Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Kalendarz wystawowy 2012- (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=21423)

Bajka 14-11-2011 09:30

Kalendarz wystawowy 2012-

Właśnie zobaczyłam,że ZKwPL na swoich stronach zamieściło już kalendarz na nadchodzący rok. No i taka mała niespodzianka która ogromnie ucieszyła mnie o poranku: prócz dużego dwudniowego Poznania, pierwszej grupie w tym roku szykuje się jeszcze jeden zestaw "dwie wystawy w jeden weekend" - w Krakowie:) 16.06 ma być krajówka pierwszej grupy, a 17.06 coroczny CACIB:) Czasu oczywiście jeszcze całe mnóstwo, ale jeśli ktoś chciałby przenocować się miedzy jedną wystawą a drugą i powitać z nami nadchodzące lato przy ognisku (bo to niedługo przed Nocą Świętojańską), to już zapraszamy;)

Gaga 14-11-2011 10:19

Będzie Baśniowa Noc Świętojańska?:) mmmmm.....

sssmok 14-11-2011 12:04

To ja sie pisze :D

Louve 14-11-2011 12:27

Ha, my wstępnie też się piszemy! :)

Gipson 14-11-2011 12:57

Quote:

Originally Posted by Louve (Bericht 412620)
Ha, my wstępnie też się piszemy! :)

My rónież :)

jaskier 14-11-2011 13:31

Super! Nas na pewno nie zabraknie ;)

dorotka_z 14-11-2011 14:15

To i my chcemy :D

Poznaliśmy wilczaki z północy to przyszła pora na południe :)

Spider 14-11-2011 18:52

Jeeee jedziemy....:p:p:p

Bajka 14-11-2011 20:41

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 412601)
Będzie Baśniowa Noc Świętojańska?:) mmmmm.....

Gaga dokładnie!:):)Co prawda rzeki nie mamy,żeby wianki puszczać, ale nadrobimy brak rzeki ogniskiem:) No i paprocie mamy - może zakwitną;) Skoro okazja sama się wzięła i zrobiła, to nie można tego nie wykorzystać;) Bardzo serdecznie wszystkich zapraszamy!!!:) Warunki u nas dosyć spartańskie - kto był to wie, kto nie był to się przekona;) ale drzwi otwarte szeroko!:):):) Zastanawiam się tylko z czego teraz jeszcze można zrobić nalewkę,żeby była na czerwiec, bo mi Wojtek uświadomił, że wiosenne wino będzie jeszcze za młode pewnie:) Jakieś pomysły?;)
Zapraszamy ogromnie serdecznie!:)

dorotka_z 14-11-2011 21:32

A propos nalewki, wiem już, że Szasztin ma dobry przepis na miodzie z chili :) Może się owym przepisem podzieli. Zobowiązuję się przygotować jak już będę wiedziała jak :)

anetawron 14-11-2011 23:33

Zamiast wianków wilczaki będzie się puszczać... :twisted:
Kto wie... może i my się skusimy...

szasztin 15-11-2011 09:21

Quote:

Originally Posted by dorotka_z (Bericht 412682)
A propos nalewki, wiem już, że Szasztin ma dobry przepis na miodzie z chili :) Może się owym przepisem podzieli. Zobowiązuję się przygotować jak już będę wiedziała jak :)

Podziele sie !!!! Tylko musze wyrwac ten sekretny przepis od mojego Sławka :)

jaskier 15-11-2011 18:28

Quote:

Originally Posted by szasztin (Bericht 412721)
Podziele sie !!!! Tylko musze wyrwac ten sekretny przepis od mojego Sławka :)

Ja też po proszę o podesłanie! Miód z chili! Hm.. już mi ślinka cieknie ;)

Wonderfull Wolf ES 15-11-2011 18:54

My też wstępnie chętnie - w końcu się poznamy ;)8)

a jak tyle nalewek "się zjedzie" to jest ryzyko, że to "waśniowa" będzie noc, tudzież poranek po;)

Miru 15-11-2011 18:58

Co prawda bez wilczakowo ale tez bym się pisała, jeśli można oczywiście ;)

Bajka 15-11-2011 20:36

Quote:

Originally Posted by dorotka_z (Bericht 412682)

Dorotka! Super!!!:):) My w przyszłym tygodniu zlewamy do butelek ratafię a potem planuję ją zakopać pod ziemię,żeby doczekała do czerwca;)

Quote:

Originally Posted by anetawron
Zamiast wianków wilczaki będzie się puszczać... :twisted:

haha,tak;) Aneta, jakkolwiek by tego nie interpretować;)

Quote:

Originally Posted by Wonderfull Wolf ES
w końcu się poznamy
a jak tyle nalewek "się zjedzie" to jest ryzyko, że to "waśniowa" będzie noc, tudzież poranek po

Paweł! No przecie alkohol łagodzi obyczaje!:) A może to była muzyka...;)Chociaż jak ja bym zaczęła śpiewać, to ja nie wiem, czy to by złagodziło cokolwiek;)
Quote:

Originally Posted by Miru
Co prawda bez wilczakowo ale tez bym się pisała, jeśli można oczywiście

NOPEWNIEŻETAK!!!!:)
Bardzo serdecznie zapraszamy i tych co mają bure i tych co nie mają i tych z daleka i tych z bliska!:)
Się nam całkiem spora impreza zrobi:)Fajnie bardzo!!:)

GRABA 21-11-2011 21:47

Quote:

Originally Posted by Bajka (Bericht 412593)
w tym roku szykuje się jeszcze jeden zestaw "dwie wystawy w jeden weekend" - w Krakowie:) 16.06 ma być krajówka pierwszej grupy, a 17.06 coroczny CACIB:) Czasu oczywiście jeszcze całe mnóstwo, ale jeśli ktoś chciałby przenocować się miedzy jedną wystawą a drugą i powitać z nami nadchodzące lato przy ognisku (bo to niedługo przed Nocą Świętojańską), to już zapraszamy;)

Będziem, ale jeszcze nie wiem w "ile/ilu" - Aga, mam nadzieję, że dla cioteczki jakaś brzoskwiniówka zachowała ...:rock_3

Bajka 21-11-2011 22:43

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 413390)
Będziem, ale jeszcze nie wiem w "ile/ilu" - Aga, mam nadzieję, że dla cioteczki jakaś brzoskwiniówka zachowała ...:rock_3

Hehe, brzoskwiniówka to ja nie wiem, ale się coś innego znajdzie!!;)

Bajka 05-05-2012 21:36

Ekhm… :):) Chciałam przypomnieć zainteresowanym, że zgłoszenia do Krakowa jeszcze tylko kilka dni (do 10-go),więc kto chętny to ostatni dzwonek:)

Pierwszego dnia na krajówce I-grupy sędziuje nas p. Niciewicz, a drugiego dnia na CACIB-ie p. Czerniakowski. Moja Lulka zgłoszona w „szamponach”.

Oczywiście wszystkich chcących się przenocować zapraszamy serdecznie!:) Warunki u nas dosyć spartańskie ale bardzo gościnne (kto już był, to wie, kto nie był, ten się przekona: podłoga (w domu ile się zmieści i psy przyjezdne się pogodzą)-stodoła z sianem – namiot – a dla lubiących świeże powietrze hamak w sadzie ;) )!
Po sobotniej wystawie zrobimy sobie ognisko i będziemy witać lato:) W końcu to już prawie Noc Świętojańska!!!:) Paproć w ogródku jest – spokojnie można szukać kwiatków. Napitek co by ten kwiatek zobaczyć na własne oczy też jest:twisted: A rano śniadanie i na wystawę;)

Gia 05-05-2012 21:42

Mamy rezerwację ;)

All times are GMT +2. The time now is 08:38.