![]() |
Litewska Klubowka CzW - Sakiai 05.06.2011
W tym roku nie dane mi bylo czynnie w niej uczestniczyc i odwiedzic Litwe (coz, nadrobie to na jesien ;)) ale i tam mam mase powodow do dumy...
Tytul Zwyciezcy Klubu otrzymal Geryon z Peronówki http://www.wolfdog.org/pics2/2011/6/...21-6492075.jpg ZWYCIEZCA KLUBU w sukach zostala corka "naszego" Irana - Laudaj Girios dvasia. A Para MLODZIEZOWYCH ZWYCIEZCOW KLUBU - Eshu Girios dvasia i Elwen Girios dvasia - dzieci Jabberwocka z Peronówki... Teraz tylko czekam na fotki....bo te ktore mam sa troche "przeterminowane"... ;) |
nooo Margo jesli juz pisac to gratulacje naleza sie do :
Kenro, Kaukas, Biesas, Kerri, Eshu, Elwen i to sa psiaki w ktorych zylach tez sa twoje psy. fotki juz sa :) |
Quote:
A gratulacje (i pozdrowienia) dla wszystkich... Jestem pewna, ze bawiliscie sie tak dobrze jak ja rok temu :) |
jasne :) sedziego nie zjadl zaden pies, choc jeden polak probowal ( chyba byl zly za ocene bd) zaden pies nie pogryzl sie, wszystkie dostali super prezenty- (o musze porobic fotki)oraz magazin o psach,-jednym slowem kto byl ten nie zalowal.
bylo ciasto z czekoladu z biala lapa :) dzieki Vaiva, potem te ktore miala sile udali sie do Griskabudis i zrobilsimi pierwszy nocny bieg SVP na ktorym tez CACT miala Iranowata corka - Laudaj. a potem uz grilowanie az do rana :) |
All times are GMT +2. The time now is 07:51. |