![]() |
Wystawa Światowa Salzburg 2012
Jak w temacie:) Kto się wybiera (bo plotka głosi, że trochę osób z Polski jedzie;))? My biegamy w championach :rock_3
|
My w użytkach ;)
|
Czas się zbierać :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Powodzenia wszystkim zyczymy serdecznie ;) bawcie się prześwietnie i nie przeszkadzajcie sukom bawić się jeszcze lepiej ;) :D
|
Zatem szerokiej i bezpiecznej drogi!!!
Kciukam!:p |
I ja kciukam!
Dajcie czadu dziewczyny! |
Dziewczyny zawsze dają czadu :lol:
POWODZENIA! |
Niech dziewczyny pokaza ogony konkurencji-trzymamy kciuki:)
|
I przywieźcie wieeeeelkie puchary!:)
|
Tadaaaaaammmmm ;) No to dziewczyny poszalały ;)
Lu ocena doskonała, duuużo suczek miały w klasie dziewczyny, Kalinka ocena doskonała 3, ale żaden to sukces mając 3 suki w klasie hihihi :) Grunt, że obie wyszłyśmy z ocenami doskonałymi :) Best Puppy Eetee II od Uhoste Najlepsza suka i BOB Yukon z Molu Es Najlepszy pies Yahoo z Molu Es Koniec fanfar :twisted: |
Quote:
P.S. kamerka online do dupy!!!!! - nie można się dostać! |
Filmiki napewno będą, bo i kamerzysta był ;)
Jestem zawiedziona niestety zasobami stoisk, bo dziewczynki miały dostać nowe ubranka, a wyboru nie ma żadnego :( Natomiast Salzburg... mmmhmmm palce lizać, warto było się przejechać bo nie ma drugiego takiego miasta :) Dla mnie to powrót tutaj po latach, ale wrażenia jeszcze lepsze :) I pogoda 27 st. z zaśnieżonymi górami w tle - bezcenne :) I nie ma to jak poznać paru sędziów przy piwie na festiwalu muzycznym :twisted: |
Aaaaaa i były zmiany ;)
Wszystkie wilczaki sędziował p.Vaclavik, tylko w odwrotnej kolejności, najpierw suki, potem psy :) |
Quote:
Quote:
Salzburg jest piękny wiem to, też miałam przyjemność zwiedzania tego miasta:) |
Mu dokladamy jeszcze Mlodziezowego Zwyciezce Swiata, ktorym zostala Arimminum Eywa (corka Eligo).
Posrednia wygrala Butterfly ArQeVa - corka Eurego... Widzielismy ja w Jeleniej - na serio fajna sunia... :) Quote:
|
Synek Eurego BALADIN ARQEVA też spisał się nieźle -wygrał w psach w klasie pośredniej, zdobywając CACA. Dzieci mamy ładne:)!
|
drugiego dnia na klubowce Lu zaszalała: Zwyciezca Klubu!!! Gratulacje!!!
|
Gratulacje Lu!!!!! :) My już w domu, niestety nie mogliśmy już zostać na klubówce :)
|
All times are GMT +2. The time now is 16:50. |