![]() |
Quote:
Quote:
Też bym się wściekla na jej miejscu :mrgreen: A nowa sierść mniej wiecej ile obrasta Wilczaka tak, by już mógł wyglądać batrdziej niż mniej wilczakowo?;) |
Quote:
|
Quote:
A czym to się robi? i w domu można czy trzeba u specjalisty jakiegos? :) Sorry, że tak pytam o kazdy szczegół, ale mnie wszyyyystko interesuje :mrgreen: Pozdr. |
Quote:
Martwy wlos jest matowy i slabo sie trzyma. Trzeba go tylko 'wyskubac' - po prostu palcami wyciagasz wlos, ktory slabo sie trzyma. Bez obaw, bo to psa nie boli, a i nowego, mocnego wlosa przy tym nie wyrwiesz.... :wink: |
Aha, czyli takie cuda 8) Ja mam taką szczotkę (grzebień?), który jest stworzony do tego, żeby wyczesywać sam martwy włos... :) No i faktycznie sprawdza się.
|
Oj, linienie, linienie... Znam ten ból. ;) Mój psiak wstręciuch jeden przez prawie miesiąc liniał. (od marca) Dywan, meble i ubrania były białe, chociaż codziennie go skubaliśmy, wyczesywaliśmy, a jemu dalej kłaki wypadały-to straszne... :D normalnie dla całej rodziny można było zrobić ciepłą zimową bieliznę z tej wełny :lol: aż dziwne, że nie wyłysiał ;)
|
Moja Babcia kiedyś, daaawno temu, miała takiego mieszanca z podhalanem chyba i on miał taką niesamowitą sierść...że robiła z niej skarpetki :lol: Do dziś gdzieś mam taką parę ;) I jakie ciepłe były...;-)
|
All times are GMT +2. The time now is 20:56. |