![]() |
witamy się-Jagoda, Łukasz i Dark Srdcervac :-)
Forum przeglądam już od dłuuuugiego czasu, więc chyba najwyższa pora się przedstawić. mieszkamy na Dolnym Śląsku, niedaleko Ząbkowic Śl., a Dark jest z nami już od ponad roku. co niektórych z Was "znam" z fb, baaardzo nielicznych poznaliśmy na żywo, a z pozostałymi chciałam się tu przywitać, mam nadzieję częściej tu zaglądać i udzielać się co nieco :-)
Jaga |
Witam Was serdecznie :grosscool
ja z tych: "znamy się z fb" :D właścicielka Gorthan MArroka. Mam nadzieję, że przyjdzie też czas by poznać się na żywo i pospotykać gdzieś w dolnośląskim. O ile się "testosterony" nasze dogadają :twisted: |
Witamy, witamy:):):) My z tych, co to się poznaliśmy na żywo:) Buziaki dla Darka:)
|
Witamy braciszka i wlascicieli!
Kasia&Sexy-poznane osobiscie 8) |
Quote:
Quote:
|
My również serdecznie i ciepło witamy :p;)
|
Quote:
|
No hello! Witam i tutaj :p
|
my ani z tych ani z tamtych, więc hello hello :)!
|
Quote:
Witajcie! ... Pięknego chłopaka macie. :p Dorota |
Mnie sie wydaje ze Dark'a poznalismy na wystawie w Gdansku w zeszlym roku, jak to zmiotl konkurencje ( w tym nas ) i mial I miejsce. Zatem witamy ponownie:p, usciski od Urcia dla Dark'a. Wrzuccie jakies foty, toc to juz duzy chlop pewnie.
|
No wlasnie mnie tez cos swita?
Witamy :) |
Quote:
|
ooo już udało mi się kilka fotek wkleić :-)
|
Quote:
|
Właśnie Gia mi powiedziała że obok Ząbkowic jest wilczak i tak znalazłam tego posta :) My również serdecznie witamy i mamy nadzieję na jakiś wspólny spacer, mieszkamy obok Kamieńca Ząbkowickiego :)
|
Właśnie... jakieś straszne niedopatrzenie ;)
Na żywo się już znamy od hoho, a na forum Was nie przywitałam ;) Więc oficjalnie, witamy i kiedy jakiś spacer!!!!!!!!!!!!??????????? :twisted: |
Quote:
WOW,ale super, nie wiedziałam że mamy kogoś w pobliżu!! Gia my na spacer chętni zawsze! zobaczymy się na pewno w Katowicach! |
Quote:
|
Szkoda, że nie jesteśmy mobilni, chętnie byśmy się przyłączyli :(
|
All times are GMT +2. The time now is 23:31. |