Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Sport i szkolenie (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   szkolenia na wideo (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=199)

suru 26-10-2002 15:45

szkolenia na wideo

Chcemy pokazac na naszym szkoleniu pelna game mozliwosci wilczakow , na razie mamy dwie kasety czeskie z Peronowki. Czy jest jeszcze jakis ciekawy material do przegrania (np. Marty i Feny).
Pozrd.
Kamila

Huan 28-10-2002 20:08

szkolenia na wideo

Quote:

> Chcemy pokazac na naszym szkoleniu pelna game mozliwosci
> wilczakow , na razie mamy dwie kasety czeskie z
> Peronowki. Czy jest jeszcze jakis ciekawy material do
> przegrania (np. Marty i Feny).
Mam na kasetkach od kamery nagrany wystep Marty na Mazowieckich Zawodach PT w tym roku oraz obrone z tymi fajnymi "uliczkami" ze slowackiego obozu. Jeszcze ich nie przegralem na kasete VHS, ale jesli chcesz to moge nagrac dodatkowa kopie dla Was.

Na jednej kasecie sa jeszcze tegoroczne zawody IPO z Lazne Belohrad, ale chyba nie jest to zbyt dobry material na pokazanie szkoleniowcom :)

Pozdrawiam,
Przemek

suru 28-10-2002 22:37

szkolenia na wideo

Oczywiscie Przemku biore wszystko ( moze Belohrad nie bo mam juz te zawody z
bomba : ))
Pozdr
Kamila

Sebastian 15-06-2004 23:14

Kama, Przemku
Czy możliwe jest przegranie tych filmów na CD i udostępnienie mojemu stadku? Pokryję koszty wysyłki. No chyba, że jest brak zgody na rozpowszechnianie :oops:
Sebastian i stadko

suru 16-06-2004 16:04

o widze ze na pobudke pojawiaja sie tematy sprzed wiekow z listy mailowej... :cheesy: (to tak na marginesie :oops: )

Quote:

Originally Posted by Sebastian
Czy możliwe jest przegranie tych filmów na CD i udostępnienie mojemu stadku? Pokryję koszty wysyłki. No chyba, że jest brak zgody na rozpowszechnianie

ja te "stare" kasety mam, w Peronowce pewnie jeszcze wiecej przybylo, wiec jak masz sysytem przetwarzania sygnalu video na cyfrowy to nie ma sprawy
pozdr
Kama

Sebastian 16-06-2004 17:05

Podejrzewam że Przemek specjalista na pewno umiałby przegrac filmiki na cd tylko nie chce się pewnie podzielić wiśnia :evil: :oops: . Uuu Kama? widzę że Was telepatycznie ściągnąłem do internetu. Co tam u Was nie wybieracie się na Kaszuby. Wczoraj z Joanką wspominaliśmy Was
:all_coholic

Huan 16-06-2004 21:00

Jak Kama przywiezie kasety, to mozemy Ci przegrac i przeslac kopie. Kama ma mistrzostwa z Nadejkova (1. tego typu) i Rodnicy., a u nas jest jeszcze cos pewnie z zawodow IPO z Lazne Belohrad itp.

Sebastian 16-06-2004 22:41

No to pozostaje mi tylko oczekiwanie ........ :roll:

z Peronówki 16-06-2004 22:56

Quote:

No to pozostaje mi tylko oczekiwanie ........ :roll:

Caly zestaw bedzie do odbioru w Poznej - jako specjalna nagroda dla Harrego... :mrgreen:

Sebastian 16-06-2004 23:02

no to znaczy że teraz jesteśmy zmuszeni przyjechać chociażby nas eksmitowali z domu za brak opłat ( chociaż i tak musimy bo przecież zamówiliśmy bonitację w Późnej). Nie wiem tylko jak z naszą cierpliwością, czy wytrzymamy do września :banghead

suru 17-06-2004 16:52

Quote:

. Uuu Kama? widzę że Was telepatycznie ściągnąłem do internetu. Co tam u Was nie wybieracie się na Kaszuby.

o, dzieki za pamiec i pozytywne wibracje :D !
ach Kaszuby...przez chwile istniala perspektywa ze zladujemy tam na stale na 600ha ale zycie chwilowo ma inny scenariusz.. :|
a ja wciaz slysze zew morza :mrgreen: ...
Quote:

Wczoraj z Joanką wspominaliśmy Was
:oops: :lol: ja za to polecam Was milosnikom wilczakow z Gdyni... 8)
pozdr
Kama

All times are GMT +2. The time now is 21:12.