![]() |
Fotosraz československých vlčáků- Praha 22.4.2012
NA NEDĚLÍ 22. 4. POŘÁDÁM FOTOSRAZ ČESKOSLOVENSKÝCH VLČÁKŮ! SRAZ BUDE VE 14. 00 NA TRAM. ZASTÁVCE HOSTIVAŘSKÁ. Bude se fotit na Hostivařské přehradě nejdřív půjdeme na nedalekou louku, potom sejdeme dolu k vodě a půjdeme podél břehu až k malému splavu. Upozorňuju, že tam jsou v hojném počtu u břehů mrtví kapři, takže notoričtí mlsouni budou mít Vánoce. Focení cca na 3-4 hodiny. S sebou prosím hlavn......ě... NEKONFLIKTNÍ PSY, tím myslím zdravě sebevědomé jedince, kterým stačí si vyjasnit pozice a dál neřeší, (budou na volno po většinu času, bez obojků) hračky, mňamky, možná hadr na otření vody, nebo bahna z vody :) A vodu, na tu se vždycky zapomíná. Focení je ZDARMA, každý účastník ode mě dostane 3 fotky v originální velikosti dle svého výběru. Je nutné se PŘIHLÁSIT NA EMAIL : [email protected], kam napíšete Vaše jméno, jméno psa, pohlaví a jestli je s PP nebo ne.
http://http://aneta-foto.com |
Tak to mě mrzí. Nevím, jestli patříme mezi bezkonfliktní, ale v NE jedeme do Roudnice trénovat na bonitaci.
Hezky si to užijte a doufám, že se pak dostaneme k nějaké foto ochutnávce. ;-) |
Quote:
|
My snad dorazíme... pokud tam nebude jinej pes, tak je Akkon nekonfliktní :lol: Snad vyjde i počasí, protože tuhle sobotu nebylo moc pěkně a stejně jsou fotky super.
|
Právě jsem se přihlásila. Fena mi po nějaké době strávené ve smečce přestane jiné feny řeěit, tak doufám,že to půjde. Kdyby náhodou ne, tak se vyloučíme;)
|
Quote:
|
To si teda vybrala dobré plemeno na focení bez obojků a náhubků:) My se radši rovnou vylučejeme předem, za Dingovu nekonfliktnost neručím:) V poslední době spíš naopak... Jsem zvědavá, kolik psů se zúčastní a kolik se jich vrátí celých:D
|
nakonec jsem počítala a říkala si, že z Drážďan to není taková dálka, že na tu druhou bysme to stihli, ale když jde Arwen, tak Nessinu nepustím, pořád mi jí pere a Nessina se jí prostě nepostaví i když už je větší... Aspoň to můžu přestat řešit, ale mrzí mě to, protože ČSV jsem do toho seznamu dopsala já a taky jsem to tak trochu odstartovala, počítala jsem se srazem v sobotu, protože tak byl i minulý, no nedá se nic dělat, budu muset fotky oželet (protože platit za ně mimo fotosraz to co chce Aneta, mi přijde moc drahý)...
Tak si to užijte a kdyžtak jí zkuste přemluvit ještě na další sraz ČSV :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
No ale neboj, přijedem okouknout jak rostou. ;) Jinak Lukáš fotí moc pěkně, to by ale místo procházky chtělo, aby zlehl doprostřed louky... :) 8) |
Měli jsme původně v plánu se zůčastnit,ale jelikož Caltoo zranění není ještě zcela zhojené,tak nejdeme.
Tak to má Akkon bez výchovy našeho pubertáka:lol: |
Quote:
na fan stránkách se přihlásilo na focení čsv cca 70 lidí.. Všichni víte, jaké jsou čsv povahově. Jak si myslíte, že by takové fotografování mělo probíhat? S náhubky a na vodítkách? To bychom toho asi moc nenafotili :) Proto jsem psala, že na sraz by měli jít opravdu NEKONFLIKTNÍ jedinci (Co jse četla, že jedna fena druhou rve nepovažuji za nekonfliktnost). Bohužel nemohu dělat srazík pro každého zvlášť. A k ceně za fotografování, Romano, opravdu jste mě pobavila, že jsem drahá :) Jsem jedna z nejlevnějších fotografů u nás, ale Váš názor respektuji :) Kdo dorazí, tak se budu těšit. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|