![]() |
ATMAN z Nemo Me Impune Lacessit
Cześć Nazywam się Michał zostałem "Bardzo szczęśliwym właścicielem Pięknego CSW :) " Z Hodowli Nemo Me Impune Lacessit :). Atman zamieszkuje razem ze mną moją żoną Izą córką Zuzią, yorczkiem Zarą i dwoma kiciami :) aaa i zapomniałem o Mamie . Atman zaprzyjaźnił się ze wszystkimi :) Jest Bandzior, niszczyciel i złośnik :) . Z kolei jak jest razerm ze mną istny Aniołek :) Szkód nie będę wymieniał Bo to nie o to chodzi :)
Zdjęcia niebawem . Pozdrawiam Michał |
Hej:) gratuluję, również od niedawna tj. od 01.01.2012 mamy naszego rozrabiakę-niszczyciela-gryzonia Diesla:twisted: zapraszamy na wspólne spacerki:)
|
Quote:
Bardzo chętnie :) Bo " Pakman " za mocno bawi się z Yorczkiem i kiciami :D jedyny podejmujący wyzwanie to kot Georg :) |
Pozdrawiamy braciszka. U nas Amra jest już ponad miesiąc, też rozrabia, ale i szybko uczy się komend :) Z naszym kocurem jeszcze się nie zaprzyjaźnił bo Stefan to już za stary na takie szczenięce zabawy i pewnie jest zły na wykradanie jedzenia z miski. Naszemu szczeniorowi włącza się aniołek jak ktoś u nas jest, później ludzie nie wierzą, że to diabeł wcielony :D
|
Witamy, witamy i życzymy duuużo cierpliwości na pierwsze miesiące :)
Ciekawa jestem jak się ułożą relacje wilczak - jork :) |
York będzie rządził! Jakiś tam WILCZAK mu nie podskoczy:) Jak Atman jest takim aniołkiem, jakiego mieliśmy ostatnio okazję poznać w postaci Amry-to gratulacje!I wszystkiego dobrego:)
|
Quote:
|
Witamy, pozdrawiamy i zapraszamy na spacery, Urcio lubi szczeniaczki:twisted:
O Yorka sie nie powinniscie martwic, nasz poprzedni jamnik (11letni) spokojnie sobie dawal rade z Urciem szczeniakiem, a nasz obecny jamnik (6miesieczny) z ponad rocznym Urciem radzi sobie coraz lepiej. Co do kotow Urcio je bardzo lubi, one jego niekoniecznie :rock_3 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ma komplet odrobaczony itp :) Radek zadbał o wszystko ! |
No to super, to skoro Atman moze juz do innych pieskow, to po prostu dajcie znac kiedy Wam pasuje spacer.
Mozna tez rzucic haslo i np. na przyszly weekend zorganizowac wilczakowy spacer, zeby mlody w wiekszej ekipie polobuzil. |
Witamy i pozdrawiamy:lol:
|
Witamy maluszka i pozdrawiamy:p
|
All times are GMT +2. The time now is 14:24. |