![]() |
Vipollo uderza,czyli miot Baloun x Kanti
Na ten miot czekałam baaardzo długo, zresztą Agnieszka też, długo kazały psy na siebie czekać ,zawsze coś stało im na przeszkodzie.W końcu w tym roku, po długotrwałych pertraktacjach ;) Bidon się zgodził zostać tatą miotu ;)
Do randki doszło tuż przed W.A.R. więc czy była ona owocna sprawdzimy za jakiś czas,pewnie o tym napisze już Aga. Ja trzymam kciuki, bo jeśli dojdzie do skutku,to będzie bardzo ciekawy miot. :) |
No proszę! To się udało!:):) Gratulacje!!Kciuki trzymamy:):)
|
Quote:
Trzymam kciuki:) |
Trzymamy mocno kciuki:):):)Pozdrawiam Spiderka
|
Trzymamy kciuki!!! :)
|
No, no; wygląda na to, że nasz drogi Pan Konferansjer i sędzia "psich imprez" w końcu się doczeka na swojego wilczaka. :D :D
Pozdrawiamy :) |
Magda, a to z powodu kulejącej cały czas bazy oba planowane mioty Balouna mają z badań tylko rtg bioder czy postawiliście na minimum badań?
|
Quote:
To przypuszczam, że i Wydry ;) |
Quote:
|
Ja tylko pytam, o ED/DM/dwarfizm?
Żadne z nich nie jest obowiązkowe, a ja nie czuję się policją hodowlaną, ale w obliczu ostatnich kilku miesięcy dyskusji o badaniach (oraz aktualnej w temacie klubu) - zainteresowałam się. Zakładając przy okazji, że brak widocznych wyników może być spowodowane nieustającym stanem przejściowym bazy. |
Witam :),a mnie ptaszki zaćwierkały,że randka Kanti& Baloun jest randką udaną .Więc ogromne gratulacje:Rose:Rose:Rose,życzymy szczęśliwego rozwiązania,cudownych ,zdrowych maluszków:twisted:. Pozdrawiam Spiderka
|
Quote:
|
|
To pierwsze zdjecie jest swietne
|
a ja chcialam sie spytac, kedy facet bedzie hodowlany?
|
jest w pełni sprawnym facetem...
|
Quote:
|
Quote:
|
dubel wiadomości
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 00:00. |