![]() |
Krakowski wilczak
oto raport specjalny...
dziś o godz. 13.45 został zauważony wilczak, najprawdopodobniej suka w towarzystwie swojego właściciela pł męskiej na skrzyżowaniu ul Deatla i Starowiślnej, obiekt nie mógł być dłużej obserwowany gdyż zmieniło się światło z kloru czerwonego na zielony! :cheesy: teraz nastpuje pytanie...czy to aby nie była popularna na stronach wolfdoga "szara" kryptonim "niewinne spojrzenie"??? :D |
Re: Krakowski wilczak
Quote:
|
Moze Charmen... hmm albo ewentualnie (w co watpie) Halla :)
|
Re: Krakowski wilczak
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
co do znaków szczególnych to chyba nie musimy ustalać (np: czerwony tulipan) zainteresowane osoby będą w towarzystwie czworonożnych przyjaciuł o umaszczeniu wilczastym :) |
Quote:
Bo bede w Krakowie w czerwcu z wycieczka klasowa na cale 3 dni :D i jest taka mozliwosc ze jesli rodzic na;isze karteczek ze 'zezwalam na wyjscie mojej corki gdzies tam' to moga mnie wypuscic :) Rona i Magda: czy jestescie chetne pobyc ze mna przez chwilke? :D |
Quote:
ja z Krakowa nigdzie nie uciekam więc jeśli będziesz nadal chętna z przyjemnością się spotkamy :cheesy: |
JUHU! :mrgreen:
Jeszcze tylko Rona... ;) |
Quote:
|
10-11 czerwca To jakos tak.. ;)
|
Quote:
|
:sooo_hapy
|
Quote:
moze uda sie zgadac razem... Marzena a moze "wskoczysz" do Katowic (jakby co :mrgreen: ) ? |
hihihi :mrgreen:
Moze.. :mrgreen: musimy sie dogadac! :mrgreen: |
Quote:
|
Quote:
Jak nauczyciele mnie zobacza z kilkoma osobami z WILKAMI to nie wiem czy mnie puszcza :mrgreen: |
Quote:
Ale nie martw się na zapas: każemy Tinie "robić za Antosię" i wtedy na pewno Cię puszczą.... :) |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 20:02. |