![]() |
Nitra - 24-25.03.2012
Witam,
Chciałbym zgłosić Zack'a na tą wystawę, nie mam jednak w dalszym ciągu polskiego rodowodu, bo się nostryfikuje. Mam tylko numer rejestracyjny zkwp ... Ma ktoś pojęcie jak sie do tego zabrać i czy tylko na podstawie tego numeru mogę zgłosić psa na Słowacji? |
Zglos sobie na czeski numer ewentualnie dopisz ze w trakcie nostryfikacji :)
nr. rej. to nasz polski wymysl w innych krajach tego nie ma i nie ma na to rubryki w zgloszeniach. |
Grześku, zgłoś spokojnie z adnotacją ,ze masz rodowód w nostryfikacji - my na sam numer z ZkWPL zgłaszaliśmy do Nitry i Furię jak była w młodziezy i Lunkę przez wszytkie "wczesne" klasy;). Albo faktycznie na czeski rodowód. Swoją droga, do organizatorów w Nitrze zawsze można pisać z zapytaniem i zawsze szybko odpisują- jak parę razy coś tam od nich chciałam i nigdy nie było problemu:)
Swoją drogą do zobaczenia!:) My już tradycyjnie zgłoszeni i jedziemy:) Szkoda tylko, że Nitra wypada w tym samym czasie co europejska klubówka CSV bo część ludzi tam się wybiera. |
:) dziekuje
|
Ja, CAJC...
Ale co nawojowała Clair z Agnieszką!... nie mam pojęcia jak się poupychali z tymi wszystkimi pucharami do auta! :lol: |
Quote:
|
EEE no to brawko dla Zacka:thumbs
a dla kochanej Luuuu:tard:tard:tard Gratulejszyn LACHONY:) - zbieracie niezłą zastawę:)))) |
Ekstra!!!!! gratulujemy!!!!!
|
No ładnie ładnie!! Gratulujemy!!!! Oby tak dalej :):klatsch:klatsch:klatsch
|
Wielkie gratki :p
|
Nie no super... ale to jednak jest polityka! Tym niemniej, znamy swoje zalety i wady i mamy zamiar sie w to bawic nadal ;) Świetna impreza, bardzo dziękuję Agnieszce za próbe rozruszania Zacka, i sorki za kawę ;)
|
Pozamiataliście tak, że nie został nawet pyłek.
Gratulujemy serdecznie:) |
No no, widzę, że podbijacie świat :rock_3
Wielkie gratulacje dla Lunki i Zacka! :) |
Aguś Ty wiesz :sooo_hapy
Gragor, Zack jest świetny! Teraz kontynuujcie i zbierajcie łapki :) Oby tak dalej!!:tard |
All times are GMT +2. The time now is 00:56. |