![]() |
grudniowa Litwa
Czy ktoś się wybiera na grudniowe wystawy na Litwę (17, 18 grudnia) ?
|
Na Litwę wybiera się Twój siostrzeniec, malutki Lupusek. Szczerze mówiąc nie wiem po co go zapisałam, chyba mnie szatan opętał gdy wysyłałam zgłoszenie :evil: Nie dość, że jego łeb to teraz totalny pustostan, to jeszcze upasł się ponad miarę. Przygotowania zaczęliśmy więc od DIETY;)
|
to sa miedzynarodowe?
|
tak, CACIB Vilnius Winter 2011 i CACIB Christmas Cup 2011
|
Brzmi zachecajaco...
|
Jeeeeeej, żebym ja miała czas teraz... zawsze mi się marzyła Litwa zimą...
Bawcie się dobrze! Kciuki będziemy trzymać!!:) |
Quote:
|
Quote:
Ooo to wysyłamy silną grupę kibicującą w takim razie:) A teraz idę na priv, bo pytanie nie było bezinteresowne:twisted: |
Daiva, a na rozgrzanie /! 8)/ dla ewentualnych kibiców coś będzie?
Bo tak przy gorącej herbacie, to...... trochę zmarznąć można...;) Dawno się nie widziałyśmy, to mogę popytać, kto ma ochotę na >zimową Litwę<... |
Quote:
|
Quote:
Najpiękniejszy miot po najpiękniejszych rodzicach, a Ty mówisz stara i gruba!? Harka była , jest i będzie "the best" * Oj, jak się uda, to poleją się toasty za najpiękniejsze "stare i grube"... Lecę, może uda się coś zorganizować, bo okrutnie ;-) kusisz... *-oczywiście /!!!/ jestem obiektywna w swoim obiektywizmie...:twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Transport mam! :rock_3 :lol: A-ha: Lelutka nie jedzie -nie ma potrzeby na siłę i bez potrzeby potwierdzać jej wrodzone walory: zajebistą wzorcowatość, rewelacyjny charakter i powalającą urodę... :roll: |
Quote:
|
To tak przy okazji przypomnę, że Hodowla Lupusek jest zawsze po drodze na Litwę i wyjazd na wystawę jest dobrą okazją do spotkania, zarówno przed, jak i po wystawie. Zatem zapraszam wszystkich podróżnych na gorącą herbatę (dla nie-kierowców z rozgrzewającym dodatkiem) :-)
|
Quote:
|
Quote:
Nawet, gdy nie jest "po drodze". A i Białystok ma swoje walory... ;-) ....................... Tylko spieszcie się, bo jak zasypie >polską Syberię<, to bez zimówek ani rusz... :lol: |
All times are GMT +2. The time now is 07:52. |