![]() |
Warszawa - 07.2005
UWAGA!
Międzynarodowa Wystawa Psów w Warszawie odbędzie się w dniach 9-10 lipca 2005 r. Termin przyjmowania zgłoszeń do 12 czerwca 2005 r. Osoby, które uprzednio zgłosiły psy, a zainteresowane są uczestnictwem w Wystawie 9-10 lipca 2005 r, proszone są o ponowne przesłanie zgłoszenia wraz z kopią rodowodu i dowodu wpłaty. Krajowa Wystawa Psów Rasowych odbędzie się w sobotę 10 września 2005 r. |
No OK, to kto pojawi sie w Warszawie?
Z tego co mi narazie wiadomo, to spotkamy: - Agnieszke z Vargiem - Bozene z Maxem - Gage z debiutujacym Cheitanem - Ewe z Apodisem i Adhara - Daphne - na poprzednia wystawe byla za mala, ale teraz ma juz droge wolna - my bedziemy z 3 wilczakami Nie wiem jak z Alkorem. Moze jeszcze wpadnie Sebastian? :P |
i ja! I JA!
WEEEE ARE THE CHAMPIOOOOOONS :sooo_hapy a wystawa bedzie na terenach WAT-u;-) |
My będziemy na pewno, bo już mamy zaplacone, itd., poza tym szkoda by było przegapić spotkanie w Polskim Wilczym Dworze. Być może jeszcze p.Adam z Garusiem, narazie nie wiem, będe ich namawiać ;-)
A Pinkówia nie? |
Quote:
|
Happy Bus bedzie jechał pewnie przez Łódź tak wiec sami wiecie :)))
|
Czy juz wiecie, że w Warszawie będzie sędziowała Mariola Semik? To Daniel chyba twoja "ulubienica"? Czy mimo wszystko będziesz na wystawie? W Łodzi w zeszłym roku Semik wpisała, że Aja ma za jasne oczy i jest zbyt drobna -zwątpiłam, czy zapoznała się zw wzorcem rasy?. Chyba nie będziemy na wystawie, szkoda kasy na jej ocenę.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
W Warszawie bedzie spora stawka - bedzie wiec szansa na poobserwowanie sedziowania przy relatywnie duze ilosci CzW. Bedzie tez mozliwosc zerkniecia do kart ocen i ew. napietnowania, jesli ponownie pojawia sie takie "perelki".... :twisted: Ale zdaje sobie sprawe dlaczego nie chcecie byc oceniani...nie Wy jedni rezygnujecie.... |
Quote:
Nie chodzi mi o to, żeby nie uczestniczyć w wystawie, dlatego bo mogę dostać kiepską ocenę, no nie... chyba na tyle to mnie już poznałaś :shock: Ważne jest dla mnie, aby dostać ocenę, jakakolwiek ona będzie, od osoby mającej pojęcie o rasie (i zdaję sobie sprawę, że są różne gusta i guściki sędziowskie). Ponadto, biorę udział w wystawach jedynie dla możliwości spotkania się z hodowcami tej rasy i popatrzenia na psiaki, na ich rozwój i piękno. Koniec i kropka. Dla mnie Aja jest najpiękniejsza, najmądrzejsza i najukochańsza i żaden sędzia nie zweryfikuje tej oceny :stupido Pozdrawiam, Jolka |
Quote:
Quote:
|
Psy - szczeniąt
CHEITAN z Peronówki Psy - otwarta APODIS Wilk z Polskiego Dworu BALROG z Peronówki DRAGON Eden Severu KIRK KROY Eden severu Psy - championów MAX z Litavske Kotliny Suki - szczeniąt DAPHNE Maly Bysterec Suki - pośrednia ADHARA Wilk z Polskiego Dworu Suki - otwarta ALISTAIR WOLF z Peronówki IRRIS Kollarov Dvor Suki - championów BEATRIS Vlci Nadeje JOLLY z Molu Es |
12 wilczaków....... SUPER :D.
I jak tu nie jechać na spotkanie??? No i debiut Cheitanka :). I Garuś razem z nami w klasie.... ojj, będzie ciekawie 8). Margo, czy Botis będzie z Wami? A Iowa, jak widzę, jednak zrezygnowała, szkoda. No, ale pzoa wystawą jeszcze Amberek i jego dzieciak będzie, huhu.... Już się nie mogę doczekać ;). |
Quote:
Quote:
|
JUPI! :mrgreen:
Najpierw Krakow a teraz Warszawa-tak duzo pieskow :mrgreen: Jeszcze plus moja 8) bo w Krakowie jej nie bylo... ;) I jeszcze tylko Pozna heheh i...moge brac CzW :P |
Quote:
A własnie przez to sędziowanie, któe może się okazać nieco... nienormalne... ;) też własnie bardzo czekam na tę wystawę. Będzie nowy skandal, czy nie będzie... :twisted: |
Quote:
|
Quote:
Pozdrowienia, Jolka |
Właśnie dowiedziałam się od "miłej" pani ze związku, że nie będą wpuszczane na wystawę psy niewystawiane " i daremna nasza dyskusja".
Narvana, teraz będziemy musiały wprowadzić dwa czarne wilczaki. |
Quote:
Choc ja jeszcze nie wiem czy bede na wystawie-mam nadzieje ze na spotkaniu bede ;) |
All times are GMT +2. The time now is 18:47. |