![]() |
Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych, SOPOT 13-14.08.2011
Hej hej :)
Zastanawiam się jaką ekipą ruszymy na wystawę...może ktoś z daleka wybiera się na pomorze ?? :) :rock_3 |
No tym razem to będę na 100% na wystawie!!! mam ja zaplanowaną od pół roku!!!
|
My zgloszeni...
|
:? Potwierdzamy uczestnictwo w SOPOCIE w sierpniu .
|
my z Vuko wybieramy się koniecznie:)
|
Kasiu bardzo się cieszę że będziesz:):):)
|
My z Urobachem tez bedziemy, mlody juz zapisany, zobaczymy jak mu pojdzie
|
Nergal zapisany. Bedziemy :)
|
Mocna ekipa się szykuje :) Miło miło:rock_3 No i ekipa Welkoscyrzow będzie silna ;-)
|
Cześć, pomyślałam, że też byśmy się zgłosiły na nasz debiut do sopotu, ale niestety nie jestem utalentowana internetowo :)
Gdzie mogę znaleźć formularz internetowy do zgłoszenia? Wszędzie o nim piszą, ale znaleźć go nie sposób :) |
Tutaj masz link do formularza : http://zkwp.pl/zgloszenie/2011/zglos...hp?kododd=1001
jest on na stronie związku kynologicznego w wystawach 2011: http://www.sopot.zkwp.pl/oddzialy.ph...&oddzial=sopot |
super, dziękuję :)
|
Dzięki uprzejmości Szasztin (dziękuję :tard) zapisaliśmy Baszti na naszą pierwszą wystawę ;D
Mam nadzieję, ze w razie czego, podpowiecie nam co mamy robić :chaos :) |
Pomożemy!! Powiemy co i jak!!
A ja będę focić nasze wilczaki!!! |
Quote:
Quote:
|
No i po raz pierwszy nas nie będzie... akurat teraz, kiedy Wy będziecie :P
Będziemy w Sopocie dokładnie tydzień wcześniej na zawodach :) Więc jeśli znajdzie się ktoś z okolic, kto nie jedzie na Słowację, to zapraszamy :) |
Niestety nie pojedziemy. Jesli sie nic nie zmieni, to poddamy sie ocenie tego samego sedziego troche później w Bialymstoku. Zaluje spotkania z rodziną, ale co sie odwlecze, to nie uciecze :rock_3
Buziaki dla Białki i reszty Welkoscyrzy :bussi |
wpisuje swoje wyniki...
Garuda 1, dosk, cwc, cacib, zwyciezca (naj suka w rasie). Bob mial pies z mlodziezy z Czech, syn Eurego :) Krasny pes :) |
Quote:
|
BALADIN Arqeva znaczy dostal BOB'a
A jak reszta? |
All times are GMT +2. The time now is 03:19. |