![]() |
Przydomki, przydomki....
Quote:
Miało być "Z dupy", pewnie większośći by się to nie podobało ale to wpływa tylko na plus. Pewnie mielibyśmy problem z chętnymi na szczeniaki bo kto chciałby szczeniaka z dupy (poza mną i Pawłem)? Więc pod presją społeczeństwa zmieniliśmy propozycję nazwy na: DWA LUPUSKI |
Quote:
Ja bym tylko szybko brała naleweczkę pod pachę, bukiet kwiatów i leciała do Alicji (hod. "Lupusek") po zgodę na takie podobieństwo przydomka :) |
Quote:
Spoko, mi to nie przeszkadza, chyba że Ty się wstydzisz??? Mało kto może się mnie wyrzeknąć, przede wszystkim Wielki Brat. |
Quote:
Alicja się ucieszyła, fakt że była już po naleweczce, ale radość była wyraźna. |
Quote:
|
Quote:
W tych dżinsach to Ola się mnie wstydzi i Graba. Większości pewnie się nie podobały i dlatego były takie fajne. |
Quote:
Quote:
Fakt, potwierdzam :lol: |
Quote:
Paweł, Paweł.... zaskoczenie będzie na pewno. Poza tym zastosujemy dywersyfikację rynku :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Tylko Wondera spełnia wszystkie kryteria czyli...wszystko pozostaje ..."za płotem" :)
|
Quote:
Możecie sobie nawet nazwać DZIESIĘĆ LUPUSKÓW, tylko po co taką wysoką poprzeczkę sobie stawiacie już na samym początku? ;-) Chłopcy, macie tak wyjątkowe podejście do ludzi, że nawet bez nazwy jesteście skazani na sukces :-) Czyli NO NAME... 8) |
Quote:
Nie chcesz dać Lupuska do wawy, to sobie sami stworzymy :D |
Quote:
|
Quote:
|
jakąś dziewczynkę poprosimy! :tard
|
Quote:
Co Ty, nazwa to podstawa, rozważań było dużo - z Dupy - 2 Lupuski - z Peronu - Wilk z polskiego folkloru - z Wilków i Much - Dona Bella Atropella - Garb Wilka - Wilk z waśni - Giros Świros co Ty, NO NAME nawet z nami nie przejdzie :D :D :D p.s. niezły off top wyszedł :D |
Quote:
No to dałeś!!!!!!!!!!!!!!! Teraz już nie będzie zaskoczenia :) A ja myślałem, że nadal mamy Asy w rękawie. Jak by nie patrzeć pierwsza nazwa najlepiej do nas pasuje. |
:roflmaoto na zdjeciach ze spaceru to na pewno była MGŁA? Nie jakoweś OPARY????
|
All times are GMT +2. The time now is 20:06. |