![]() |
Maszerski triatlon w kaszubskiej alasce
MASZERSKI TRIATLON W KASZUBSKIEJ ALASCE-
ZAPRASZAMY WILCZAKOWCÓW I NIE TYLKO !!!!! KIEDY : 19 maja ( mozliwość noclegu pod namiotem )
11.00-12.30- rejestracja zawodników i odprawa weterynaryjna psów 13.00-18.00- starty 19.00- wręczenie nagród i pamiątek 19.30- pokaz filmów i zdjęć z polskich wypraw psimi zaprzęgami 20.00- „wieczór maszera” (tańce i swawole przy ognisku, pieczenie kiełbasek i nie tylko) 21.00- atrakcja specjalna - ,,fire show” Atrakcje dodatkowe: Ścianka wspinaczkowa Przejażdżki na konikach „Tyrolka”- zjazd na linie Można potaplać się w bagnie Porozmawiać z kozami Kompletnie nic nie robić i patrzeć w niebo Pole namiotowe. Istnieje możliwość rozbicia namiotu po wcześniejszym uzgodnieniu z organizatorem. Zespoły startujące nie ponoszą żadnych dodatkowych kosztów z polem namiotowym. Dla osób nie startujących opłata za pole namiotowe wynosi 10 zł./osoba. Dzieci do 16 lat bezpłatnie. Link na FB : http://www.facebook.com/events/215983405180406/ Chetni na nocleg prosze o info do mnie na priva!! My bedziemy od rana!!! A ja bede focić!!! |
|
Quote:
Rozmowy z kozami /po pływaniu pod prąd i bagiennej kąpieli/ przy wtórze bębnów w trakcie pieczenia "i nie tylko". :lol: Wooooow! Cudny "haj" i "odlot" Szczególnie to leniwe patrzenie w niebo miziając równocześnie swojego wilczaka przy cichej "transowej" melodii........my-Puchatki lubimy to najbardziej....ech.....:roll: .... Mały OT: Quote:
Rób ich duuuuuuużo! .... |
Quote:
|
Chyba pojawimy sie, choc na chwile, zeby Smrodziach pogadal z kozami, w koncu ma do nich slabosc
http://i1184.photobucket.com/albums/...n/DSC00814.jpg |
Wpadnijcie popołudniu i zostańcie do :
21.00- atrakcja specjalna - ,,fire show” Będzie super!!! |
My sie tez postaramy
|
Quote:
|
Kasia, jedziesz ze Slawkiem autem czy jakos inaczej?
Moglabym pomyslec... |
Najprawdopodobniej jedziemy wszyscy w sobote rano . Przenocujemy pod namiotem i w niedz popołudniu wracamy.
|
Quote:
to tak a propos "Człowiek, ktory gapił sie na kozy"-> polecam seans przed wyjazdem;))) ps. ja jak zwykle niestety w pracy:/ |
Quote:
W pracy - OOOO szkoda !!! Ale ja pogapie sie na kozy za Ciebie !!!;-) |
My będziemy napewno
|
Quote:
|
No to juz tylko 2 dni do maszerskiego triatlonu!!
Zapraszam wszystkich!!! My będziemy w Leźnie od ok 11:00 i zostajemy na noc! Jakby co to dzwonić na tel 506 355 191 - do mnie!! |
All times are GMT +2. The time now is 09:47. |