![]() |
XVII Krajowa Wystawa Psów Rasowych w Gdyni
Urciowaty i Karolek juz zapisani. Kto jeszcze planuje sie pokazac?
Widzialam ze juz kilka psow jest zgloszonych. |
Ja będę!! I bede robić foty!
|
:grosscool super
Bysmy tez bardzo prosili o jakies ringowe Lolkowe fotki, o ile nie bedzie na ringu w tym samym czasie co wilczaki |
Quote:
|
Diesel tysz będzie:) do zobaczenia
|
Bede, ale tylko goscinnie i spacerowo :)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Trasa: ul. Kazimierza Górskiego -> Sportowa -> Łużycka -> Stryjska -> wzdłuż ul. Lotników do Wielkopolskiej -> Inżynierska do stacji SKM -> przejśc na druga stronę i kierować się na Kolibki gdzie jest całoroczna plaża dla psów;) A mnie chyba nie będzie i to na wystawie w moim rodzinnym miescie ;( chlip chlip ;( 15.07 zaczynamy spływ kajakowy ;/ ehhhh... jak coś sie przesunie to na pewno postaram się być spacerowo z Nelą (a może i Cymą ;) ) |
Vuko tez zapisany,także będziemy
|
Możliwe że pojawi się towarzysko Dekadent na co bardzo liczę :) (oj wkopałam Darię ) :)))
|
No to trzymamy kciuki by sie pojawil, pewnie tez juz duzy kawaler z niego
|
Halo halo :P
Widzę, że niezła ekipa się szykuje :P Do zobaczenia na wystawie w takim razie :) |
PSY:
młodzieży DUZ Welkoscyrz pośrednia CELMIN Welkoscyrz ELLANDER Wilk z Polskiego Dworu UROBACH z Peronówki URUK HAI Lupusek otwarta CORMAK Jantarowa Wataha GEIRROD Braterstwo Wilczaków SUKI: młodzieży DOKA Welkoscyrz ERMELA Wilk z Polskiego Dworu pośrednia ENID Wilk z Polskiego Dworu otwarta BIAŁKA Welkoscyrz Cos przeczuwam ze bedzie powtorka z rozrywki z Olsztyna :| no ale zobaczymy mam nadzieje ze sie myle :D |
o juz jest lista ,
to do zobaczenia :) |
Trzymamy kciuki za Urcia :fingers1
|
Quote:
Wiec tak tym razem Urciowy nie byl tak fajny jak zwykle, mial problem z pokazaniem sie (jednak nie tylko on :evil:), burczek byl okropny, ale jakos sie udalo przebiec :P. Lokata 4, ocena bdb, opis: prawie sredni, o db proporcjach, glowa jeszcze mlodziezowa, grzbiet nie w pelni zwiazany, konczyny db katowanie, tylne nieco zbiezne, umiark. energiczne chody, typowa szata. Nie wiem o co chodzi z tym opisem, a i wydawalo mi sie ze jesli chodzi o glowe to Urciowemu nic nie brakuje, wrecz przeciwnie, a tu niespodzianka. Ogonie wystawa poszla jak myslalam :lol:, typowac moglam z zamknietymi oczami. Tylko mnie to upewnilo ze lepiej dac sobie spokoj bo to jest bez sensu. Gratulacje dla Uruka, super ze jakos sie chlopakom udalo nie zjesc siebie :) i buziaki dla Bialki, w koncu docenila Smrodziachowy czar :rock_3 Mimo przegranej bylo fajnie i ogromnie oslodzilo nam jak ludzie na wystawie do nas podchodzili i co i rusz na Urcia ze wilk, bardzo milo na serduchu sie wtedy robi :). A do tego Urcio wymeczyl zabawa wszystkie bulteriery, wlacznie z chlopakami, chyba ma slabosc do tej rasy, zreszta sie nie dziwie bo ja tez je uwielbiam :) |
Zdradź nam wyniki, tyle co wiesz, pliiis
|
Wiec tak mniej wiecej, nie wiem kto co dokladnie bo to dla mnie czarna magia ale lokaty znam:
Mlodziez 1. Duz Welkoscyrz Posrednia: 1.Ellander Wilk z Polskiego Dworu (chyba wygral calosc) 2.Celmin Welkoscyrz 3.Uruk Hai Lupusek 4.Urobach z Peronowki w otwartej 1.Cormak Jantarowa Wataha 2.Geirrod Braterstwo Wilczakow Suki nie wiem dokladnie bo siedzialam z Lolkiem i Urciowym |
Quote:
No coż, mogę o sędzim powiedziec tylko... że bardzo mu się dziwię :shock: avgrunn, jesli zdjecia chociaz w polowie nie klamia - on jest przepiekny (tfu, przepsistojny). I nic tego faktu nie zmieni. |
Quote:
Ja powiem szczerze ze zachowanie Smrodziacha moglo byc lepsze, owszem biegal z kita w gorze, ale sedziemu niezbyt chcial sie pokazywac, nie za pierwszym podejsciem No ale z opisem to sobie jednak sedzia troszke poswawolil Mam nadzieje ze jakies zdjecia beda bo pstrykano foty |
All times are GMT +2. The time now is 23:41. |