![]() |
Max kończy 10 lat
Witamy wszystkich serdecznie razem z Jubilatem Maxymilianem czyli 10 - latkiem - Maxem z Litavske Kotliny.
Jak prawie 10 lat temu pojechałam po 11 tygodniowego Maxa do hodowli Vaclawa Zieiska nie przypuszczałam, że to przywiezione chude, z cienkim ogonem brzydactwo w sposób tak cudowny wpłynie na moje życie. Max był wtedy chyba 16 czy 21 wilczakiem w Polsce. Nie wiedziałam o wilczakach prawie nic. Dzisiaj oprócz Maxa mam jeszcze Ereshkę, która kocha Maxa nie mniej ode mnie. Mamy między sobą cudowny i zaskakujący nas niejednokrotnie związek, którego trudno opisać słowami, trzeba to przeżyć. Max jest i będzie dla mnie zawsze najcudowniejszym Przyjacielem, mądrym i silnym przywódcą swojego psiego stada, mającym swoje wysokie miejsce w naszej ludzko - psiej rodzinie i w naszych sercach. Mając nadzieję, że jeszcze wiele przed nami wspólnych lat chcieliśmy podzielić się z Wami tym szczęściem i radością jaka jest naszym udziałem. To szczęście ma na imię Maxio :bussi. Pozdrawiamy wszystkich serdecznie |
Zyczę Maxowi jeszcze dużo wspaniałych, zdrowych lat:-) pozdrawiamy! najlepszego
|
Sto Lat !!! Mnostwo zdrowia i jeszcze wielu wielu lat wspolnie z Wami spedzonych :p
|
Najlepszego!!!! Piękny wiek!!!!:cake:cake
|
Pięknie napisane! Życzymy kolejnych wielu lat w zdrowiu:)
|
Mój pierwszy poznany wilczak :)
Bożenko- wymiziaj solenizanta ode mnie i przekaż życzenia kolejnych, długich i szczęśliwych lat w doskonałym zdrowiu. I niech dobrze się opiekuje niesforną Ereshką (czy może pannica już spoważniała?). |
100 cudownych lat w zdrowiu i wspaniałej kondycji życzy Jotun i Tajgula
:cake:cake:cake:cake:cake:Rose:cake:cake:cake:cake :cake |
Kolejnych i kolejnych dziesiątek dostojnemu jubilatowi, w zdrowiu i szczęściu życzymy:)
:beerchug2:cake:Rose |
Sto lat dla przystojniaka Maxa - pierwszego narzeczonego Cayo :-)
Życzymy Maxiowi dużo zdrowia i wielu radosnych chwil w rodzinnym gronie! Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat - nieeech żyyyyje naaaam!!! :cake :beer Gorące całusy od lupuskowych dziewczyn: Cayo i Mortki :Rose:love:tard |
Nooo wszystkiego najlepszego! Zdrowka!
|
Życzymy jeszcze wielu równie wspaniałych albo i lepszych lat!!!!! Do życzeń dołącza się Kalinka i Leelka :)
|
Wielu, wielu lat w swietnym zdrowiu i milosci do kranca dni (oby nigdy nie nastapily)!!!
|
Wszystkiego najlepszego szanownemu dziesięciolatkowi!!!:) Całe mnóstwo zdrowia i szczęcia ode mnie i od Fusi i Luni:):cake
|
Dużo zdrówka i jeszcze wiele , wiele radości no i sto lat:lol::cake
|
Od nas także duuużo zdrowia i jeszcze wielu wspólnie spędzonych lat! :Rose
|
100 lat 100 lat :tard:cake i jeszcze raz sto lat od córki :Rose:beerchug2
|
Dziękujemy wszystkim za życzenia :love
|
Spóźnione:oops:..., ale z głębokiego Eurysiowego serca najlepsze życzenia dla MAXA :tard- długich pięknych lat w towarzystwie Ereshki, kochanego i kochającego Pańciostwa:), przyjaciół czworo-i dwunożnych.
Zdrówko, Max:beerchug2 ! |
Jeje, dobrze, że na forum "obchodzimy" wilczakowe urodziny.....
Po nich widać jak czas szybko ucieka i jak warto łapać każdą chwilkę ... Dużo zdrowia:cake:cake:cake |
Sto lat Maxiu!!!! Jestes pieknym psiakiem, zyczymy duzo zdrowka na kolejne lata! :cake
|
All times are GMT +2. The time now is 21:19. |