebym mogła do Was podejść i zapoznać się z Waszymi psiakami, co? :roll:

Pozdrawiam serdecznie :)[/quote]

Noooooooooo, a spróbuj nie:twisted::lol:

All times are GMT +2. The time now is 04:16.