![]() |
To Ty jestes z Wrocka?
|
):)
niop:)
wrocek pikne miastko!!! a wlasnie czy jest jakis prawdziwy wilczak we wroclawiu bo do zanim do peronowki dojade to jakis czas minie hie a chcialbym sie troche potarmosic jesli dopusci mnie jakis wilczak |
Re: ):)
Quote:
We Wrocku mieszka jeden wilczak Irma :) P.S Moz sie kiedys spotkamy na spacerek z burkami? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
:):)
fajnie fajnie margo, ale dlaczego na liscie nie ma wroclawia:(:((::(??
a jak sie spotkac z irma?? pewnie margo czekasz na specjalne zaproszenie do wroclawia:):):) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
I przy okazji odpowiedz do czego innego :mrgreen: |
Quote:
znaczy uwaga! Bedziemy mieli inspekcje hodowlana.... :cheesy: A jako, ze przezylam jakos miliony inspekcji Rodzicielki to moze sie uda.... Lece zamawiac czerwone, welniane chodniki i duuuzo winka ......acha ! i strzezone miejsce na parkingu :mrgreen: Bedziemy mieli gosci tralalala :ghost_2 |
Quote:
No to czekam w czwartek na info o waszych planach... :) |
Quote:
Mlodej naleza sie slowa pochwaly , tak trzymac! p.s. ciekawe jak teraz przeprosisz Szara za te "prawdziwe wilczaki"...ze niby ona co?? NIEPRAWDZIWA????? OJ Rona...... :? |
Quote:
Quote:
|
:):)
niezle hiehie to istna epidemia)::)):):
wszyscy chca ogladac spotykac sie laski wymuszaja kupno wilczaka na facecie... ehhh do czego to dojdzie!!!!! dzieki margo za namiary, ale odrazu najbardziej mnie nurtujaca sprawa KIEDY wroclaw:):) |
Re: :):)
Quote:
|
Re: :):)
Quote:
|
)::)
nie nie wszystko ok
ja tylko ciesze sie ze to uczucie do wilczakow gory chyba przenosi:):):) fajnie w rodzinie miec wilka:):) mozna nauczyc sie wyc)::):):)!!! |
Re: )::)
Quote:
Quote:
|
Re: )::)
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 12:06. |