![]() |
MWPR Prestige Leszno 02.06.2012
W Lesznie wygląda na to, że też obrodzi w wilczaki. Sprawdziłem właśnie na stronie oddziału plan sędziowania. Nie ma dokładnej listy psów, ale przynajmniej można zobaczyć ilościowe stawki w klasach. W sumie zgłosiło się 19 wilczaków.
Sędzia: Ligita Zake (LT) PSY: Klasa Młodzieży: 3 Klasa Pośrednia: 2 Klasa Otwarta: 1 Klasa Championów: 2 SUKI Klasa Szczeniąt: 2 Klasa Młodzieży: 1 Klasa Pośrednia: 4 Klasa Otwarta: 2 Klasa Championów: 1 Klasa Weteranów: 1 Wilczaki będą oceniane jako ostatnie w ringu. My oczywiście jedziemy. Kto się jeszcze wybiera? |
Xipolinka w młodzieży? ;)
|
My też się wybieramy:)Mam nadzieję że nie będzie upałów tak jak rok temu :(do zobaczenia:)
|
Lunek i Lilka przyjadą razem :)
|
Quote:
Quote:
|
No i jak poszlo?
|
Quote:
|
Jak już wzywają do tablicy.... :P
Jolka proszę bardzo upałów nie było :P ale następnym razem to ja upały poprosze :D Nie ogarnąłem wyników, tyle że BOBa babcia Jolly zgarnęła ;) Lunek poszalał msc1 zwycięzca młodzieży, najlepszy junior w rasie a tym samym od dziś młodzieżowy szampon polski (i puszyciel Agi ;) :D) Pogoda całkiem beznadziejna :P (choć czasami słonko zaświeciło ;) ) ale miłe towarzystwo i jakoś czas zleciał fajnie ;) Gratuluję wszystkim i do zobaczenia jakoś mam nadzieję niebawem ;) |
Quote:
|
Włąśnie właśnie ;) Championów po tej wystawie jest aż 3 - o tylu wiem ;)
Xipulinka, Lunek i Celeb :) Wyniki dodałam do bazy, wyjątkowo je ogarnęłam tym razem :) Gratulacje wszystkim!!! Lilek przeprasza za bycie upierdliwą, od powrotu do domu śpi, teraz przeniosła się już do klateczki ;) Dla nas wystawa superowa mimo średniej pogody i 2 miejsca :) Wspaniale było spędzić ten czas z Wami. Lilek zapamiętał i pokochał Cotę - urocza sunia!!! :) Kolejna już wkrótce ;-) |
Quote:
Quote:
|
Gratulacje wszystkim szamponom.
|
Widze ze niektorzy to jak burza ida :rock_3, gratulujemy i zyczymy wiecej wygranych :p
|
I od nas gratulacje dla szamponow:klatsch
|
Gratulujemy wszystkim:)a przede wszystkim mojemu ulubionemu Lunkowi:klatsch.Bardzo fajne spotkanie i nawet tak długie czekanie i zimny wiatr nie były męczące.Z serii ciekawych opisów Garo ma bardzo dobrze umięśnioną
głowę:twisted:ale podejrzewam ,że to wina tłumacza:) |
no opisy są ciekawe ;) Lilek ma w opisie "trochę duża" :roll::twisted:
|
ŁAAŁ, gratulujemy wszystkim! a Lunkowi najbardziej to zazdrościmy :P :-)
|
Gratulacje dla wszystkich, szczególnie dla zawsze w świetnej formie Jollki :love
|
Gratulujemy i szamponom i seniorom, którzy najwyraźniej mają swój czas:) Tu Jolka, na Litwie Harka - zbierają BOBy i za nic mają wiek:)
|
All times are GMT +2. The time now is 22:27. |