![]() |
Kalendarz wystawowy 2012-
Właśnie zobaczyłam,że ZKwPL na swoich stronach zamieściło już kalendarz na nadchodzący rok. No i taka mała niespodzianka która ogromnie ucieszyła mnie o poranku: prócz dużego dwudniowego Poznania, pierwszej grupie w tym roku szykuje się jeszcze jeden zestaw "dwie wystawy w jeden weekend" - w Krakowie:) 16.06 ma być krajówka pierwszej grupy, a 17.06 coroczny CACIB:) Czasu oczywiście jeszcze całe mnóstwo, ale jeśli ktoś chciałby przenocować się miedzy jedną wystawą a drugą i powitać z nami nadchodzące lato przy ognisku (bo to niedługo przed Nocą Świętojańską), to już zapraszamy;)
|
Będzie Baśniowa Noc Świętojańska?:) mmmmm.....
|
To ja sie pisze :D
|
Ha, my wstępnie też się piszemy! :)
|
Quote:
|
Super! Nas na pewno nie zabraknie ;)
|
To i my chcemy :D
Poznaliśmy wilczaki z północy to przyszła pora na południe :) |
Jeeee jedziemy....:p:p:p
|
Quote:
Zapraszamy ogromnie serdecznie!:) |
A propos nalewki, wiem już, że Szasztin ma dobry przepis na miodzie z chili :) Może się owym przepisem podzieli. Zobowiązuję się przygotować jak już będę wiedziała jak :)
|
Zamiast wianków wilczaki będzie się puszczać... :twisted:
Kto wie... może i my się skusimy... |
Quote:
|
Quote:
|
My też wstępnie chętnie - w końcu się poznamy ;)8)
a jak tyle nalewek "się zjedzie" to jest ryzyko, że to "waśniowa" będzie noc, tudzież poranek po;) |
Co prawda bez wilczakowo ale tez bym się pisała, jeśli można oczywiście ;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Bardzo serdecznie zapraszamy i tych co mają bure i tych co nie mają i tych z daleka i tych z bliska!:) Się nam całkiem spora impreza zrobi:)Fajnie bardzo!!:) |
Quote:
|
Quote:
|
Ekhm… :):) Chciałam przypomnieć zainteresowanym, że zgłoszenia do Krakowa jeszcze tylko kilka dni (do 10-go),więc kto chętny to ostatni dzwonek:)
Pierwszego dnia na krajówce I-grupy sędziuje nas p. Niciewicz, a drugiego dnia na CACIB-ie p. Czerniakowski. Moja Lulka zgłoszona w „szamponach”. Oczywiście wszystkich chcących się przenocować zapraszamy serdecznie!:) Warunki u nas dosyć spartańskie ale bardzo gościnne (kto już był, to wie, kto nie był, ten się przekona: podłoga (w domu ile się zmieści i psy przyjezdne się pogodzą)-stodoła z sianem – namiot – a dla lubiących świeże powietrze hamak w sadzie ;) )! Po sobotniej wystawie zrobimy sobie ognisko i będziemy witać lato:) W końcu to już prawie Noc Świętojańska!!!:) Paproć w ogródku jest – spokojnie można szukać kwiatków. Napitek co by ten kwiatek zobaczyć na własne oczy też jest:twisted: A rano śniadanie i na wystawę;) |
Mamy rezerwację ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 08:38. |