![]() |
Łańcuszki, obróżki.
Cześć, jakie łańcuszki stosujecie podczas szkolenia? Te typowe, czy może macie jakieś ulubione, tzn. najlepsze dla psa z dobrej, przetestowanej firmy? Chodzi mi o takie, które nie będą wyżerać psu połowę sierści z szyi i nie pękać za każdym razem, jak się mocnej pociągnie. Szukam teraz czegoś dobrego, a nie chcę znów to-to wcześniejsze :roll:
Pozdr. Agnieszka z Vargiem |
Ojej znów mi się dwa razy wysłało :oops:
Margo, Przemek wywalcie ten drugi temat :oops: |
Moze pol-zaciskowa byla by dobra
|
Quote:
|
Faktycznie, nie wiedzialam.
Już go nie ma ;) |
my cwiczymy na plaskiej skorzanej obrozy, a najczesciej to luzem
prawde mowiac mam kiepskie doswiadczenia z lancuszkami raz - fatalnie niszcza kryze dwa- (u nas) baaaaaardzo malo skuteczne jesli musze byc "drastyczna" zakladam kolczatke i wtedy piesek jest anielsko grzeczny :twisted: (jak to kiedys pieknie powiedziala Rona "czechoslowacki aniolek" :mrgreen: ) |
Quote:
|
Ja co prawda nie mam wilczaka, ale mam tez malutka bestyjke, która chodzi w BaDcuszku pojedynczym, bo Badnie wygada. A |e to mieszaniec, to sie o sier[c nie martwie ;) Zreszta wystarczy zdejmowac...
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Re: Łańcuszki, obróżki.
Quote:
|
Trustno1: Sliczny podpis :D
|
Quote:
|
Hej, a powiedzcie tak se swego doświadczenia:
co mniej wyrywa sierść? Kolczatka czy typowy łańcuszek (czyli taki z małymi oczkami, jak można kupić w każdym zoologiku)? |
Aga, a zwykla obroza nie wystarczy? :shock: :wink: Czemu zes sie uparla na lancuszek lub kolczatke? Mialam dla Gigi lancuszek - ginie w siersci, wyglada fajnie bo nie "tnie" optycznie linii miedzy glowa i reszta psa ale faktycznie tnie futro.....
|
Quote:
Gaga i tak z innej beczki: fotka, super fotka :mrgreen: Wielka Gidzia łapa i mała Cheintankowa :mrgreen: |
All times are GMT +2. The time now is 18:00. |