Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   XVII Krajowa Wystawa Psów Rasowych w Gdyni (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=22302)

avgrunn 28-06-2012 09:39

XVII Krajowa Wystawa Psów Rasowych w Gdyni

Urciowaty i Karolek juz zapisani. Kto jeszcze planuje sie pokazac?
Widzialam ze juz kilka psow jest zgloszonych.

szasztin 28-06-2012 11:11

Ja będę!! I bede robić foty!

avgrunn 28-06-2012 11:42

:grosscool super

Bysmy tez bardzo prosili o jakies ringowe Lolkowe fotki, o ile nie bedzie na ringu w tym samym czasie co wilczaki

szasztin 28-06-2012 11:43

Quote:

Originally Posted by avgrunn (Bericht 433340)
:grosscool super

Bysmy tez bardzo prosili o jakies ringowe Lolkowe fotki, o ile nie bedzie na ringu w tym samym czasie co wilczaki

Jak nie będą w tym samym czasie - to da sie zrobić!!!

Duz 28-06-2012 12:01

Diesel tysz będzie:) do zobaczenia

Narvana 28-06-2012 12:19

Bede, ale tylko goscinnie i spacerowo :)

avgrunn 28-06-2012 12:37

Quote:

Originally Posted by Duz (Bericht 433344)
Diesel tysz będzie:) do zobaczenia

To fajnie, z Dieslem to tez do zobaczenia w Olsztynie, jestem ciekawa jak maluch wyrosl

Quote:

Originally Posted by Narvana (Bericht 433346)
Bede, ale tylko goscinnie i spacerowo :)

O wlasnie jakis spacerek od razu skombinowac mozna, tereny lepsze niz w zeszlym roku.

orlos 28-06-2012 13:19

Quote:

Originally Posted by avgrunn (Bericht 433347)
O wlasnie jakis spacerek od razu skombinowac mozna, tereny lepsze niz w zeszlym roku.

Jeżeli wystawa będzie na GOSiR'ze, to polecam fajny spacerek:)
Trasa:
ul. Kazimierza Górskiego -> Sportowa -> Łużycka -> Stryjska -> wzdłuż ul. Lotników do Wielkopolskiej -> Inżynierska do stacji SKM -> przejśc na druga stronę i kierować się na Kolibki gdzie jest całoroczna plaża dla psów;)

A mnie chyba nie będzie i to na wystawie w moim rodzinnym miescie ;( chlip chlip ;( 15.07 zaczynamy spływ kajakowy ;/ ehhhh... jak coś sie przesunie to na pewno postaram się być spacerowo z Nelą (a może i Cymą ;) )

Dariasek 28-06-2012 14:09

Vuko tez zapisany,także będziemy

Galicja 28-06-2012 18:22

Możliwe że pojawi się towarzysko Dekadent na co bardzo liczę :) (oj wkopałam Darię ) :)))

avgrunn 28-06-2012 20:33

No to trzymamy kciuki by sie pojawil, pewnie tez juz duzy kawaler z niego

Rychol 02-07-2012 10:16

Halo halo :P
Widzę, że niezła ekipa się szykuje :P Do zobaczenia na wystawie w takim razie :)

avgrunn 07-07-2012 08:44

PSY:

młodzieży
DUZ Welkoscyrz

pośrednia
CELMIN Welkoscyrz
ELLANDER Wilk z Polskiego Dworu
UROBACH z Peronówki
URUK HAI Lupusek

otwarta
CORMAK Jantarowa Wataha
GEIRROD Braterstwo Wilczaków

SUKI:

młodzieży
DOKA Welkoscyrz
ERMELA Wilk z Polskiego Dworu

pośrednia
ENID Wilk z Polskiego Dworu

otwarta
BIAŁKA Welkoscyrz

Cos przeczuwam ze bedzie powtorka z rozrywki z Olsztyna :| no ale zobaczymy mam nadzieje ze sie myle :D

pb_lobo 08-07-2012 15:43

o juz jest lista ,
to do zobaczenia :)

Shyboy 15-07-2012 00:03

Trzymamy kciuki za Urcia :fingers1

avgrunn 15-07-2012 13:48

Quote:

Originally Posted by Shyboy (Bericht 434672)
Trzymamy kciuki za Urcia :fingers1

Dzieki bardzo, ale coz bylo jak zawsze ;)

Wiec tak tym razem Urciowy nie byl tak fajny jak zwykle, mial problem z pokazaniem sie (jednak nie tylko on :evil:), burczek byl okropny, ale jakos sie udalo przebiec :P.

Lokata 4, ocena bdb, opis: prawie sredni, o db proporcjach, glowa jeszcze mlodziezowa, grzbiet nie w pelni zwiazany, konczyny db katowanie, tylne nieco zbiezne, umiark. energiczne chody, typowa szata.

Nie wiem o co chodzi z tym opisem, a i wydawalo mi sie ze jesli chodzi o glowe to Urciowemu nic nie brakuje, wrecz przeciwnie, a tu niespodzianka.

Ogonie wystawa poszla jak myslalam :lol:, typowac moglam z zamknietymi oczami. Tylko mnie to upewnilo ze lepiej dac sobie spokoj bo to jest bez sensu.

Gratulacje dla Uruka, super ze jakos sie chlopakom udalo nie zjesc siebie :) i buziaki dla Bialki, w koncu docenila Smrodziachowy czar :rock_3

Mimo przegranej bylo fajnie i ogromnie oslodzilo nam jak ludzie na wystawie do nas podchodzili i co i rusz na Urcia ze wilk, bardzo milo na serduchu sie wtedy robi :).
A do tego Urcio wymeczyl zabawa wszystkie bulteriery, wlacznie z chlopakami, chyba ma slabosc do tej rasy, zreszta sie nie dziwie bo ja tez je uwielbiam :)

fraxinia 15-07-2012 14:07

Zdradź nam wyniki, tyle co wiesz, pliiis

avgrunn 15-07-2012 14:18

Wiec tak mniej wiecej, nie wiem kto co dokladnie bo to dla mnie czarna magia ale lokaty znam:

Mlodziez
1. Duz Welkoscyrz

Posrednia:
1.Ellander Wilk z Polskiego Dworu (chyba wygral calosc)
2.Celmin Welkoscyrz
3.Uruk Hai Lupusek
4.Urobach z Peronowki

w otwartej
1.Cormak Jantarowa Wataha
2.Geirrod Braterstwo Wilczakow

Suki nie wiem dokladnie bo siedzialam z Lolkiem i Urciowym

anula 15-07-2012 14:18

Quote:

Originally Posted by avgrunn (Bericht 434681)
Lokata 4, ocena bdb

Urciowy bdb i czwarty?
No coż, mogę o sędzim powiedziec tylko... że bardzo mu się dziwię :shock:
avgrunn, jesli zdjecia chociaz w polowie nie klamia - on jest przepiekny (tfu, przepsistojny). I nic tego faktu nie zmieni.

avgrunn 15-07-2012 14:25

Quote:

Originally Posted by anula (Bericht 434686)
Urciowy bdb i czwarty?
No coż, mogę o sędzim powiedziec tylko... że bardzo mu się dziwię :shock:
avgrunn, jesli zdjecia chociaz w polowie nie klamia - on jest przepiekny (tfu, przepsistojny). I nic tego faktu nie zmieni.

Dziekuje, milo nam, no chyba zdjecia nie klamia, ale jak cos to zawsze zapraszamy by Smrodziacha na zywca zobaczyc :)

Ja powiem szczerze ze zachowanie Smrodziacha moglo byc lepsze, owszem biegal z kita w gorze, ale sedziemu niezbyt chcial sie pokazywac, nie za pierwszym podejsciem
No ale z opisem to sobie jednak sedzia troszke poswawolil

Mam nadzieje ze jakies zdjecia beda bo pstrykano foty

All times are GMT +2. The time now is 23:41.