![]() |
Zapraszamy na Spotkanie w Sulminie k.Gdańska - 23-26 czerwca 2011
Zapraszamy na Spotkanie Wilczakowców, Wilczaków i nie tylko ,
które odbędzie się w dniach 23-26 czerwca 2011 r w Sulminie koło Gdańska.(długi weekend bożociałowy) Impreza plenerowa, atrakcje w ciągu dnia przewidziane Noclegi we własnych namiotach, na sianie lub pod gołym niebem Jak na razie obecność potwierdziło 18 wilczaków !!! a więc będzie się działo !! |
W sumie to mamy rzut beretem...
Kto sie zjawi? |
Quote:
|
My bedziemy w górach wtedy...
|
Silną grupę będą stanowiły oczywiście Welkoscyrze.
Już się nie mogę doczekać spotkania z "moimi" córeczkami i syneczkami :p |
Ania już wcześniej przekazywała nam zaproszenie.
Już szykujemy się z Larsem na podróż :) Dziękujemy za zaproszenie i do zobaczenia. |
Quote:
Niezmotoryzowanym oferujemy natomiast dwa miejsca ludzkie oraz jedno psie w naszym gruchocie :) |
My też wpadniemy. Jeszcze nie wiem dokładnie w jakim terminie, ale będziemy na pewno. ;-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Do spotkanie zostało już tylko kilka dni.
Ostatnie chwile na podjęcie decyzji o przyjeździe do Sulmina. kontakt: [email protected] |
My życzymy Wam szampańskiej zabawy! Jak wrócicie mokrzy, utytłani, upiaszczeni i ubłoceni-znaczy było w dechę! :)
|
też będziemy z Vuko,pozdrowienia :)
|
No my nie damy rady:|
Życzymy udanej zabawy :) I prosze robić dużo zdjęć żebym zobaczyła co straciłam :) |
No i po spotkaniu...:(
Jak zwykle było rewelacyjnie i mega wesoło :) Taaak....Ci co postanowili odpuścić lub nie mogli nas odwiedzić naprawdę mają czego żałować. Psiaki wybiegane, wymęczone fizycznie jak i psychicznie :p Właściciele najedzeni pysznymi przysmakami, które serwowała Ola ;) Dziękuje raz jeszcze i do zobaczenia następnym razem !!! Szczególne pozdrowienia dla największego wilczego łakomczucha (tego kędzierzawego :lol:), który polował na żarcie razem z ludzkimi palcami :roll: |
Bylo super - mimo tego, ze Bies jako rzadko-widziany-gosc dostawal łomot od starszego brata i Kędziorka :lol:, to wrocil dodom szczęśliwy.
Okazało się przy okazji, ze jest rasistą, i nie lubi borderów. Gościna przednia, wrażenia bezcenne, szyneczka peklowana przez Olę i uwędzona paluchy lizać, ludzkie towarzystwo zaje....e Śliczne maluchy Lilkowe osładzały nam pobyt, a ja poza tym bardzo miło wspominam moźliwośc wyspacerowania hotelowych psiaków. Olu, Arturze - bardzo Wam i Waszemu Tacie dziekujemy za goscine!!! Piotr - Bialka wyrosla na super laskę ;-) Zaluje tylko, ze nie wzielismy aparatu, zeby zdokumentowac spotkanie i miec pamiatke, wiec jesli ktos byl bardziej zapobiegliwy, bede wdzieczna za jakies fotki :roll: |
My także dziękujemy. Żeby nie było, ja byłem nawet dwa razy ;)
Piotrek, a palce masz? :twisted: |
Noo to ja też czekam na fotki:) - te namiotowe Larsika dostawałam
w trakcie:) |
Quote:
Nie tylko on zdradzil takie upodobania - Celmin zjadl namiot swoich państwa (no, wlasciwie tylko przedsionek...) |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 07:15. |